Belépés
x
... tűzről, és kihűtjük. 1 dl vízzel a cukorból sűrű szirupot főzünk, langyosra hűtjük, majd hozzáöntjük a rumot. A piskótákat mélyebb üvegtálakba elosztjuk, egy kevés rumos sziruppal meglocsoljuk. Amikor a piskóta beszívta a szirupot, ráöntjük a krémet. A tetejét meggybefőttel és reszelt csokoládéval díszítjük.
Csodatorta-turó...
2011-02-13 09:38:30
alma
... tetszés szerint durvára vágott natúr pisztácia, kókuszreszelék, csokoládédrazsék, cukorgyöngyök, 5 dkg porcukor, 1 tk citromléA piskótatésztát szétmorzsoljuk, majd két egyenlő adagra osztjuk. A tej tortabevonót és a fehér csokoládét durvára daraboljuk, majd külön-külön, forró vízfürdőben megolvasztjuk. A tortabevonóból keveset félreteszünk a díszítéshez, a többit az egyi...
2009-12-04 01:46:49
1 
Címkék: cukorból s&ucirc, piskótákat mélyebb, kevés rumos, piskóta beszívta, tetejét meggybef&otilde, fehér csokoládét, tortabevonóból keveset, csokoládédrazsék, szétmorzsoljuk, piskótatésztát, tortabevonóból, kókuszreszelék, cukorgyöngyök, megolvasztjuk, csokoládéval, félreteszünk, tortabevonót, meglocsoljuk, díszítéshez, üvegtálakba, hozzáöntjük, csodatorta, daraboljuk, piskótákat, csokoládét, elosztjuk, sziruppal, langyosra, díszítjük, pisztácia, citromléa, cukorból, szirupot, meggybef, porcukor, beszívta, ráöntjük, reszelt, piskóta, tetejét, durvára, vízfürd, osztjuk, mélyebb, keveset, szerint, tetszés, többit, egyenl, krémet, adagra, vágott, otilde, vízzel, amikor, ucirc, fehér, natúr, rumot, külön, rumos, forró, kevés,
© 2013 TVN.HU Kft.