Belépés
Nagyjából 160 radikális iszlamistát tartanak megfigyelés alatt Hollandiában
...
A De Volkskrant című holland napilap arról számolt be, hogy a nyilvántartásokban szereplő szélsőségesek közül legtöbben Amszterdamban vannak, közel hatvanan, ezt Hága és Rotterdam követi, majd Utrecht, Arnhem, Gouda, Zoetermeer és Delft.
A kormány 2015 óta évi hatmillió eurót bocsát a helyi hatóságok rendelkezésére a radikálisok megfigyelését célzó programra (PGA).
...
2018-10-11 11:32:19
Szép napot mindenkinek!
... rest áldozatokat hozni, ha a karrierjéről van szó. Onnan tudhatod, hogy igazán szeret, amikor te lépsz az első helyre. Már nem a munkája a legfontosabb, és mindent megtesz, hogy a lehető legtöbb időt tölthesse veled. Nagyon beosztja az energiáit, így amikor abból nagyon sok jut neked, ne kételkedj az érzéseiben.
...
2018-10-07 14:33:54
A légitársaságok 16 százalékkal többet fordítanak információtechnológiára az idén
... biometrikus azonosításban is folytat kutatásokat, 63 százalékuk pedig a valós idejű sorban állási idő előrejelzésében folytat fejlesztéseket.
Az automatizált repülőtéri rendszerek között a legtöbben az utasfelvételt szeretnék automatizálni. A SITA kutatása szerint ma még az utasok fele használja a hagyományos utasfelvételt, de arányuk 2021-re 27 százalékra csökken, míg az aut...
2018-09-28 16:43:54
Farkas Sándor: a geotermális energia felhasználásával növelhető a növényházi termelés
... Európa kedvező geotermikus potenciállal rendelkező régiói közé tartozik Magyarország, ahol az első termálvizet használó hajtató kertészetek a 60-as években jöttek létre, és ekkor készült a legtöbb termálkút is. 2004-es adat szerint az országban akkor jelenlévő mintegy 1429 regisztrált termálkútból 192 üzemelő kút látott el növényházat, de jelenleg ez a szám 200 felett van.
A...
2018-09-28 14:45:39
Az UV-sugárzást jelző, viselhető érzékelőt fejlesztettek ki ausztrál tudósok
... lehetővé teszi a testre szabott szenzorok készítését, amelyek az egyes emberek sajátos igényeinek felelnek meg" - írta Bansal.
Ausztr...
2018-09-26 10:27:59
Egy erőszaktevő szemével
... ismerni egy szembesítésen, kevésbé vagy vonzó célpont a számára.

Ha valaki ártó szándékkal közeledik feléd, tartsd ki a kezed és kiáltsd azt, hogy: Állj! vagy azt, hogy Vissza! A legtöbb erőszaktevő azt mondta az interjú során, hogy inkább békén hagynának egy olyan nőt, aki rájuk kiált, vagy látszik rajta, hogy ellenállna. Ismétlem, KÖNNYŰ célpontot keresnek.
...
2018-09-26 07:32:07
Szigeti Ádám: Magyarország versenyképességét alapvetően meghatározza az innovációs képesség
... köszöntőbeszédében.
A helyettes államtitkár kiemelte, a magyar gazdaság az Európai Unió legnyitottabb gazdasága, ami azt jelenti, hogy ide érkezik be arányosan az unió összes tagországa közül a legtöbb külföldi működő tőke. A nemzetközi cégek pedig a technológiájukat is magukkal hozzák az országba, új kihívásokat állítva a munkaerőpiac elé. Ennek következtében a munkaerőnek i...
2018-09-23 14:21:45
A Javasnaptár a mai hagyományokról:
... ,,Egy fecskefészekben ellakhatni vele" - mondták arra a szelíd, békés emberre, akivel jól ki lehet jönni. Ugyanakkor a bőbeszédűség jelképe is volt: ,,Fecskefészek körül legtöbb a szó". ,,Csacsog mint a fecske" - jellemezték a sokat fecsegő embert, ,,sipítanak, mint az éhes fecskefiak" - mondták a gyerekzsivaly hallatán....
2018-09-09 16:03:34
Potápi: radikális váltás történt a nemzetpolitikában az elmúlt nyolc évben
... érdekében, hogy minden magyar gyökerekkel rendelkező kisgyermek magyar óvodába járhasson.
Szavai szerint támogatják a magyar iskolákat is, sőt hosszabb távon az a cél, hogy a lehető legtöbb helyen olyan oktatási centrumok jöjjenek létre, amelyekben nemcsak az alapfokú oktatás jelenik meg, de középiskola, szakiskola is működik majd.
Az államtitkár köszöntőjében elismerően...
2018-09-08 13:01:31
Külföldi sajtó Magyarországról - Le Monde, Mladá Frontá Dnes
...
A francia balközép napilap szerint a magyar miniszterelnök és a francia államfő szembenállása nincs ínyére sem Angela Merkel német kancellárnak, sem a legtöbb európai vezetőnek.
"A háború tehát megkezdődött. A tét nem kevesebb, mint Európa jövője. Két tábor: Orbán szemben Macronnal. Az ultrakonzervatív magyar miniszterelnök, az öreg kontinens migránsellenes szuverenistá...
2018-09-07 13:43:42
1 2 3 ........................296 297 ............445 446 ............592 593 594 
Címkék: Farkas Sándor, Szigeti Ádám, Mladá Frontá Dnes, Európai Unió, Angela Merkel, geotermális energia, növényházi termelés, erőszaktevő szemével, innovációs képesség, elmúlt nyolc, kormány 2015, helyi hatóságok, radikálisok megfigyelését, első helyre, lehető legtöbb, valós idejű, automatizált repülőtéri, utasfelvételt szeretnék, utasok fele, hagyományos utasfelvételt, első termálvizet, 60-as években, legtöbb termálkút, országban akkor, testre szabott, egyes emberek, legtöbb erőszaktevő, interjú során, helyettes államtitkár, magyar gazdaság, unió összes, legtöbb külföldi, nemzetközi cégek, fecskefészekben ellakhatni, bőbeszédűség jelképe, sokat fecsegő, éhes fecskefiak&#8221, gyerekzsivaly hallatán, magyar iskolákat, alapfokú oktatás, államtitkár köszöntőjében, francia balközép, magyar miniszterelnök, francia államfő, legtöbb európai, háború tehát, ultrakonzervatív magyar, öreg kontinens, ultrakonzervatív, felhasználásával, technológiájukat, előrejelzésében, magyarországról, fecskefészekben,
© 2013 TVN.HU Kft.