Belépés
Ízőrzők – Tótszerdahely
... vöröshagyma, sertészsír.
A húsokat nagy üstbe, forró vízbe tesszük, és ebben főzzük. Fűszerezzük babérlevéllel, egész borssal, 1 vöröshagymával, sóval. Egy órán át puhítjuk, majd lecsontozzuk, és a húst ledaráljuk.
Az árpagyöngyöt sós, babérlevéllel fűszerezett vízben puhára főzzük. Ezután leszűrjük, és többször is átöblítjük hideg vízben.
Négy fej vöröshagymát megt...
2011-12-04 15:58:51
Mariska ténsasszony libalevese
... Kéttenyérnyi lapokra vágjuk, és a tûzhely plattján mindkét oldalán megsütjük.
=Amikor a húsok puhára főttek, levesszük levesünket a tûzhelyről. Kiszedjük a húsokat és lecsontozzuk, feldaraboljuk. A zöldségfélét is hosszában vékonyra vágjuk. A levest óvatosan, sûrû szitaszûrőn átszûrjük. Visszatesszük a tûzhelyre, ha szükséges,...
2010-10-28 05:54:11
1 
Címkék: húsokat nagy, húst ledaráljuk, húsok puhára, levest óvatosan, vöröshagymával, tótszerdahely, babérlevéllel, feldaraboljuk, visszatesszük, lecsontozzuk, árpagyöngyöt, zöldségfélét, vöröshagymát, kéttenyérnyi, vöröshagyma, fűszerezett, ténsasszony, fűszerezzük, sertészsír, libalevese, ledaráljuk, átöblítjük, levesünket, megsütjük, kiszedjük, leszűrjük, levesszük, hosszában, szükséges, többször, puhítjuk, vékonyra, plattján, óvatosan, húsokat, zhelyre, tesszük, ízőrzők, lapokra, mariska, borssal, szitasz, oldalán, mindkét, amikor, zhelyr, vágjuk, vízben, főzzük, puhára, levest, ezután, húsok, ebben, forró, egész, hideg, zhely, vízbe, üstbe, sóval,
© 2013 TVN.HU Kft.