Regisztráció  Belépés
Tallóztam
Szicília a Nap Varázslatos Szigete.
Szicília a Földközi-tenger legnagyobb szigete, a Nap mágikus szigete, ahol szinte mindig süt a nap. Szicília sok látnivalóval várja az aktív és passzív pihenés szerelmeseit. Minden évszak: tavasz, nyár, ősz kiválóan alkalmas, hogy körbe autózzuk és utazzuk a Nap szigetét. Már Goethe is megírta a szigetről: Szicília nélkül nem lehet igazi kép...
2018-08-17 21:19:16
Érdekesség
... minute utazás előtt érdemes tájékozódnunk, hogy milyen időjárás vár ránk Szicíliában.
-- Az Itáliához tartozó Szicília szigetére legtöbben július és augusztus hónapokban tesznek látogatást, mégis időjárást tekintve az ezt megelőző pár hét és ez utáni őszi időszak kellemesebb, mert júliusban és augusztusban jellemző a magas hőmérséklet és tegyük hozzá, hogy augusztusban legnag...
2018-08-14 20:16:38
Az adakozó fa
... boldog ha mindenét megoszthatja másokkal és akkor a legboldogabb, ha teljes mértékben odaadhatja magát másoknak.

Ahogy a fiú egyre idősebb lett, úgy váltak egyre ritkábbá a látogatásai.
Ahogy az ember egyre nagyobbra nő a becsvágy világában, úgy marad egyre kevesebb ideje a szeretetre.
A fiúban pedig már felébredt a becsvágy és foglyul ejtették őt a világi fo...
2018-08-14 13:55:03
Pénteken kezdődik a Nemzetközi Bluegrass és Akusztikus Zenei Fesztivál Abaligeten
... megrendezett nemzetközi fesztiválján a műfaj neves nemzetközi és hazai előadói lépnek fel, vasárnap pedig zenei workshopot tartanak.
A huszonöt koncertet felvonultató esemény és a workshop látogatása egyaránt ingyenes - olvasható a szervezők MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében.
A fesztivál fellépői között a bluegrass magyarországi és külföldi képviselői mellett jel...
2018-08-08 14:09:29
Az Ördögkatlan Fesztiválon állítják ki Cseke Csilla női börtönfotóit
... megörökített pillanat, amelyen a családját bántalmazó, agresszív férje meggyilkolásáért büntetését töltő fiatal anya sírva öleli át kisfiát. A kép hátterében anyósa látható, aki a gyermekeket a látogatásra elvitte.
"Azt akartam dokumentálni, ahogy a mindennapjaikat töltik, és ezáltal megmutatni azt a mély érzelmekkel teli életet, amellyel elviselhetőbbé teszik rideg és olykor...
2018-07-31 17:42:22
Lenín Moreno: Ecuador folyamatosan tárgyal Nagy-Britanniával Julian Assange helyzetének megoldásáról
...
Az ecuadori államfőt a héten Nagy-Britanniában tett látogatása kapcsán kérdezték a témáról.
"Az egyetlen ember akivel nem beszéltem soha az Assange" - jegyezte meg Lenín Moreno, és az előző ecuadori kormánytól "örökölt problémának" nevezte ezt a kérdést.
Az elnök hangsúlyozta: a kialakult állapotot nem lehet a végtelenségig meghosszabbítani, de garanciákat kérnek ar...
2018-07-27 15:13:21
Izraeli államfő: Horvátországnak szembe kell néznie saját múltjával
...
Az izraeli elnök két napos hivatalos látogatásra érkezett Horvátországba, ahol Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfővel ellátogatott Jasenovacra is, hogy megemlékezzen a koncentrációs tábor áldozatairól.
Rivlin emlékeztetett arra, hogy a második világháborúig 40 ezres zsidó közösség élt Horvátországban. Korábbi otthona azonban tömegsírja lett a legtöbb horvát zsidónak...
2018-07-25 21:21:02
A püspöki konferencia új titkára: az egyháznak meg kell értenie a gyorsan változó világot
... 2014-ben és 2015-ben a családról szóló két püspöki szinódusnak, valamint Veres András püspök, az MKPK elnöke vezette a magyar püspöki karnak az apostoli szentszéknél zajlott ad limina látogatását.
"A világ gyorsan változik, az egyháznak meg kell értenie a gyorsan változó világot és ezzel egy időben változatlanul ugyanazt a Krisztust kell hirdetnie" - mondta Tóth Tamás.
H...
2018-07-25 12:00:16
Szent Hedvig királynő 07.18
... a szegényeknek szánt étel ugyanúgy rózsává változott, amikor férje felelősségre akarta vonni, mint Árpád-házi Szent Erzsébet esetében. Krakkó egyik templomának (Boldogságos Szűz Mária Látogatása) turisztikai látványossága egy kő, ami állítólag a királynő lábnyomát őrzi.
Vallásosságára jellemző, hogy szimbólumként két összefonódó ,,M" betűt választott: számára példa...
2018-07-18 16:20:28
Miért szeretik kartondobozba fészkelni magukat a macskák?
... alkotja,

mivel a kölyökkor emlékei alapján ez különösen megnyugtató és kellemes érzést jelent számukra. Ez alól kivételt képez azonban a macskahordozó és az autó is, - mindkettő az állatorvoshoz látogatás eszköze -, ezért ezeknek többnyire negatív hangulati velejárói vannak a macskák számára.

Olyan erős a vonzalom, hogy még a virtuális dobozoknak sem t...
2018-07-15 10:24:47
1 2 3 .................209 210 ........313 314 ........417 418 419 
Címkék: Nemzetközi Bluegrass, Akusztikus Zenei Fesztivál Abaligeten, Ördögkatlan Fesztiválon, Cseke Csilla, Lenín Moreno, Nagy-Britanniával Julian Assange, Szent Hedvig, Varázslatos Szigete, Kolinda Grabar-Kitarovic, Veres András, Tóth Tamás, Árpád-házi Szent Erzsébet, Boldogságos Szűz Mária Látogatása, püspöki konferencia, gyorsan változó, magas hőmérséklet, ember egyre, becsvágy világában, fiúban pedig, műfaj neves, huszonöt koncertet, workshop látogatása, szervezők MTI-hez, fesztivál fellépői, bluegrass magyarországi, családját bántalmazó, látogatásra elvitte, mindennapjaikat töltik, mély érzelmekkel, ecuadori államfőt, héten Nagy-Britanniában, egyetlen ember, előző ecuadori, elnök hangsúlyozta, kialakult állapotot, végtelenségig meghosszabbítani, izraeli elnök, koncentrációs tábor, második világháborúig, legtöbb horvát, családról szóló, magyar püspöki, apostoli szentszéknél, világ gyorsan, időben változatlanul, szegényeknek szánt, királynő lábnyomát, kölyökkor emlékei, állatorvoshoz látogatás,
© 2013 TVN.HU Kft.