Regisztráció  Belépés
Tallóztam
... analgetikus injekciókkal ellentétben ez a módszer hosszú ideig működik, és teljesen biztonságos szervezetre nézve. Tudományos körökben - a fizikoterapeutáktól, az orvosi körökön át az egyetemekig - mindenki elismeri, hogy ez egy tudományos áttörés a kínzó fájdalommal szemben. Független tesztk és klinikai vizsgálatok igazolják hatékonyságát.

Csak az USA-ban é...
2018-07-11 21:26:19
Krónika 1. rész (biztonság, külpolitika, cafetéria, CEU)
... egyetem, amelyik nem hajtotta végre, hanem tiltakozott a felsőoktatási törvény módosítása ellen. Az államtitkár visszautasította, hogy a ...
2018-06-25 15:13:44
Tallóztam
... önkéntes munkát
végeznek. Kevésbé hajlamosak depresszióra, és jobb az általános
egészségügyi állapotuk is.

13. Énekelj a zuhany alatt

A Harvard és a Yale egyetemek közös tanulmánya kimutatta, hogy akik
rendszeresen énekelnek, jobb egészségügyi állapotban vannak, mint akik
rendszeresen vitaminokat szednek. A vizsgálatok szerint a kórusok...
2018-06-16 16:43:19
Lovász László nem lát garanciát arra, hogy megőrizhetik az M
... jövőben is a korábbiakkal megegyező módon igényelhetnek támogatást különböző projektjeikre, de a kutatási területek prioritásait a források minél hatékonyabb felhasználása érdekében, az egyetemek, az Akadémia és a vállalatok érdekeit szem előtt tartva és összehangoltan kell kijelölni, ezt szolgálja az egy fejezetben történő tervezés is".

A Magyar Tudományos Akadém...
2018-06-16 08:29:50
Kihirdették az MNB egyetemi ötlepályázatának eredményét
... meghirdetett pályázat legjobb javaslatait beépíti a pénzügyi kultúra és tudatosság erősítését célzó fejlesztései közé is.
A szakmai bíráló bizottság a helyszíni döntőkön az egyes egyetemek 5 legjobb pályaműve közül választotta ki, és részesítette pénzjutalomban egyetemenként az első három helyezettet.
A Budapesti Corvinus Egyetem részéről Vései Viktor, a Budapesti Gazdas...
2018-06-15 11:41:53
A hosszú élet titka
... önkéntes munkát
végeznek. Kevésbé hajlamosak depresszióra, és jobb az általános
egészségügyi állapotuk is.

13. Énekelj a zuhany alatt

A Harvard és a Yale egyetemek közös tanulmánya kimutatta, hogy akik
rendszeresen énekelnek, jobb egészségügyi állapotban vannak, mint akik
rendszeresen vitaminokat szednek. A vizsgálatok szerint a kórusok...
2018-06-10 16:30:49
Jobbik: Orbán pökhendi lózungjai a mai napig nem találkoztak
... 2018. 06. 07. 11:37

Jobbik: Orbán pökhendi lózungjai a mai napig nem találkoztak a magyar valósággal

Az egyetemekre, főiskolákra való sikeres felvételi egyre inkább a gazdagok kiváltságává válik, melynek következtében számtalan magyar tehetség sikkad el - írja csütörtöki közleményében Brenner Koloman, a Jobbik országgyűlési képviselője.

A pol...
2018-06-07 21:23:16
Fiatal alkotók színházi fesztiválja kezdődik Szegeden
... rendezett.
Másnap a negyedéves kaposvári diákok Caligula helytartója című előadását láthatja a közönség, amely tavaly tavasszal elnyerte a Magyar Művészeti Akadémia díját a Színművészeti Egyetemek Találkozóján. Székely János drámáját a k2 Színház két művésze, Benkó Bence és Fábián Péter állította színpadra.
Gyöngy Zsuzsa egy különleges nő életét eleveníti fel a Radioaktí...
2018-05-20 10:11:05
Orbán egy orbitális nagyot hazudott a fiataloknak- megmondju
... középiskolai kollégium gyakorlatilag nulla lépést tett a kormányod, hogy felszámolja ezt a helyzetet.

2010-ben, a kormányzásod kezdettén, 100 ezer fiatal kerülhetett be az egyetemekre, most ez a szám 70 ezerre olvadt.

Mindenki tudja, hogy közel 600 ezer fiatal van külföldön, s Te semmit nem tettél annak érdekében, hogy a fiatalok inkább Magyarországon maradja...
2018-04-28 20:23:09
A liberalizmus ugyanúgy el fog bukni, mint a fasizmus és a
... egyénben."

Patrick J. Deneen úgy látja, hogy ezek az egyenlőtlenségek ráadásul hosszú távú hatással bírnak, generációkról generációkra szállnak, ami megmutatkozik az elit egyetemek esetében is, ahova jelentős vagyon nélkül képtelenség bejutni. A szerző szerint a kultúra elvesztése is lényeges pont, ugyanis a liberalizmus egyfajta ,,antikultúrát" hozott ...
2018-04-25 22:48:38
1 2 3 ..........34 35 .....51 52 ....67 68 69 
Címkék: Lovász László, Magyar Tudományos Akadém, Budapesti Corvinus Egyetem, Vései Viktor, Budapesti Gazdas, Brenner Koloman, Magyar Művészeti Akadémia, Színművészeti Egyetemek Találkozóján, Székely János, Benkó Bence, Fábián Péter, Gyöngy Zsuzsa, Patrick, hosszú élet, orbitális nagyot, fiataloknak- megmondju, liberalizmus ugyanúgy, módszer hosszú, orvosi körökön, egyetemekig &#8211, tudományos áttörés, kínzó fájdalommal, felsőoktatási törvény, államtitkár visszautasította, zuhany alatt, vizsgálatok szerint, korábbiakkal megegyező, kutatási területek, források minél, vállalatok érdekeit, pénzügyi kultúra, szakmai bíráló, helyszíni döntőkön, egyes egyetemek, első három, magyar valósággal, gazdagok kiváltságává, negyedéves kaposvári, kormányzásod kezdettén, fiatalok inkább, egyenlőtlenségek ráadásul, elit egyetemek, szerző szerint, kultúra elvesztése, liberalizmus egyfajta, ötlepályázatának, visszautasította, egyenlőtlenségek, összehangoltan, pénzjutalomban, magyarországon, országgyűlési, gyakorlatilag,
© 2013 TVN.HU Kft.