Regisztráció  Belépés
Heti angyalhoroszkóp 2016. december 08. – 15.-NLCafe-t
... segít meggyógyulnod mindenféle megfázásból, és őszi-téli nyavalyából. Sok Ikrek nemcsak a megfázással küszködik, de a túlterheltséggel is. Rafael arkangyal segít neked abban, hogy a leggyorsabban meggyógyulj, és ismét egészségesen élvezhesd az életedet, no meg abban is, hogy több szabadidőt engedélyezz magadnak a gyógyító pihenésre.Kedves Rák!

A...
2016-12-10 14:47:07
Heti angyalhoroszkóp Nők Lapja Cafe-tól-2014.11.27–12
... segít meggyógyulnod mindenféle megfázásból, és őszi-téli nyavalyából. Sok Nyilas nemcsak a megfázással küszködik, de a túlterheltséggel is. Rafael arkangyal segít neked abban, hogy a leggyorsabban meggyógyulj, és ismét egészségesen élvezhesd az életedet, no meg abban is, hogy több szabadidőt engedélyezz magadnak a gyógyító pihenésre.Kedves Bak!
...
2014-11-28 23:46:14
Heti angyalhoroszkóp 2014.08.28–09.04. - Nők Lapja Caf
... Kos!

Rafael arkangyal segít meggyógyulnod mindenféle nyári megfázásból, légkondibetegségből és strand utáni kellemetlenségekből. Rafael arkangyal segít neked abban, hogy a leggyorsabban meggyógyulj, és ismét egészségesen élvezhesd a nyár végének szépségét. Kérd meg Rafael arkangyalt, hogy gyógyító smaragdzöld fényével burkoljon be, és gyógyítson meg!


...
2014-08-28 09:39:36
Nem tudom ,ki tudja?
... élethez.
Egy különleges technikát, amely segítségével képes leszel felfedezni, miért alakult ki a testeden belül ez betegség és mit tehetsz annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban megszabadulj tőle.
És még sok minden mást ...

És hidd el nekem... ez még csak a jéghegy csúcsa!


telescsomag cseng

Szia

Nagyon,...
2014-05-27 06:15:05
szeretettel
KOSZTOLÁNYI DEZSŐ
SÖTÉT BÚJÓCSKA

Az írásokat összegyűjtötte és a szöveget gondozta
RÉZ PÁL

TARTALOM

PILLANATKÉPEK
A MI NÓTÁINK
EMBER ÉS VILÁG
SZÜRKE RAJZOK
NAPLÓM
TAPS
A KÖLTŐ
SZABADSÁG
ÓDA A TELEFONHOZ
EMBER ÉS VIL...
2012-04-10 06:48:50
Megszállotság
... szellemi test az egyénen kívül, a szellemi síkon létezik, mindazonáltal lényünk részét képezi. Egyes titkos tanítások még magasabb rendű testről is tudnak, pl. az okozati test, az egyik leggyorsabban vibráló spirituális test.
A legalacsonyabb asztrális sík a földhöz kötött szellemek síkja. Az asztrális világ magasabb síkjain tartózkodnak azok a spirituálisan fejlettebb entitá...
2008-11-26 13:46:42
1 
Címkék: Lapja Cafe-tól-2014, Lapja Caf, Kedves Rák, Kedves Bak, KOSZTOLÁNYI DEZSŐ, SÖTÉT BÚJÓCSKA, EMBER ÉS VILÁG, SZÜRKE RAJZOK, EMBER ÉS VIL, megfázással küszködik, leggyorsabban meggyógyulj, gyógyító pihenésre, nyár végének, különleges technikát, testeden belül, lehető leggyorsabban, jéghegy csúcsa, írásokat összegyűjtötte, szöveget gondozta, egyénen kívül, szellemi síkon, okozati test, egyik leggyorsabban, legalacsonyabb asztrális, földhöz kötött, asztrális világ, spirituálisan fejlettebb, túlterheltséggel, angyalhoroszkóp, összegyűjtötte, legalacsonyabb, leggyorsabban, meggyógyulnod, megszállotság, xmcrazexpvwxg, mindazonáltal, pillanatképek, spirituálisan, egészségesen, segítségével, tartózkodnak, megszabadulj, megfázással, smaragdzöld, nyavalyából, szeretettel, meggyógyulj, telescsomag, engedélyezz, megfázásból, kosztolányi, spirituális, mindenféle, szabadidőt, telefonhoz, különleges, felfedezni, gyógyítson, fejlettebb, arkangyalt, pihenésre, burkoljon, élvezhesd, küszködik, arkangyal, szabadság, technikát, asztrális,
© 2013 TVN.HU Kft.