Regisztráció  Belépés
Ismét szemünk láttára épül ki egy diktatúra az országban! Te hol állsz: a diktátor mellett, vagy vele szemben?
......És nincs vége!...

A Fidesz-bgázs megszavazta Polt «görény» Péter legfőbb ügyész vezetői pótlékának 400%-OS EMELÉSÉT!... (Gyengébbek kedvéért: ez 4-szeres pótlékemelkedést jelent...)
Vagyis a görény, a jelenlegi 100 százalékos vezetői pótléka helyett 400 százalékos pótlékot kap, idén szeptembertől.
(A görény egyébként legutóbbi vagyonnyilatkozatáb...
2018-07-08 00:14:36
Magyar játékszín – Földes Gábor, a színészek mártírja
... Nemzeti igazgatójának. Major Kádárral is beszélt, aki közölte: ,,nem hibázhatnak" azzal, hogy beavatkoznak a törvénykezésbe. Aztán Major megszervezte a főtitkár és Szénási Géza legfőbb ügyész közti találkozót. Földes családja a Parlament kijáratánál várta a direktort a hírrel, de Major a hátsó kapun kiosont, menekült a rossz hír postásának szerepétől.

A Kegye...
2018-07-03 23:27:53
Burány Sándor mentelmi jogának felfüggesztését indítványozta a legfőbb ügyész
...
A közlemény szerint a legfőbb ügyész ezt a Központi Nyomozó Főügyészség előtt, ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt folyamatban lévő nyomozás eredményeként indítványozta az Országgyűlés elnökénél.
A rendőrség még január 19-én 22 óra 13 perckor ellenőrizte a Burány Sándor által vezetett gépjárművet Budapest IX. kerületében, a Határ úton. Az ellenőrzéskor...
2018-06-25 09:11:47
Megszavazta a román képviselőház a büntetőeljárási törvény módosítását
... az ügyészek visszaéléseinek. Megelégelték a titkos együttműködési megállapodások alapján végzett igazságszolgáltatást - tette hozzá, utalva ezzel a hírszerzés és az igazságszolgáltatás legfőbb intézményei között létrejött titkos együttműködési megállapodásokra.
Az ellenzéki Nemzeti Liberális Párt (PNL) és a Mentsétek meg Romániát (USR) vezetői szerint a szociáldemokraták ezze...
2018-06-18 23:03:19
Újabb titkos megállapodást hoztak nyilvánosságra Romániában
... ezelőtt megkötött egyezmény jelenleg semmilyen titkot nem sért, ezért nyilvánosságra hozható.
A dokumentumot George Maior, a hírszerzés akkori vezetője, Laura Codruta Kövesi akkori legfőbb ügyész, aki jelenleg a korrupcióellenes ügyészséget vezeti, valamint Nicolae Popa, a legfelsőbb bíróság volt elnöke látta el kézjegyével. A titkos megállapodás hét oldalon szabályozza a hár...
2018-06-18 14:22:37
Történész: bemutatták az 1956 utáni megtorló perek adatbázisát
...
A NEB, a Kúria, a Legfőbb Ügyészség és számos szakember együttműködésével létrejött adatbázis a perek56.hu internetes oldalon érhető el. Célja az információs kárpótlás, hogy az érintettek, a hozzátartozók és a magyar társadalom megismerhesse ezeknek az eljárásoknak a legfontosabb adatait, áldozatait és résztvevőit - közölte a szakember.
Kifejtette, az adatbázisban több s...
2018-06-16 11:01:13
Emléknap - Áder János virágot helyezett el Nagy Imre sírjánál a 301-es parcellában
... az 1956 utáni megtorlás budapesti áldozatai nyugszanak.
A Legfelsőbb Bíróság Elnökségi Tanácsa 1989. július 6-án - azon a napon, amikor Kádár János, az MSZMP főtitkára meghalt -, a legfőbb ügyész törvényességi óvása nyomán Nagy Imre és társai ítéletét hatályon kívül helyezte, az elítélteket posztumusz, bűncselekmény hiányában felmentette.
A koncepciós perek áldozatainak ...
2018-06-16 10:41:22
Gulyás Gergely: tudnunk kell, hogyan működött a diktatúra
... igazságszolgáltatás 1956 oldalán áll, mai szabadságunk az 1956-os forradalomból sarjadt ki - hangsúlyozta a főbíró a Kúria épületében megrendezett konferencián elmondott zárszavában.
Polt Péter legfőbb ügyész a bűnösök megnevezésének fontosságát emelte ki. Mint mondta, éppen ez a NEB, a Kúria és a Legfőbb Ügyészség együttműködésével zajló program célja.
Nagy Imre miniszt...
2018-06-15 15:22:03
Ügyészség napja - Polt Péter: az ügyészség a jogállam szilárd bázisa
... együttműködés legsikeresebb formája a közös nyomozócsoport, melynek köszönhetően volt már sikeres vádemelés Magyarországon az uniós költségvetést károsító csalássorozat miatt - mondta a legfőbb ügyész.
Hozzátette ugyanakkor, hogy az OLAF-nak (Európai Csalás Elleni Hivatal) közigazgatási vizsgálatokra, illetve azok nyomán a tagállami hatóságoknak címzett ajánlásokra van hatásk...
2018-06-12 13:52:15
MSZP: a Fidesz leépíti a független igazságszolgáltatást
... Péter kinevezésével, az alkotmánybíróság jogköreinek "megnyírbálásával", bírók kényszernyugdíjazásával és a legfelsőbb bíróság vezetőjének leváltásával indokolta.
Az MSZP szerint a legfőbb ügyészséget egy olyan ember vezeti, aki a kormánypárt volt tagja, és ezer szálon kötődik azokhoz a politikusokhoz, akik lebontják a jogállamot - mondta a politikus a Legfőbb Ügyészség épül...
2018-06-10 11:31:17
1 2 3 ..........................84 85 .............126 127 .............168 169 170 
Címkék: Földes Gábor, Burány Sándor, Áder János, Nagy Imre, Gulyás Gergely, Polt Péter, Major Kádárral, Aztán Major, Szénási Géza, Központi Nyomozó Főügyészség, Budapest IX, Nemzeti Liberális Párt, George Maior, Laura Codruta Kövesi, Nicolae Popa, Legfőbb Ügyészség, Legfelsőbb Bíróság Elnökségi Tanácsa, Kádár János, Európai Csalás Elleni Hivatal, diktátor mellett, színészek mártírja, legfőbb ügyész, román képviselőház, büntetőeljárási törvény, 1956 utáni, 301-es parcellában, jogállam szilárd, görény egyébként, hátsó kapun, közlemény szerint, ügyészek visszaéléseinek, titkos együttműködési, ellenzéki Nemzeti, szociáldemokraták ezze, dokumentumot George, hírszerzés akkori, korrupcióellenes ügyészséget, legfelsőbb bíróság, titkos megállapodás, információs kárpótlás, magyar társadalom, legfontosabb adatait, adatbázisban több, elítélteket posztumusz, koncepciós perek, 1956-os forradalomból, bűnösök megnevezésének, közös nyomozócsoport, uniós költségvetést, tagállami hatóságoknak, alkotmánybíróság jogköreinek,
© 2013 TVN.HU Kft.