|
|
|
... belőle, hogy kb. egy 2-3 literes üvegbe beleférjen. De mielőtt beletenném az üvegbe, előtte egy tepsire rakom, hagyom szabadon jól kiszáradni, időnkét átforgatom, majd az üveget kupakkal l... |
2017-11-26 14:51:58 |
|
|
|
|
|
|
... szegfűszeget és egy nagyon vékony citromkarikát. A forró szirupot ráöntöm a gyümölcsökre, tetejére pici szirupban feloldott nátrium-benzoátot teszek,(-egy késhegynyit minden üvegbe) lecsavarozom, fejre állítom, plédekkel letakarom és így hagyom kihűlni. Ha kihűlt, mehet a kamrába. Lehet még ízesítésre használni vaníliát vagy fahéjat is.... |
|
2017-09-29 15:44:11 |
|
|
|
|
|
|
... felforralom.
Fém tálcára ( hogy ne repedjen meg) tettem a 3 uborkával töltött üveget, és a lobogó forralt vizet beleöntöm a lábasból az üvegekbe teljesen színig, azonnal lecsavarozom, és fejre állítom. Úgy fejre állítva a konyhaasztalon körbetekerem egy konyharuhával amíg ki nem hűl.
Másnap ropogós finom uborkát lehet már enni. Ha egyszer kipróbálod, örökké f... |
2015-06-24 00:43:32 |
|
|
|
|
|
|
... felforralom.
Fém tálcára ( hogy ne repedjen meg) tettem a 3 uborkával töltött üveget és
a lobogó forralt vizet beleöntöm a lábasból az üvegekbe teljesen színig,
azonnal lecsavarozom, és fejre állítom. Úgy fejre állítva a konyhaasztalon
körbetekerem egy konyharuhával amíg ki nem hűl.
Másnap ropogós finom uborkát lehet már enni. Ha egyszer kip... |
|
2012-08-29 10:57:06 |
|
|
|
|
|
|
... (borsikafű), szárított kaporszárat, illetve megtisztított, felhasított tormát. Ebből lehet jó sokat tenni.
az uborkát jó szorosan bele rakosga... |
|
2012-05-19 16:18:58 |
|
|
|
|