Belépés
Gyümölcsös krémes 2.
... visszatesszük a még meleg sütőbe....
2010-08-03 16:24:13
Málnás krémes
... visszatesszük a még meleg sütőbe. Mire a krém kész, addigra az ...
2010-08-03 13:27:27
Margherita pizza nélkül
... ráhelyezünk minden szeletre egy vékony szelet, ízes, ám jól olvadó sajtot. Mindezekre egy kis parmezánt is tehetünk, csak az íze kedvéért. (Kísérletezni érdemes, hogy kinek melyik sajttal a legfinomabb. Egy bizonyos: egy kevésbé gazdag ízű sajthoz érdemesebb több parmezánt adni.)
5. Mikor a sajt rákerül, lefedjük kicsit a serpenyőt, hogy gyorsabban megolvadjon a teteje. Mi...
2010-08-03 13:12:11
Vendégváró édességek........
... átszűrjük. A kosárformákat jól lehűtjük, az olvasztott csokival hideg hatására a kosárka oldalára köt a csoki, majd a felesleget kicsurgatjuk belőle, ha kell, a kiöntést megismételjük. A legfinomabb töltelék ebbe a párizsikrém. Ehhez felfőzünk 25 dkg cukrot 10 dkg kakaóporral és 180 ml tejszínnel, és vigyázva, mert könnyen leég, besűrítjük a krémet. Miután kihűlt, 25 dkg vajjal h...
2010-07-30 18:42:54
Mandulás tejberizs
... 45 pe...
2010-07-30 12:52:01
Legfinomabb sült krumpli
...
Tegyél fel forrni vizet sózd is meg, ha forr tegyél bele kb. 1kg. meghámozott csikokra vágott krumplit, és főzd 5 percig. Ezután szürd le, és szórd meg 2 evőkanál buzadarával.

A sütőben forrósíts fel 2 kanál lehetőleg kacsa v. liba zsírt veszélyesen forróra, borítsd bele a grízes krumplit, és magas hőfokon süsd míg ropogós piros nem lesz.

Kivül ropo...
2010-07-30 12:37:02
Lazactatár krémsajttal
... hozzá...
2010-07-30 12:33:45
Töltött karajszeletek...
... Egy-egy szelet húst összeragasztok a töltelékkel, és tep...
2010-07-30 10:55:59
Paradicsomos tészta
... erős, úgyhogy csak lassan adagoljuk.) Megrottyantom, közben óvatosan keverem, hogy a paradicsomkockák egyben maradjanak. Vizet leh...
2010-07-30 06:10:49
Világelsőség a hályogsebészetb
... látás rehabilitáció a cél, vannak olyan műlencsék, amelyek segítségével a beteg közelre és távolra is egyaránt jól lát, illetve olyan műlencsék, amelyek a szem saját egyénre jellemző legfinomabb eltéréseit is korrigálják, hogy minél tökéletesebb lehessen a műtét utáni látóélesség.


Eddig 250 műtétet hajtottak végre, Dr. Nagy Zoltán Zsolt, a klinika igazgatóhelyette...
2010-07-29 22:16:16
1 2 3 ..............................184 185 ..............268 269 270 .276 277 ..............367 368 369 
Címkék: Nagy Zoltán Zsolt, krém kész, vékony szelet, kevésbé gazdag, sajt rákerül, olvasztott csokival, kosárka oldalára, felesleget kicsurgatjuk, kiöntést megismételjük, legfinomabb töltelék, sütőben forrósíts, grízes krumplit, paradicsomkockák egyben, beteg közelre, szem saját, műtét utáni, klinika igazgatóhelyette, paradicsomkockák, igazgatóhelyette, hályogsebészetb, összeragasztok, karajszeletek, visszatesszük, megrottyantom, megismételjük, kosárformákat, rehabilitáció, paradicsomos, világelsőség, tökéletesebb, kísérletezni, segítségével, kicsurgatjuk, töltelékkel, legfinomabb, kakaóporral, ráhelyezünk, buzadarával, korrigálják, meghámozott, veszélyesen, párizsikrém, látóélesség, krémsajttal, megolvadjon, érdemesebb, vendégváró, felesleget, olvasztott, mindezekre, lazactatár, gyorsabban, maradjanak, besűrítjük, eltéréseit, tejszínnel, margherita, gyümölcsös, parmezánt, hajtottak, édességek, tejberizs, átszűrjük, felfőzünk, serpenyőt, műlencsék, lehetőleg, adagoljuk, forrósíts, evőkanál, csikokra,
© 2013 TVN.HU Kft.