Belépés
Metafizikai egyedüllét
... esetében is (kvantummechanika), még inkább az emberi viszonyokat tekintve. Képtelenség a megnyugtató eligazodás ezek között a viszonyok között. Életveszélyes a belenyúlás, belepiszkálás. Legokosabb az együtt érző kívülállás.

(Sári László: A nő máshol van)

,,Hogyan élhetnék úgy, hogy ami felett nincs hatalmam, annak ne legyen hatalma felettem?" ...
2018-10-07 06:09:42
H.Kohut Katalin: "Amikor én kicsi voltam"
...
H.Kohut Katalin: "Amikor én kicsi voltam"

,,Csodálni annyit jelent, mint elismerni az illetőről, hogy széles e bolygón ő a legszebb, a legjobban öltözött, a leggazdagabb és a legokosabb."

Antone de Saint-Exupéry A kis herceg
Amikor én kicsi voltam, nem érdekelt semmi más, csak a gyerekszobába behallatszó tiszta dallamú fil...
2018-09-26 09:18:25
Krisztus kereszthalála
...,,Minden idők legokosabb gondolkodói próbálták megérteni Krisztus kereszthalálának jelentőségét, de senki sem volt képes kikutatni annak végtelen mélységét. Csodálkozó felkiáltással abbahagyták, akárcsak Pál: 'Ó, Isten gazdagságának, bölcsességének és ismeretének mélysége! Milyen megfoghatatlanok az ő ítéletei, milyen kikutathatatlanok az ő útjai!' (Róma 11,33)."
...
2018-09-12 09:59:14
A Samsung bemutatta a legokosabb okosórát
... - 1
Hozzászólások megjelenítése
LEGFRISSEBB CIKKEK
Nem lesz túl dicsőséges az egyik legnagyobb nevű gyártó visszatérése a mobilpiacra

A Samsung bemutatta a legokosabb okosórát

Szemmel veri az univerzumot Anya

A Brabusnál már az új G-osztályt is átdolgozták

További friss cikkek
LEGNÉPSZERŰBB CIKKEK

pla...
2018-08-12 07:56:12
Klebelsberg Központ: a partnerközpontúság és az esélyegyenlőség megteremtése a cél
... fejlesztést is, amelynek keretében az elmúlt időszakban 45 ezer laptopot, 24 ezer tabletet osztottak ki, és közbeszerzés alatt van ötezer projektor és háromezer interaktív panel, vagyis a "legokosabb tábla", ami jelenleg létezik.
Kitért arra is, ezen eszközök használatához módszertani fejlesztés is kell, ezért ősszel 40 ezer pedagógus képzését kezdik el.
Kérdésre válasz...
2018-08-09 15:32:34
A világ legokosabb tinédzsere
A világ legokosabb tinédzsere

Egy szép napon négy ember utazott egy kicsi, négyszemélyes repülőben: a pilóta, egy lelkész és két tinédzser, akik közül az egyik éppen azelőtt nyert díjat, mint A világ legokosabb tinédzsere.
Repülés közben egyszer csak hátrafordult a pilóta, és így szólt: Van egy rossz hírem, és egy még rosszabb! A rossz hír az, hogy elfogyott az üzem...
2018-07-25 19:27:52
Delfin játékfigura - Bullyland
nemcsak az óceánokban és tengerekben való széles elterjedtsége okán, hanem, mert vele találkozhatunk leggyakrabban a delfináriumokban, filmekben. A delfinek alighanem a tengerek és óceánok legokosabb lakói és rendkívül barátságokat az emberekkel, így minden bizonnyal a legkedvesebb játékfigurád lesz. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festés...
2018-07-22 09:39:51
Szép napot mindenkinek!
... megfelelni.

MajkaEgy egész társadalom lesz lelki sérült, ha gyerekkorában mindenki azt hallgatja, hogy- (Pistikém te vagy a legszebb)- legügyesebb és legokosabb az egész osztályban! Te egyszerre tökéletesen táncolsz, énekelsz és focizol! Ugyanis az ilyen Pistikékből lesznek azok a felnőttek, akik az összes problémájukért másokat hibáztatnak ̵...
2018-07-03 08:47:30
MáraiSándor: Füveskönyv
... vagy hiúan szóltam; ez így történt, már nem segíthetek rajta; de a jöv...
2018-06-14 09:45:09
Nálunk is be fog csődülni a csirkefarhát és a rezsicsökkenté
... Timikére valót, hogy A Tiborcz család megtáltosodott, mióta István elvette a trónörököst, hogy Ráhel az egyik saját lábával az idegenforgalmon, a másikkal a divatbizniszen állva az ország legokosabb üzletasszonya? Még a hívek se hiszik el, csak éppen úgy vannak vele, hogy legalább a mieink lopnak rommá, nem a rohadt komcsik.

Szóval itt a korrupció nem olyasmi, ami beleü...
2018-06-13 20:35:03
1 2 3 .......................75 76 ...........112 113 ............149 150 151 
Címkék: Kohut Katalin, Klebelsberg Központ, Sári László, Saint-Exupéry, LEGFRISSEBB CIKKEK, LEGNÉPSZERŰBB CIKKEK, legokosabb okosórát, esélyegyenlőség megteremtése, világ legokosabb, emberi viszonyokat, megnyugtató eligazodás, viszonyok között, együtt érző, legjobban öltözött, gyerekszobába behallatszó, egyik legnagyobb, univerzumot Anya, elmúlt időszakban, szép napon, egyik éppen, rossz hírem, delfinek alighanem, legkedvesebb játékfigurád, részletgazdag kidolgozásnak, kézzel történő, egész társadalom, egész osztályban, ilyen Pistikékből, összes problémájukért, egyik saját, divatbizniszen állva, ország legokosabb, mieink lopnak, rohadt komcsik, delfináriumokban, kvantummechanika, kereszthalálának, megfoghatatlanok, esélyegyenlőség, idegenforgalmon, bölcsességének, problémájukért, rezsicsökkenté, divatbizniszen, megtáltosodott, találkozhatunk, elterjedtsége, gazdagságának, felkiáltással, négyszemélyes, részletgazdag, használatához, gyerekkorában, belepiszkálás, leggyakrabban, kereszthalála, életveszélyes,
© 2013 TVN.HU Kft.