Regisztráció  Belépés
Napvilágra került Tesla közel 120 éve titkosított interjúja:
... számára, hogy az életnek van értelme, hogy az univerzum tökéletes harmóniában létezik, és a szépsége az oka és okozata a Teremtésnek. Ez a zene a csillagos ég örök körforgása.

A legkisebb csillag befejezett kompozícióval rendelkezik, valamint része az égi szimfóniának. Az ember szívdobbanása pedig része a földi szimfóniának. Newton megtudta, hogy a titok az égitestek ge...
2018-04-21 09:04:18
04. Urantia - 54. írás
... lehettek abban, hogy e gyötrelmek csak átmenetiek. A helytelen cselekvésből eredő eme testvéri következmények a csoportban sohasem veszélyeztethetik az örök lehetőségeiteket, illetőleg a legkisebb mértékben sem foszthatnak meg benneteket a Paradicsomra való felemelkedésnek és az Isten elérésének isteni jogától.
(619.2) 54:6.5 És a lázadás bűnével mindig együtt járó ezen megpr...
2018-04-11 23:26:30
02. Urantia - 87. írás
... kötelességei teljesítésében. Az emberiség körében általános volt az a hiedelem, hogy a kísértetek folytonos hódolatot igényelnek az emberi ügyekbe való be nem avatkozás árául, és hogy a legkisebb balsiker is a kísértetek beavatkozásához vezet. A korai idők emberei olyannyira féltek attól, hogy az isteneknek kijáró valamely tisztelet megadásáról elfeledkeznek, hogy miután már minde...
2018-04-11 23:23:24
Faber-Castell: Vinyl fantasy mintás radír
leírása:Most igazán vidám stílusú radírra tehetsz szert a legjobb minőségben. A Faber-Castell méltán híres a kiváló minőségű írószereiről, így bátran választhatod a terméket, mely el fog férni a legkisebb helyen is tolltartódban. A fantasy mintás radír 12 féle változatban rendelhető meg, így szert tehetsz a sárkányos, királylányos, lovagos, boszorkányos, vagy a pegazusos mintájú r...
2018-04-07 13:26:25
tavaszi mák
... fokozott mértékben jelentkeznek.

Ősszel a területet mélyen ássuk fel és gereblyézzük is el, mert tavasszal az apró mag elvetéséhez szükséges aprómorzsás talajt így tudjuk a legkisebb vízveszteséggel előkészíteni. Februárban, amikor a talajra már rá lehet menni, vethetjük is. A sűrű vetés elkerülésére a vetőmagot valamilyen töltőanyaggal - például sárgarépa maggal - keve...
2018-03-25 20:20:44
Szeressük-e az illegálisan érkező migránsokat?
... ,,átnézve", csak a sziklát, homokot és pusztaságot látja, annak csak azt lehet javasolni, hogy VÁSÁROLJON MAGÁNAK EGY KOMOLYABB TÁVCSÖVET! — Lévén, hogy Izrael, a Földkerekség egyik legkisebb területű állama, és a Föld egyik ,,legkeskenyebb" országa!... ;)

Csak ,,mellékesen":
1. Izrael - látnivalók, utazási információk, ...
2018-03-24 19:29:10
otthon ápolás
... folyadék mennyisége megegyezik a leadott, illetve kiválasztott víz mennyiségével, ebben az esetben tehát folyadékegyensúly áll fenn.

A szervezet belső vízállományában bekövetkező legkisebb változások erőteljesen befolyásolják a sóháztartást is, és fordítva.

A víz-, vagy a sóháztartás jelentős eltérései súlyos, akár életveszélyes anyagcsere- zavarokat idézhetn...
2018-03-23 19:24:55
Krónika 2. rész (napirend előtt: LMP, Fidesz)
... "Hazudik a végén is, mert fél". Az eseményt szóváltás követte, a levezető elnök közölte, hogy értesíteni fogja a házelnököt a rendzavarásról.
Rétvári Bence szerint Hadházy Ákost a legkisebb mértékben sem érintik a devizakárosultak, csupán eszközként használja őket "performanszához".
Fidesz: védjük meg az ország biztonságát!
Gulyás Gergely (Fidesz) a 13. havi nyugdí...
2018-03-21 17:52:00
Szlovák belpolitikai válság - Robert Fico feltételekkel kész lemondani miniszterelnöki tisztségről
... pártokból összeálló leendő koalícióra, hangot adott azon nézetének is, hogy nem szeretné, hogy "politikusoknak ez a generációja irányítsa ezt az államot."
Bugár Béla, a kormánykoalíció legkisebb pártjának, a Most-Híd-nak az elnöke azt mondta: értékeli a kormányfő döntését, mivel úgy látják, hogy ez a lépés is hozzájárulhat a kialakult helyzet megnyugtatásához.
Az előreho...
2018-03-14 21:03:14
1848 MÁRCIUS 15
... lát,
Nagy tetteidet, bajnok nemzetem.
Európa színpadán mi is játszottunk,
S mienk nem volt a legkisebb szerep;
Ugy rettegé a föld kirántott kardunk,
Mint a villámot éjjel a gyerek.

Magyar vagyok. Mi mostan a magyar?
Holt dicsőség halvány kisértete;
Föl-föltünik...
2018-03-14 19:00:29
1 2 3 ........................79 80 ............118 119 ............157 158 159 
Címkék: Robert Fico, VÁSÁROLJON MAGÁNAK EGY KOMOLYABB TÁVCSÖVET, Rétvári Bence, Hadházy Ákost, Gulyás Gergely, Bugár Béla, illegálisan érkező, univerzum tökéletes, legkisebb csillag, ember szívdobbanása, földi szimfóniának, helytelen cselekvésből, csoportban sohasem, örök lehetőségeiteket, legkisebb mértékben, lázadás bűnével, emberiség körében, kísértetek folytonos, emberi ügyekbe, legkisebb balsiker, kísértetek beavatkozásához, korai idők, isteneknek kijáró, legjobb minőségben, kiváló minőségű, legkisebb helyen, fantasy mintás, pegazusos mintájú, területet mélyen, legkisebb vízveszteséggel, sűrű vetés, vetőmagot valamilyen, esetben tehát, szervezet belső, sóháztartás jelentős, eseményt szóváltás, levezető elnök, ország biztonságát, generációja irányítsa, kormánykoalíció legkisebb, kormányfő döntését, kialakult helyzet, legkisebb szerep, föld kirántott, villámot éjjel, megnyugtatásához, lehetőségeiteket, devizakárosultak, miniszterelnöki, performanszához, vízállományában, vízveszteséggel, kormánykoalíció,
© 2013 TVN.HU Kft.