Belépés
Vérnyomáscsökkentő étkek
... finomra vágott fokhagymát és vöröshagymát. Beletesszük a kockára vágott padlizsánt, cukkinit, paprikát, a meghámozott és negyedbe vágott paradicsomot, a darabokra vágott zöldbabot és a lecsepegtetett csicseriborsót. Felöntjük a csicseriborsó főzőlevével, s lassú tűzön, lefedve 25 percig főzzük. Végül újraízesítjük. Mentával és petrezselyemmel megszórjuk. Natúr joghurttal tálalhatj...
2007-05-04 11:55:42
Kedvenc földim:az eper
... egy kis reszelt citromhéjat és citromlevet is keverünk bele.

A tésztát kivajazott és liszttel megszórt közepes méretű tepsibe öntjük, jól elsimítjuk.
A megmosott és lecsepegtetett epreket rászórjuk a tészta tetejére. Szeletelt mandulával szórjuk meg. Előmelegített sütőben 140-150 fokon körülbelül 30-35 percig sütjük.
...
2007-04-30 08:35:18
Medvehagyma, a tavasz hírnöke
... felét megpároljuk az olajon, majd a felkockázott paradicsomot is hozzáadjuk, két percig együtt pároljuk, majd hozzáöntjük a paradicsompürét is. Sózzuk-borsozzuk, majd beletesszük a lecsepegtetett tésztát, a maradék medvehagymát, és jól összekeverjük. Sajttal, tejföllel fogyasztjuk.

Húsgombóc medvehagymával

Hozzávalók:

60 dkg darált hús, petrezselye...
2007-04-27 00:56:10
Csőben sült spárga
... mellett öntsük hozzá a forró tejet. Jól forraljuk ki. Még melegen keverjük bele a tojássárgáját, 10 dekányi reszelt sajtot, sóval, őrölt szerecsendióval és őrölt borssal ízesítsük. A lecsepegtetett spárgákat tegyük egy vajjal kikent tűzálló tálba vagy tepsibe. Tetejére kanalazzuk a sajtos mártást, majd a maradék sajtot is reszeljük rá. Forró sütőben 150 fokon süssük 30-35 percig, ...
2007-04-25 00:39:07
Husveti receptek
... alaposan kidolgozzuk a teszta tobbi hozzavalojaval.
Konyharuhaval letakarjuk,langyos helyen,amig a tarja fo es hul,pihentetjuk.
A kenyertesztat ujjnyi vastagra nyujtjuk, es a lecsepegtetett,szarazra torolt tarjat beburkoljuk vele.Ket-harom helyen,ferden bevagdossuk,es vizes ecsettel megkenjuk.
170-180 fokra elomelegitett sutobe tesszuk, es 20-25 percig ropogosra sut...
2007-04-06 19:56:53
Fűszeres hússal töltött padliz
... hozzá a paradicsompürét és a felkockázott paradicsomot, majd a húst, kaprot, petrezselymet és az alaplevet. Sózzuk és borsozzuk meg, s pároljuk nagy lángon kb. 5 percig.
3. A lecsepegtetett padlizsánokból óvatosan nyomjuk ki a maradék vizet, majd a felhevített olívaolajon süssük világosbarnára minden oldalukat (ez kb. 2 percet vesz majd igénybe).
4. Egy mély tálba rakjuk...
2007-03-25 13:33:34
Balzsamos pulykasaláta
... tegyük félre.

Egy nagy salátás tálba tépkedjük bele a jégsalátát, tegyük bele a felkockázott sonkát, paradicsomot, sajtot, az olívabogyót, a f...
2007-03-19 00:51:14
Töltött gombafejek
... kukoricadarát és egy fél leveskockát, majd borssal, sóval ízesítsük. Lassú lángon, kevergetve főzzük körülbelül 10 percig. Tegyük egy vajjal vagy olívaolajjal kikent tűzálló edénybe a lecsepegtetett gombafejeket, majd töltsük meg mindegyiket a puliszkás töltelékkel. Szórjuk meg reszelt parmezánnal a tetejét, majd tegyük előmelegített sütőbe, és 160 fokon süssük körülbelül 10 perci...
2007-03-14 00:48:27
Tepsis bolognai penne
... spagetti Rafinériát, és azonnal felöntjük 3 dl hideg vízzel, kevergetve felforraljuk. Kb. 5 perc alatt, kis lángon készre főzzük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hozzákev...
2007-03-13 13:51:19
Sajtos rakott tök
... dl vizet. Néha megkeverve készre főzzük. Elkészítünk egy adag KNORR Sajtszósz Rafinériát a tasakon leírtak szerint. ...
2007-03-13 13:47:13
1 2 3 ....................67 68 ...........101 102 ..........133 134 135 
Címkék: KNORR Sajtszósz Rafinériát, tavasz hírnöke, kockára vágott, darabokra vágott, lecsepegtetett csicseriborsót, csicseriborsó főzőlevével, tésztát kivajazott, tészta tetejére, felkockázott paradicsomot, lecsepegtetett tésztát, maradék medvehagymát, forró tejet, lecsepegtetett spárgákat, vajjal kikent, sajtos mártást, maradék sajtot, teszta tobbi, kenyertesztat ujjnyi, lecsepegtetett padlizsánokból, maradék vizet, felhevített olívaolajon, mély tálba, nagy salátás, felkockázott sonkát, vajjal vagy, lecsepegtetett gombafejeket, puliszkás töltelékkel, adag KNORR, tasakon leírtak, petrezselyemmel, paradicsompürét, szerecsendióval, lecsepegtetett, padlizsánokból, medvehagymával, hozzavalojaval, világosbarnára, csicseriborsót, előmelegített, csicseriborsó, kukoricadarát, újraízesítjük, petrezselymet, elomelegitett, konyharuhaval, összekeverjük, tojássárgáját, kenyertesztat, felkockázott, paradicsomot, gombafejeket, felforraljuk, olívaolajjal, pulykasaláta, vöröshagymát, medvehagymát, főzőlevével, leveskockát,
© 2013 TVN.HU Kft.