|
|
|
... egészséges táplálkozásban a mit, a mikor és a hogyan szerepel, és ha megérted az alapvető folyamatokat, egyszerű lesz eldönteni, mikor mit egyél.
Tanuld meg, mik a legtáplálóbb és legfinomabb ételek. Minél gazdagabb tápanyagokban az étel, amit elfogyasztasz, annál kevésbé leszel éhes. A cél az, hogy soha ne érezz kínzó éhséget, hanem tápláld magad minőségi élelmiszerekk... |
2010-06-12 13:55:00 |
|
|
|
|
|
|
... Erre 1 sor karikára vágott nyers burgonyát. /Nem tévedés, nem kenyeret! Én öreg krumplit spájzolok be erre a célra. A lé sose penészesedik meg, áttetszően tiszta marad és behűtve a legfinomabb nyári üdítő ital./ Erre pakolom a megmosott, fel hasított uborkát, amelyet aznap reggel /!/ szedek le, mert csak akkor lesz ropogós.
Tetejére szintén karikára vágott nyers ,öreg k... |
2010-06-11 16:21:37 |
|
|
|
|
|
|
... felteszed a savanyú káposztát főni, úgy hogy ellepje a víz, és szórsz rá ételízesítőt, ezt kb. fél óráig kell főzni. Én vecsési dobozos savanyúkáposztát szoktam hozzá használni, azzal a legfinomabb. Ha megfőtt a savanyú káposzta és a paszuly is, akkor öntsd hozzá a babhoz.
Ezután rántást készítesz: egy evőkanál zsírt megolvasztasz, és beleteszel annyi lisztet, amennyit a zsír... |
|
2010-06-11 00:48:52 |
|
|
|
|
|
|
... hatású, a szédülést, fejfájást enyhíti, a magas vérnyomást csökkenti, tisztítja a vesét és a húgyhólyagot, elősegíti a vizelet ürítését, tisztítja a vért.
Frissen a leghatékonyabb és legfinomabb. Eltartható aprítva sóval összekeverve, olajban, valamint a legegyszerűbb ha lezárt nylon zacskóban lefagyasztjuk. Célszerű kis zacskókban lefagyasztani és úgy eltenni, hisz akkor nem... |
|
2010-06-10 18:20:11 |
|
|
|
|
|
|
...3 jótékony hatás, amiért érdemes málnát enned...
A málna akkor a legfinomabb, ha magunk szedjük, és még érezzük rajta a napfény melegét. Ez persze városiaknak ritkán adatik meg, de a málnaszezon a piacon vásárolt gyümölccsel is nagy élvezeteket ígér.
Macska... |
2010-06-09 15:35:31 |
|
|
|
|
|
|
... forrósítok, amelybe kanalanként beleteszem a kru... |
2010-06-09 13:16:05 |
|
|
|
|
|
|
... tartalmaként ismeri, elbizonytalanodhat, hogy is néz ki az a bizonyos hüvely. Piacokon még frissen szedett, hüvelyes állapotban is kapni. A borsószemek a hüvelyből frissen kiszedve a legfinomabbak, aztán gyorsan kiszáradnak, megöregednek.
A rohanó hétköznapok háziasszonyai előszeretettel választják az egész évben kapható zacskós vagy konzerv formát, s egyre kevesebben tudják,... |
2010-06-08 23:44:53 |
|
|
|
|
|
|
... megfogalmazott tanácsot, miszerint az első forrás után öntsük le a lencséről a vizet, és csak a második főzővizet fűszerezzük; bő, enyhén ecetes, babérleveles, sós vízben megfőzve a legfinomabb. A lencsét - nem csak, amikor lencsefőzeléket csinálunk - főzhetjük együtt vöröshagymával. A főzeléket, lehetőleg híg, kevés liszttel készülő rántással sűrítsük, a kifőtt lencse eleve sűrít... |
2010-06-08 22:59:54 |
|
|
|
|
|
|
... tartalmaként ismeri, elbizonytalanodhat, hogy is néz ki az a bizonyos hüvely. Piacokon még frissen szedett, hüvelyes állapotban is kapni. A borsószemek a hüvelyből frissen kiszedve a legfinomabbak, aztán gyorsan kiszáradnak, megöregednek.
A rohanó hétköznapok háziasszonyai előszeretettel választják az egész évben kapható zacskós vagy konzerv formát, s egyre kevesebben tudják,... |
2010-06-08 14:29:58 |
|
|
|
|