Belépés
ENSZ-közgyűlés - Szijjártó: az ENSZ a migrációra adható legrosszabb válaszra készül
...
A tárcavezető hangsúlyozta, az ENSZ-közgyűlésben tett látogatásán azt tapasztalta, hogy az "ENSZ bürokratái elfogultan migrációpárti személyek". "Egészen megmagyarázhatatlan módon a migrációt úgy tüntetik fel, mintha ez lenne a legjobb dolog, ami valaha is történt az emberiség történetében" - fogalmazott.
Kiemelte, az ENSZ most ugyanazt akarja végrehajtani "pepitában", ...
2018-09-30 08:10:55
A legmagasabb fokú harckészültségbe helyezte a szerb hadsereget az elnök
... tiltják, hogy a szerb hadsereg bevonuljon Koszovóba.
A szerbek készültségét az váltotta ki, hogy szombaton az észak-koszovói Gazivoda-tóhoz látogatott Hashim Thaci koszovói elnök, és látogatását a Rosu különleges egység tagjai biztosították. A legfrissebb hírek szerint a koszovói elnök látogatását követően a különleges egység tagjai is visszavonultak.
A szerb sajtóban me...
2018-09-29 15:51:45
50 éve hunyt el Pio atya
... nála, vagy szentmiséjét meghallgathassák. Az éppen oda érkezők között találunk egy sovány, kissé beesett arcú fiatal papot, aki a távoli Krakkó egyházmegyéjéhez tartozik.

E látogatás köré mar többféle legendát szőttek, és rengetegen rengetegféle dolgot terjesztettek róla. Ez volt ugyanis az egyeden olyan alkalom, amikor a leendő pápa és a garganói szent találkozott egym...
2018-09-23 19:30:04
Szijjártó: Magyarország nem támogat a bajor autóipar helyzetét rontó brüsszeli kezdeményezéseket
... költöztették, amely "méltó Magyarországhoz, a magyar-bajor kapcsolatok és a magyar-bajor barátság szintjéhez" - mondta a külgazdasági és külügyminiszter.
Szijjártó Péter müncheni látogatásán vállalati vezetők mellett megbeszélést folytatott Franz Josef Pschierer bajor gazdasági miniszterrel, Georg Eisenreich digitális-, média- és Európa-ügyi miniszterrel és Edmund Stoiber vol...
2018-09-21 14:38:08
Olasz kormányfő: módosítani kell a Frontex és más európai műveletek szabályait
... azonban, hogy ezt Rómával is egyeztetik.
Giuseppe Conte kizárta ennek lehetőségét. Az olasz külügyminiszter, Enzo Moavero Milanesi hétfőn éppen emiatt mondta le Bécsbe tervezett látogatását.
Az osztrák kormány tavaly jelentette be, hogy állampolgárságot és ezzel együtt útlevelet akar adni az észak-olaszországi Alto Adige területén élő német és ladin anyanyelvűeknek, arra...
2018-09-18 17:26:06
A Győri Egyházmegye főtemplomának felszentelésére emlékeztek
Szent II. János Pál pápa első hazájában tett apostoli látogatása alkalmával Varsó Győzelem terén mutatott be ünnepi szentmisét. A helyszín akkor a kommunista ideológia győzelmét hirdette. Azonban a Szentatya hitt abban, hogy a szentmise után már valóban a győzelem terévé vált a helyszín..
2018. szeptember 16. vasárnap 15:50
Szeptember 13-án Pápai Lajos nyugalmazott győri ...
2018-09-16 19:45:32
Mindszenty József: A fehér vértanú -vallásos film
Koltay Gábor legújabb alkotása fikciós elemekkel gazdagon átszőtt dokumentumfilm, amely a történelmi környezetbe illesztve sokoldalúan bemutat egy megalkuvás nélküli, hittel folytatott küzdelmes életutat. A film főszereplője Sipos Imre - a Pesti Magyar Színház színész-rendezője - végigjárja a bíboros életének legfontosabb helyszíneit, gyűjti az adatokat, élményeáaVlj...
2018-09-15 08:41:19
Áder János a Szilícium-völgyi magyar kutatók és az anyaországiak együttműködését szorgalmazta
...
Az államfő kaliforniai látogatása keretében a San Franciscó-i és környékbeli magyarság képviselőivel találkozott: többek között a Szilícium-völgyi Innovációs és Tudományos Társaság vezetőivel, a helyi Magyar Katolikus Misszió, a Magyar Református Egyház, valamint a San Franciscó-i Magyar Cserkészet és Iskola képviselőivel.
Az államfő fontosnak nevezte a kaliforniai magya...
2018-09-13 07:04:51
Giuseppe Puglisi, a maffia áldozata, a hit vértanúja
... aki az olasz maffia áldozata és vértanú lett? Aki miatt a hétvégén a Szentatya Sziciliába utazik.
2018. szeptember 12. szerda 19:54
Ferenc pápa szeptember 15-én lelkipásztori látogatást tesz Szicíliában, hogy megemlékezzen a 25 éve vértanúhalált szenvedett plébánosról, akit 2013. május 25-én Palermóban avatták boldoggá.
...............
2018-09-12 22:44:39
Giuseppe Puglisi, a maffia áldozata, a hit vértanúja
... aki az olasz maffia áldozata és vértanú lett? Aki miatt a hétvégén a Szentatya Sziciliába utazik.
2018. szeptember 12. szerda 19:54
Ferenc pápa szeptember 15-én lelkipásztori látogatást tesz Szicíliában, hogy megemlékezzen a 25 éve vértanúhalált szenvedett plébánosról, akit 2013. május 25-én Palermóban avatták boldoggá.
...............
2018-09-12 22:42:22
1 2 3 .................210 211 .........315 316 ........419 420 421 
Címkék: Győri Egyházmegye, Mindszenty József, Áder János, Giuseppe Puglisi, Hashim Thaci, Szijjártó Péter, Franz Josef Pschierer, Georg Eisenreich, Edmund Stoiber, Giuseppe Conte, Enzo Moavero Milanesi, Alto Adige, Szent II, János Pál, Varsó Győzelem, Pápai Lajos, Koltay Gábor, Sipos Imre, Pesti Magyar Színház, Szilícium-völgyi Innovációs, Tudományos Társaság, Magyar Katolikus Misszió, Magyar Református Egyház, Franciscó-i Magyar Cserkészet, Szentatya Sziciliába, migrációra adható, legmagasabb fokú, szerb hadsereget, bajor autóipar, fehér vértanú, anyaországiak együttműködését, maffia áldozata, tárcavezető hangsúlyozta, legjobb dolog, emberiség történetében, szerb hadsereg, szerbek készültségét, észak-koszovói Gazivoda-tóhoz, legfrissebb hírek, koszovói elnök, különleges egység, szerb sajtóban, távoli Krakkó, egyeden olyan, leendő pápa, garganói szent, magyar-bajor kapcsolatok, magyar-bajor barátság, olasz külügyminiszter, osztrák kormány, helyszín akkor, kommunista ideológia, szentmise után, győzelem terévé,
© 2013 TVN.HU Kft.