Belépés
Édesipari duális képzés indul Szerencsen
... részt vesznek a tananyag összeállításában, valamint oktatási eszközöket és szaktudást biztosítanak a képzés hatékony megvalósításához. A szakoktatók betekintést nyernek a vállalkozások legmodernebb gyártási folyamataiba, hogy tapasztalataikat beépíthessék az iskolai képzésbe. Az édesipari cégek a tanulóknak gyakorlati lehetőségeket is biztosítanak, és aktív szerepet vállalnak a ké...
2018-10-11 14:32:04
Labdarúgó NB I - Elkezdődhet az új Bozsik Stadion építése
...
A fővárosi együttes honlapjának csütörtöki beszámolója szerint az új Bozsik Stadiont a Pharos 95 Sportpályaépítő Kft. és a West Hungária Bau Kft. építheti fel.
Az aréna a legmodernebb, UEFA 4-es, illetve az MLSZ I. osztály A-kategóriájának megfelelő minősítésű lesz és minimum 8000 nézőt tud majd befogadni.
"A fedett lelátóval rendelkező létesítményben, valamint a há...
2018-10-11 11:01:48
Közös állami cégbe szervezték a lengyel állami légiközlekedési cégeket
... de egyre nagyobb utasigényeket kiszolgáló európai légiközlekedésben.
A csoport első beruházásaként a LOTAMS új karbantartó bázist hoz létre három éven belül Rzeszówban, ahol a legmodernebb szélestörzsű gépek karbantartását is el tudják végezni.
A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség előrejelzése szerint 2036-ig Európa légiforgalma évente 2,6 százalékkal bővül majd, az id...
2018-10-10 17:34:49
Nemzetközi terrorelhárítási gyakorlat kezdődött Révkomáromban
... és túszejtéssel lesz dolguk.
A nyilvánosság számára nyitott gyakorlaton - a megnyitón Andrej Kiska szlovák államfő és Peter Pellegrini kormányfő is megjelent - az érdeklődők a legmodernebb technikával ismerkedhetnek meg. Láthatóak lesznek egyebek között Bell 429, Mi-171 és a Black Hawk Sikorsky UH-60 típusú helikopterek, különféle harckocsik és katonai-rendőri járművek.
...
2018-10-10 11:52:21
Megkezdte működését Szerbia legmodernebb börtöne
...
Az új börtönben 500 rab, egészen pontosan 300 elítélt és 200 előzetes letartóztatásban ülő számára van hely. A 24 ezer négyzetméteren elterülő intézmény 10 objektumból áll, a komplexumot több száz kamera figyeli. A biztonságra emellett a legkorszerűbb műszaki berendezésekkel ügyelnek, ezért már az épülő börtönt "szerb Alcatraznak" nevezte a média.
Alcatraz kis sziget a ...
2018-10-01 14:05:36
Három arany, három ezüst és három bronz érmet nyertek a magyar versenyzők az EuroSkills versenyen
... Kereskedelmi és Iparkamara elnöke aaz MTI-nek elmondta, hogy a kiváló magyar szereplés azt mutatja, hogy Magyarország megfelelő szakemberekkel rendelkezik a hagyományos, illetve a legmodernebb tudást igénylő, új szakmákban.
Hozzátette: a magyar csapat teljesítménye a magyar iparfejlesztés szempontjából is jelentős, azt üzeni a befektetőknek, hogy érdemes Magyarországon invesz...
2018-09-29 22:44:31
A teljes ellátást az OEP finanszírozza!
... segítségével beavatkozást végző orvos a műtéti helyszínt tökéletesen kontrollálni tudja, ezáltal az operáció sokkal pontosabb lehet. Ezek az orvosi eszközök a jelenleg a piacon beszerezhető legmodernebb és legjobb minőségű készülékek, amelyeknek köszönhetően igen sokféle műtéti beavatkozást lehet elvégezni. A centrum életre hívása a kórházban korábban nem végzett terhesgondozás me...
2018-09-28 19:58:58
Palkovics László kormánybiztosként felel a debreceni autóipari központ fejlesztéséért
... irányítja, munkáját nem segíti titkárság, díjazásra, juttatásra nem jogosult.
A BMW július végén jelentette be, hogy gyárat épít Debrecenben. A város melletti 400 hekt...
2018-09-26 10:35:22
Szili Katalin: "Nekünk, magyaroknak Fiume az emlékek városa"
... mondta: 150 évvel a horvát-magyar kiegyezés évfordulójára emlékezve meg kell említeni, hogy Fiume halász városból fejlődött nagyvárossá, amely egyben a világ tizedik legnagyobb és legmodernebb kikötője volt az első világháború előestéjén. "Virágzó olasz-horvát-magyar kultúra, prosperáló gazdaság és kereskedelem, fejlődő ipar és haditengerészet volt jelen" - hangsúlyozta.
Sza...
2018-09-22 15:28:43
Átadták a Testnevelési Egyetem központi épületét
... rektor.
Mocsai azt mondta: a TE stabil, kilenc évtizedes alapokon nyugszik, erre pedig lehet a mai kor követelményeinek megfelelő tudásközösséget építeni.
"A világ egyik legmodernebb testkulturális oktatási létesítményét szeretnénk itt létrehozni" - hangsúlyozta.
Mocsai Lajos emlékeztetett rá: a további ütemekben mintegy 40 ezer négyzetméternyi sportfelülettel bővül...
2018-09-18 17:07:48
1 2 3 ..............................94 95 ...............142 143 ...............188 189 190 
Címkék: Labdarúgó NB, Bozsik Stadion, Palkovics László, Szili Katalin, Testnevelési Egyetem, Bozsik Stadiont, Sportpályaépítő Kft, West Hungária Bau Kft, MLSZ, Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség, Andrej Kiska, Peter Pellegrini, Black Hawk Sikorsky UH-60, Mocsai Lajos, lengyel állami, magyar versenyzők, teljes ellátást, debreceni autóipari, emlékek városa, tananyag összeállításában, képzés hatékony, szakoktatók betekintést, vállalkozások legmodernebb, iskolai képzésbe, édesipari cégek, tanulóknak gyakorlati, fővárosi együttes, fedett lelátóval, csoport első, legmodernebb szélestörzsű, nyilvánosság számára, megnyitón Andrej, legmodernebb technikával, komplexumot több, biztonságra emellett, legkorszerűbb műszaki, épülő börtönt, kiváló magyar, legmodernebb tudást, magyar csapat, magyar iparfejlesztés, műtéti helyszínt, operáció sokkal, orvosi eszközök, piacon beszerezhető, centrum életre, kórházban korábban, város melletti, horvát-magyar kiegyezés, világ tizedik, első világháború, világ egyik, további ütemekben,
© 2013 TVN.HU Kft.