Regisztráció  Belépés
Szijjártó: gazdasági érdek, hogy több turista jöjjön Magyarországra
... dél-dalmáciai Dubrovnikban.
Szijjártó Péter kiemelte: ezt a növekedést elsősorban azokból az országokból kell elérni, ahonnan a sokat költő turisták érkeznek. Márpedig a kínaiak a legtöbbet költő turisták közé tartoznak a világon - hangsúlyozta a miniszter, majd hozzátette: tavaly 258 milliárd dollárt költöttek világszerte a kínai turisták.
A miniszter szerint ezért kife...
2018-09-19 09:51:16
A harc szaga
... csak

Az év parlamenti felszólalása!

Gyurcsány parlamenti sivalkodását Kocsis Máté tette helyre, jó rendesen! - kevés szóval a legtöbbet...


...
2018-09-18 13:00:48
Gulyás: falusi útalap jön létre
... lesz a növekedés, így 2018-ban is fognak nyugdíjprémiumot fizetni.
Jelezte: a kormány ülésén foglalkoztak a demográfiai helyzettel is. Kiemelte: GDP-arányosan Magyarország fordít a legtöbbet a családtámogatásokra egész Európában, ez mintegy 5 százaléka a GDP-nek. Mint kiemelte, ez azt eredményezte, hogy a születési együttható 1,23-ról 1,5-re nőtt, azaz 200 magyarnak 150 gyer...
2018-09-13 16:12:34
Magyar-görög - Kovács Rossit dicséri, Sallai szerint ez fordulópont lehet
... csapatkapitány Szalai Ádám a hozzáállás fontosságát emelte ki: "Egy csapat csak akkor lő ilyen gólokat, ha mindenkinek ilyen a hozzáállása, így védekezik, és a legkisebb szituációból is a legtöbbet akarja kihozni. Nekem is volt olyan karrierem során, hogy hosszú ideig nem jött be semmi, de mindig szorgalmas voltam és olyan volt a hozzáállásom. Egy idő után mindig visszakapja az em...
2018-09-12 07:04:08
Latorcai: a kormány támogatja a Pető-módszer képzésének Kárpát-medencei kiterjesztését
... tanulással és a tanítással, az egészséggel és a gyógyítással, tehát a teljes emberrel, s az egész világon gyökeres változást hozott a gyógypedagógiában.
A Pető-módszer a világon talán legtöbbet emlegetett pedagógiai fejlesztő módszer, habilitációs-rehabilitációs eljárás, szellemi hungarikum. Módszerének köszönhetően több ezer gyermek végezte el az iskolát, élt és él tevékeny...
2018-09-11 17:23:58
Falusi Mariann második szólólemezét mutatja be a Muzikumban
... és szerintem arra hívja fel a figyelmet, hogy soha nem szabad megtagadnunk saját emberségünket, emberi mércénket - fogalmazott az énekesnő.
Felkerült az anyagra minden idők egyik legtöbbet feldolgozott "popdala", Leonard Cohen Hallelujája is. Falusi Mariann a közelmúltban egy nemzetközi Cohen-rajongói emlékesten is fellépett.
"Hihetetlen erő van a dalban és a szövegben, ...
2018-09-11 15:03:39
Oroszországban a légiközlekedési és az űrrepülési ágazatban keresnek a legtöbbet
... ezer forint) volt az átlagbér.
A legmagasabb bére a légiközlekedési és űrrepülési ágazatban dolgozóknak volt az első fél évben, átlagosan 161 700 rubel (650 ezer forint). A második legtöbbet keresők a földgáz és kőolaj kitermelésével foglalkozók voltak, átlagbérük 123 100 rubel (495 ezer forint) volt.
Oroszországon belül a legkevesebbet az Altájon kerestek, átlagosan 24 ...
2018-09-10 18:32:28
Több millió résztvevőre számítanak az Európai Diáksport Napján
... A kibővített elismerési rendszernek köszönhetően ezúttal már díjazzák azokat a területi (megyei) és települési önkormányzatokat, továbbá azokat az intézményfenntartókat is, amelyek a legtöbbet teszik a diáksportnap népszerűsítéséért és hagyományainak ápolásáért.
A diáksportnap idén is az Európai Bizottság által kezdeményezett, szeptember 24. és 30. között zajló Európai Sporth...
2018-09-10 11:35:40
Európai Hidak a Müpában, a balti államokkal és Lengyelországgal
... marimbajátékos, Pedro Carneiro, akinek az észt Erkki-Sven Tüür írt darabot.
Erdődy Orsolya kitért arra, hogy a Budapesti Fesztiválzenekar szeptember 21-én, 22-én és 24-én az egyik legtöbbet játszott ma élő szerző, az észt Arvo Pärt műveivel áll színpadra Fischer Iván vezényletével.
Hozzátette: érdekes élményt ígér a litván Mikalojus Konstantinas Ciurlionis Az erdőben c...
2018-09-09 13:02:15
Az ÚJ KOR embere....
... félreáll,- magára hagyva az illetőt, hogy az a saját tapasztalatai által érje el a tudatosság kívánt szintjét. Mert vannak olyan szakaszok az ember életében, amikor a másiknak azzal segítünk a legtöbbet,- hogy nem segítünk,- hanem a háttérbe húzódva hagyjuk meg az egyén saját maga általi felismerést, kibontakozást, tudatosodást.
Saját magunk általi felfedezés és a magunkba né...
2018-09-08 13:58:27
1 2 3 .................423 424 .........635 636 .........845 846 847 
Címkék: Kovács Rossit, Falusi Mariann, Európai Diáksport Napján, Európai Hidak, Szijjártó Péter, Kocsis Máté, GDP-arányosan Magyarország, Szalai Ádám, Leonard Cohen Hallelujája, Európai Bizottság, Európai Sporth, Pedro Carneiro, Erkki-Sven Tüür, Erdődy Orsolya, Budapesti Fesztiválzenekar, Arvo Pärt, Fischer Iván, Mikalojus Konstantinas Ciurlionis Az, harc szaga, kormány támogatja, űrrepülési ágazatban, balti államokkal, növekedést elsősorban, országokból kell, sokat költő, legtöbbet költő, kínai turisták, miniszter szerint, kormány ülésén, demográfiai helyzettel, születési együttható, hozzáállás fontosságát, csapat csak, legkisebb szituációból, legtöbbet akarja, teljes emberrel, egész világon, világon talán, anyagra minden, nemzetközi Cohen-rajongói, legmagasabb bére, második legtöbbet, kibővített elismerési, legtöbbet teszik, diáksportnap népszerűsítéséért, diáksportnap idén, észt Erkki-Sven, egyik legtöbbet, észt Arvo, litván Mikalojus, tudatosság kívánt, ember életében, másiknak azzal, háttérbe húzódva,
© 2013 TVN.HU Kft.