|
|
|
... vöröshagyma, sertészsír.
A húsokat nagy üstbe, forró vízbe tesszük, és ebben főzzük. Fűszerezzük babérlevéllel, egész borssal, 1 vöröshagymával, sóval. Egy órán át puhítjuk, majd lecsontozzuk, és a húst ledaráljuk.
Az árpagyöngyöt sós, babérlevéllel fűszerezett vízben puhára főzzük. Ezután leszűrjük, és többször is átöblítjük hideg vízben.
Négy fej vöröshagymát megt... |
2011-12-04 15:58:51 |
|
|
|
|
|
|
... Kéttenyérnyi lapokra vágjuk, és a tûzhely plattján mindkét oldalán megsütjük.
=Amikor a húsok puhára főttek, levesszük levesünket a tûzhelyről. Kiszedjük a húsokat és lecsontozzuk, feldaraboljuk. A zöldségfélét is hosszában vékonyra vágjuk. A levest óvatosan, sûrû szitaszûrőn átszûrjük. Visszatesszük a tûzhelyre, ha szükséges,... |
|
2010-10-28 05:54:11 |
|
|
|
|