Belépés
Bacon, Freud és a Londoni Iskola festészete az MNG-ben
... személyes szál kötötte össze őket.
Az anyag kitér a szűken vett Londoni Iskola előzményeire és utóhatására is. Az MNG A épületébe belépőket rendhagyó módon a kortárs munkák fogadják, a látogatók így először mások mellett Glenn Brown, Lynette Yiadom-Boakye, Celia Paul festészetfelfogását ismerhetik meg, majd távoztukban megfigyelhetik ezeken a korábbi generációk hatását.
...
2018-10-08 14:42:35
Rudolf Steiner - Eleven kölcsönhatás élők és holtak között
... hogy itt, ezen a vidéken is olyan antropozófus szívekre találunk, amelyek velünk együtt törekedvén az emberiség szellemi kincseire, a mi szívünkkel együtt dobognak. Bizonyos, hogy mi látogatók úgy érezzük majd, hogy még szorosabb, még szeretetteljesebb, még drágább az a kapcsolat, amely bennünket azokhoz köt, akik minket ilyen szeretettel fogadtak.

Amit ismertetni szere...
2018-07-05 20:13:16
Rudolf Steiner - Eleven kölcsönhatás élők és holtak között
... hogy itt, ezen a vidéken is olyan antropozófus szívekre találunk, amelyek velünk együtt törekedvén az emberiség szellemi kincseire, a mi szívünkkel együtt dobognak. Bizonyos, hogy mi látogatók úgy érezzük majd, hogy még szorosabb, még szeretetteljesebb, még drágább az a kapcsolat, amely bennünket azokhoz köt, akik minket ilyen szeretettel fogadtak.

Amit ismertetni szere...
2018-07-05 20:13:02
Keresztény történet- A Liao család
... Két fiuk és két menyük szintén. Mind a hatan megkeresztelkedtek, és a gyülekezethez tartoztak. Valamennyi hívő családtag keresztelésekor kapott bibliai képe ott függött a lakásban. A látogatók könnyűszerrel megállapíthatták, hogy hat hívő lakik a házban. Milyen szép bizonyságtétel!
Liaoék egészen az Úrnak éltek, támogatták a szegényeket, és tevékenyen részt vettek a gyülekeze...
2018-06-15 09:11:50
A patkányok temploma Indiában
... egy egészen más, számunkra szokatlan kultúra és vallás őrzője. Itt áll a kívülről gyönyörű, hófehér kövekből csipkézett Karni Mata templom, amely építészetileg belülről is lenyűgöző. A látogatók mégsem a különleges mozaikok vagy a finoman faragott márványok miatt érkeznek ide - hanem a patkányokért, akik ellepik az egész templomot.

A nyugati ember számára talán felfogha...
2018-06-13 21:47:36
Kecskemét kedvenc malaca lett Turcsi
... hatszorosára gyarapodott, jelenleg 20 kilót nyom. A Kecskeméti Vadaskert igazgatóhelyettese, Zomboryné Polyák Irén elmondása alapján Turcsi nagyon vidám természet: imádja az embereket és a látogatók is viszontszeretik. Egyáltalán nem félős, bátran odamegy a kerítéshez és elfogadja a vendégek finom falatjait.
Mint a sertések általában, Turcsi is mindenevő. Étrendje vegyes, ger...
2018-04-06 16:59:30
Eger-Szekszárd Bikavér Párbaj Budapesten
... a fővárosban, az Eger-Szekszárd Bikavér Párbaj kóstolóján, melynek során ebben az évben már harminchárom egri és szekszárdi pince különböző évjár...
2018-02-28 16:02:31
Idén is folytatódik Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja
... közel egyforma volt a krónikus vesebetegség (2-3 százalék), a cukorbetegség (5 százalék), a légúti betegség, allergia (24 százalék) előfordulási gyakorisága, míg laktózintolerancia a látogatók majdnem 10 százalékát érintette. Jelentős volt a szembetegség (15-16 százalék) mértéke, valamint gyakori az emelkedett húgysavszint (25-28 százalék).
A daganatos megbetegedések a lakoss...
2018-02-26 13:02:48
V mint Vili - a három vakegér
... megadtuk a legélesebb szemű kisegér telefonszámát a vén egér nevével. A pénz viszont nálam volt. A gond ott kezdődött, hogy valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag a múzeum nyugalmát látogatók folyamatos érkezése zavarta meg. A két szintre két teremőr jutott (ez magas szám, hiszen a teljes személyzet kétharmada felvonult). A kisegér telefonjával fent várta a hívást, én lent kó...
2018-02-17 22:05:28
Amit minden MAGYARNAK tudni kellene
... Magyar orvosokat naponta tömegével induló repülőgépeken viszik tréningekre, ahol idegen nyelvű apró betűs kötelezvényeket iratnak alá velük, a gyógyszerek alkalmazására, majd az orvos látogatók keresik fel az akció folytatásaként az alul finanszírozott orvosokat. Ezt tudja a kormány, mégsem tesz ellene, hiszen a gyógyszer gyárak tulajdonosai éppen az általuk szolgált pénzvilág. Ez...
2018-02-14 17:33:26
1 2 3 ....18 19 ..28 29 ..36 37 38 
Címkék: Londoni Iskola, Rudolf Steiner, Eger-Szekszárd Bikavér Párbaj Budapesten, Glenn Brown, Lynette Yiadom-Boakye, Celia Paul, Karni Mata, Kecskeméti Vadaskert, Zomboryné Polyák Irén, Eger-Szekszárd Bikavér Párbaj, patkányok temploma, három vakegér, anyag kitér, szűken vett, épületébe belépőket, kortárs munkák, korábbi generációk, emberiség szellemi, gyülekezethez tartoztak, látogatók könnyűszerrel, kívülről gyönyörű, látogatók mégsem, különleges mozaikok, finoman faragott, egész templomot, nyugati ember, vendégek finom, sertések általában, krónikus vesebetegség, légúti betegség, látogatók majdnem, emelkedett húgysavszint, daganatos megbetegedések, legélesebb szemű, pénz viszont, múzeum nyugalmát, teljes személyzet, kisegér telefonjával, gyógyszerek alkalmazására, orvos látogatók, akció folytatásaként, alul finanszírozott, gyógyszer gyárak, általuk szolgált, megállapíthatták, kötelezvényeket, egészségvédelmi, keresztelésekor, viszontszeretik, finanszírozott, megbetegedések, megfigyelhetik,
© 2013 TVN.HU Kft.