Regisztráció  Belépés
Cukkinis rakott krumpli
... (elhagyható)


Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 190 fokra. Közben a meghámozott burgonyát, valamint a megmosott és a végektől megszabadított cukkinit egyforma vékony szeletekre vágjuk vagy legyaluljuk.
A megtisztított és félbevágott fokhagymagerezddel bedörzsölünk egy tűzálló tálat, majd a maradékot félretesszük. A tálat az alján és a...
2018-05-22 23:43:40
Padlizsános-cukkinis tészta (riagatoni)
... A tésztát forrásban levő sós vízben a csomagolásán olvasható utasítás szerint kifőzzük. Közben a megmosott, lerázott bazsalikomot finomra aprítjuk, a parmezánt lereszeljük vagy legyaluljuk. A leszűrt, lecsepegtetett tésztát a paradicsomos-zöldséges szószba forgatjuk, és a bazsalikommal díszítve tálaljuk. A parmezánnal megszórva fogyasztjuk.

...
2018-05-02 23:39:08
Tavaszi burgonyasaláta pestóval
... főzzük 10 perc alatt, majd meghámozzuk és hűlni hagyjuk. Néhány reteklevelet megmosunk és félreteszünk. A megtisztított, illetve megmosott retket és uborkát vékony szeletekre vágjuk vagy legyaluljuk, a megtisztított újhagymát vékonyan felkarikázzuk.
A pestóhoz egy felhevített serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk a tökmagot, majd kivesszük. A meghámozott fokhagymát ...
2018-04-25 23:53:27
Pulykamell sörbundában tökfőzelékkel
... felmelegítjük egy serpenyőben, és a bundában megmártott hússzeletek mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
A tököt megmossuk, meghámozzuk, kettévágjuk, a magjait kikaparjuk, a húsát legyaluljuk. A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk.
Az olajat felforrósítjuk, megfonnyasztjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a tököt, a citromlevet, a leveskockát, és felöntjük ...
2017-12-29 23:46:33
Pihe-puha almás süti (reszelt)
... egyik része egy kicsivel nagyobb legyen. A nagyobb részt hűtőbe, míg a kisebb részt fagyasztóba tesszük addig, amíg a tölteléket elkészítjük.
Az almákat meghámozzuk és legyaluljuk, majd a margarinon a cukorral félpuhára pároljuk. A pudingport egy kevés vízzel elkeverjük, az almára öntjük, és besűrűsítjük. Végül langyosra hűtjük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük és ...
2017-11-15 12:12:26
Borscs (orosz céklaleves) tejföllel
...
2. A sárgarépát, a zellert, a céklát és a hagymát megtisztítjuk. A hagymát karikázzuk, a többit felkockázzuk. A káposzta külső leveleit leszedjük, torzsáját kivágjuk, majd legyaluljuk vagy csíkokra szeljük. A zöldségeket a húshoz adjuk.

3. A paradicsompürét is hozzákeverjük. Ha szükséges, a leveshez öntünk még egy kis vizet, és további 10 percig főzzük. Akk...
2017-10-25 23:35:40
Sajtos-cukkinis omlett
... gouda)
1 ek aprított petrezselyem
1 tk ételízesítő

Elkészítés

A cukkinit megmossuk, megtöröljük, és a végek levágása után tetszés szerint legyaluljuk, lereszeljük vagy vékony csíkokra metéljük. A nagy serpenyőben felhevített olajon aranybarnára dinszteljük, majd megsózzuk, megborsozzuk és melegen tartjuk.
A tojásokat elk...
2017-10-18 23:02:58
Zsenge tökfőzelék
... zsenge tök
1 csokor kapor
1/2-1 tk pirospaprika

1 pohár tejföl
2 ek liszt

Elkészítés

A tököt megtisztítjuk, legyaluljuk (vagy gyalultat veszünk), kicsit megsózzuk, majd lábosban, fedő alatt, közepes lángon puhára pároljuk. Végül hozzáadjuk az apróra vágott kaprot is.

...
2017-09-27 23:34:41
Tavaszi burgonyasaláta pestóval
... főzzük 10 perc alatt, majd meghámozzuk és hűlni hagyjuk. Néhány reteklevelet megmosunk és félreteszünk. A megtisztított, illetve megmosott retket és uborkát vékony szeletekre vágjuk vagy legyaluljuk, a megtisztított újhagymát vékonyan felkarikázzuk.
A pestóhoz egy felhevített serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk a tökmagot, majd kivesszük. A meghámozott fokhagymát ...
2017-09-06 22:32:31
Tallóztam
... alatt.
A tésztát forrásban levő sós vízben a csomagolásán olvasható utasítás szerint kifőzzük. Közben a megmosott, lerázott bazsalikomot finomra aprítjuk, a parmezánt lereszeljük vagy legyaluljuk. A leszűrt, lecsepegtetett tésztát a paradicsomos-zöldséges szószba forgatjuk, és a bazsalikommal díszítve tálaljuk. A parmezánnal megszórva fogyasztjuk.

Padlizsános...
2017-08-19 16:20:45
1 2 3 .....17 18 ...26 27 ..33 34 35 
Címkék: sütőt előmelegítjük, meghámozott burgonyát, végektől megszabadított, tűzálló tálat, maradékot félretesszük, tésztát forrásban, csomagolásán olvasható, parmezánt lereszeljük, bazsalikommal díszítve, parmezánnal megszórva, megtisztított újhagymát, felhevített serpenyőben, meghámozott fokhagymát, bundában megmártott, tököt megmossuk, magjait kikaparjuk, húsát legyaluljuk, hagymát megtisztítjuk, olajat felforrósítjuk, kicsivel nagyobb, nagyobb részt, kisebb részt, tölteléket elkészítjük, almákat meghámozzuk, cukorral félpuhára, kevés vízzel, almára öntjük, tojásfehérjét kemény, hagymát karikázzuk, többit felkockázzuk, káposzta külső, húshoz adjuk, leveshez öntünk, cukkinit megmossuk, végek levágása, nagy serpenyőben, tököt megtisztítjuk, apróra vágott, megfonnyasztjuk, paradicsompürét, burgonyasaláta, lecsepegtetett, felforrósítjuk, megszabadított, megtisztított, felkarikázzuk, felmelegítjük, előmelegítjük, tökfőzelékkel, megtisztítjuk, bazsalikommal, hozzákeverjük, tojásfehérjét, megborsozzuk,
© 2013 TVN.HU Kft.