Belépés
Megújulást sürget a német CDU/CSU új parlamenti frakcióvezetője
... hagyományos, testületeken alapuló gondolkodás érvényesül, pedig legfőbb ideje "projektekben gondolkodni" és "feltörni a megkérgesedett struktúrákat". Így egy-egy ügyre, projektre a legkülönbözőbb párton belüli testületekből kell összeszervezni a megfelelő embereket, és be kell vonni párton kívülieket is - fejtette ki Ralph Brinkhaus.
Rámutatott, hogy a CDU/CSU nemcsak a pártr...
2018-10-07 17:31:39
Csak két jelölt szerzett mandátumot a szenátusi választás első fordulójában Csehországban
... eredmény szerint továbbra sem lesz többsége a felsőházban.
A szenátusi voksolással egy időben tartott helyi önkormányzati választásokon a mandátumok legnagyobb részét ismét a legkülönbözőbb helyi koalíciók szerezték meg. A pártok közül az ANO mozgalom, az ODS, valamint a KDU-CSL és a STAN szerepeltek a legjobban, míg a szociáldemokraták és a kommunisták meggyengültek.
...
2018-10-07 07:03:56
Lövöldözés volt az Egyesült Államok legkülönbözőbb helyein egymástól függetlenül
...
Los Angelesben helyi idő szerint a délutáni órákban dördültek lövések egy iskola közelében, a marylandi Baltimore mellett egy illatszerbolt és patika raktárja mellett lőtt agyon három embert egy nő, aki önmagát is halálosan megsebesítette, a pennsylvaniai kisvárosban pedig egy férfi a feleségét, a szüleit, majd önmagát lőtte agyon.
Los Angeles üzleti negyedében egy iskol...
2018-09-21 07:08:25
A legújabb indiai alkotásokat tűzi műsorára az idei Indiai Filmfesztivál
... nagyon népszerűek a magyar közönség körében, az Indiai Filmfeszt...
2018-09-14 13:52:27
Tíz film került be a szolnoki képzőművészeti filmfesztivál európai nagyjátékfilmes versenyprogramjába
...
A fesztivált szervező és annak helyet adó szolnoki TISZApART Mozi szerdai közleménye szerint Európa legkülönbözőbb részeiről érkeznek a kiválasztott filmek, amelyek magyarországi premierje - egy kivételével - az október 16. és 21. között zajló szolnoki fesztiválon lesz. A fesztivál szervezőinek törekvése az volt, hogy olyan, látványban gazdag és értékes alkotásokat mutassanak...
2018-08-29 14:03:16
Dr. Feel doktortáska készlet


A Dr...
2018-08-21 11:48:11
Agresszió
... elfagyasztása árán, s ez már a teljes 'érzelmi elüszkösödéshez' vezethet.
Vagy a szorongásból rejtett (később nem is olyan rejtett) depresszióba csúszhatunk. Gyakran és észrevétlenül a legkülönbözőbb pótcselekvésekbe kezdünk: önkéntes éhezésbe, amellyel tulajdonképpen önmagunk ellen fordulunk, s ez is agresszió; sőt még a telhetetlen 'zabálás' is az lehet, a dagadtra hízás ép...
2018-08-04 09:47:49
Az elmúlt századok férfivilágáról nyílik kiállítás Hódmezővásárhelyen
... sajtótájékoztatón elmondta, hogy a páros kiállítás első, a nők társadalmi helyzetét és annak változásait bemutató részét tavaly láthatta a közönség.
A pénteken nyíló kiállítás a férfiélet legkülönbözőbb emlékeit mutatja be a gyerekkor játékaitól kezdve a viseleti darabokon és munkaeszközökön át egészen a szimbolikus jelentőséggel bíró tárgyakig. Ilyen, a tulajdonosának egy-eg...
2018-08-01 14:21:40
Az igazságtalanság megmutatja, hogy szükségünk van Jézusra
... semmim sincs. Cselekedj valamit velem. Te [Istenem] meg tudod tenni; nálad van az, amire szükségem van." (Zsoltárok 40:18 - The Message fordítás)

Napjainkban a legkülönbözőbb helyekről hallod: Az ember alapvetően jó és önzetlen, a környezete fordítja az ember szívét a gonosz felé.

Sajnálatos módon ez az elmélet éppen nem egyezik azzal, amit az emb...
2018-07-17 12:16:43
A legszebb könnycsepp
... indult.
Másodszor egy ártatlan kisfiú könnyét vitte az égi trónus elé,
de ezzel sem teljesítette feladatát.

Újból a földre röppent.
Villámgyorsan gyűjtögette a legkülönbözőbb könnycseppeket:
Hála könnyből, keserű csalódásból kihullajtottat, bánatos édesapáét, szomorú édesanyáét, haldokló emberét... Isten azonban mindezekre azt válaszolta:
szebb ...
2018-07-12 23:45:12
1 2 3 ....................125 126 ..........187 188 ..........249 250 251 
Címkék: Egyesült Államok, Indiai Filmfesztivál, Ralph Brinkhaus, Indiai Filmfeszt, TISZApART Mozi, szenátusi választás, legújabb indiai, idei Indiai, szolnoki képzőművészeti, elmúlt századok, igazságtalanság megmutatja, legszebb könnycsepp, megkérgesedett struktúrákat, legkülönbözőbb párton, megfelelő embereket, szenátusi voksolással, időben tartott, mandátumok legnagyobb, legkülönbözőbb helyi, pártok közül, kommunisták meggyengültek, délutáni órákban, iskola közelében, marylandi Baltimore, pennsylvaniai kisvárosban, magyar közönség, fesztivált szervező, kiválasztott filmek, fesztivál szervezőinek, szorongásból rejtett, legkülönbözőbb pótcselekvésekbe, dagadtra hízás, páros kiállítás, pénteken nyíló, férfiélet legkülönbözőbb, gyerekkor játékaitól, viseleti darabokon, szimbolikus jelentőséggel, tulajdonosának egy-eg, legkülönbözőbb helyekről, ember alapvetően, környezete fordítja, ember szívét, gonosz felé, elmélet éppen, ártatlan kisfiú, földre röppent, legkülönbözőbb könnycseppeket, pótcselekvésekbe,
© 2013 TVN.HU Kft.