Regisztráció  Belépés
Időskori javasolt étrend
... cukorbetegségben szenvedő betegnek vagy egy olyan személynek, akinek valamilyen szívbetegsége van. Viszont ha semmilyen (komoly) betegsége nincs az illetőnek, akkor a következő tanácsok hasznosak lehetnek számára.

Idősebb korban is nagy szüksége van az emberi szervezetnek szénhidrátra, zsírokra, fehérjékre, ásványi anyagokra, vitaminokra és vízre. Melyek a legfontosabb ...
2018-02-20 21:08:52
A magas vércukorszint hatásai
... cukorbetegségben szerte a világon, de azoknak az embereknek is nagy a tábora, akik magas vércukorszinttől szenvednek. A magas vércukorszint számos komoly betegséghez vezethet, ilyenek lehetnek a szívproblémák, a vesebetegségek, a szemproblémák, az idegi és érrendszeri problémák. Kutatók úgy vélik, hogy van még egy ok, hogy odafigyeljünk a vércukorszintünkre, hiszen ennek magas szi...
2018-02-20 21:05:37
A légfrissítők veszélyeztetik az egészséget
... légfrissítők káros anyagokat tartalmaznak, amelyek hosszú időn keresztül alkalmazva akár még rákos megbetegedéseket is okozhatnak.

Természetesen nemcsak ilyen komoly betegség okozói lehetnek ezek a légfrissítők, hanem okozhatnak krónikusfáradtság-szindrómát is, amely betegségben egyre többen szenvednek manapság.

Egy kutatás során különféle légfrissítőket vizs...
2018-02-20 21:02:01
Hála-áldozat
Weöres Sándor

Hála-áldozat

Szememnek Ady nyitott új mezőt,
Babits tanított ízére a dalnak,
és Kosztolányi, hogy meg ne hajoljak
ezt-azt kívánó kordivat előtt.

Kölyök-időm mennykárpitján lobogtak
mint csillagok, vezérlő tűzjelek.
Hol e gyönyör már? jaj, csak a gyerek
érzi minden pompáját a daloknak.

De mit től...
2018-02-20 17:08:57
Télies, havas idő
... északnyugaton számíthatunk, máshol havas eső, eső eshet. Északkeleten felhős idő, kevesebb csapadék lesz jellemző. Sokfelé megélénkül az északi-északkeleti szél, nyugaton erős lökések is lehetnek. A legmagasabb hőmérséklet -1 és +7 fok között alakul, keleten lesz enyhébb az idő.
Csütörtökön az északkeleti tájak kivételével folytatódik a csapadékos idő, elsősorban a Dunántúlo...
2018-02-20 17:04:25
Szép gondolatok...
...


Ki más tudná újra felragyogtatni egy ember szívében a szinte teljesen feledésbe merült éveket? Néhány szó, egy ének, képek, melyek egyszer csak előkerülnek az emlékezet poros padlásáról - milyen drágák is lehetnek, ha Isten egy fénysugarat vet rájuk!
Johan Frinsel

Fordította: Müller Margit...
2018-02-20 16:29:41
Aranyosi Ervin: Reggeli gondolat Minden embernek lehetnek-
Aranyosi Ervin: Reggeli gondolat

Minden embernek lehetnek gyengébb napjai,
de életed csak tiéd, és neked kell hallani
a reggeli ébresztő, vidám, szép dallamát,
mely jó érzéssel tölt el, s lelkedet hatja át.

Induljon el vidáman mindegyik új napod.
Mosolyogj a világra, s tükrödből ezt kapod,
Szeresd ki visszanéz rád, hiszen szerethető,...
2018-02-20 09:32:04
Az állat, mint Isten
... nyitott, melyik szellemi oldalra, mert abban való hit fog megerősödni. Én semmit sem hiszek el, amit gondolok, az hogy Te gondolsz valamit nem jelent semmit! A Te gondolataid bárhonnan lehetnek én régebben legtöbbször távolságtartóan nem foglalkoztam velük és tettem, amit belső indíttatásból lendületből csináltam, most is ha a negatív oldal beszél, akkor hálát adok érte Jézusnak, ...
2018-02-19 21:00:02
Akkor én most kilépek ?
... levele szerint, túl sok pénzt áldozott erre a dologra és nem fogja tűrni, hogy én ezt lefikázzam, vagy minősítsem.

Hogy honnét is vette a pémzt? Hmm,hmm... Érdekes forrásai lehetnek egy Kanadában bejegyzett oldalnak. :D Tudod miben kérnek támogatást? Forintban .... Na erre varjál gombot! :D Ez az a szép világ, amit ti demokratikusnak neveztek.

Mindenki más,...
2018-02-19 09:12:19
Aranyosi Ervin: A mesék birodalma
... csoda három napos, aztán újra kezdi,
s aki nem áll ki egy próbát, az a fejét veszti.

Mennyi mesés teremtménye van a képzeletnek,
Mese...
2018-02-18 18:20:48
1 2 3 ............2597 2598 .......3896 3897 ......5194 5195 
Címkék: Aranyosi Ervin, Weöres Sándor, Szememnek Ady, Johan Frinsel, Müller Margit, magas vércukorszint, légfrissítők veszélyeztetik, mesék birodalma, olyan személynek, következő tanácsok, emberi szervezetnek, kutatás során, legmagasabb hőmérséklet, északkeleti tájak, ember szívében, szinte teljesen, emlékezet poros, reggeli ébresztő, negatív oldal, megbetegedéseket, cukorbetegségben, vércukorszinttől, távolságtartóan, demokratikusnak, légfrissítőket, veszélyeztetik, felragyogtatni, vesebetegségek, mennykárpitján, odafigyeljünk, indíttatásból, természetesen, vércukorszint, északnyugaton, szemproblémák, szívproblémák, szívbetegsége, tartalmaznak, szénhidrátra, légfrissítők, legfontosabb, foglalkoztam, északkeleten, szervezetnek, számíthatunk, képzeletnek, teremtménye, kivételével, folytatódik, gondolataid, vitaminokra, betegséghez, fénysugarat, előkerülnek, csütörtökön, kosztolányi, legtöbbször, megerősödni, északkeleti, érrendszeri, lendületből, betegségben, legmagasabb, hőmérséklet, egészséget, valamilyen, szerethető, fehérjékre,
© 2013 TVN.HU Kft.