Belépés
Az ödéma mint figyelmeztető jel
... vizesedésére az érintettek általában nagyon érzékenyen reagálnak. Sokan mégis úgy vélik, a gond egyszerűen csak terhes, és az okát pedig ismerik. Az ödémának azonban a legkülönfélébb kiváltó okai lehetnek, a vízhajtókkal végzett önkezelés pedig nemritkán éppen a kívánttal ellentétes eredményhez vezet. Ha az ödéma hangsúlyosan lép fel, meg kell keresni az okát. Rejtőzhetnek ugyanis...
2018-10-16 09:08:49
Vitó Zoltán
... -
mikor tudatlan sejtjeim még várnak!

,Rajtad kívül nincs más számomra vonzó!'
Minden más ígéret üresen kongó!
,A jóban mi lehet Hozzád hasonló?!'

Már nem lehetnek erők oly nagyok,
hogy elfedjem, mi velőmig sajog;
s hogy ne az legyek, aki én vagyok!

Jó lenne tán hírnév, elismerés!
De mit ér így?; vigasznak is kevés!...
2018-10-15 21:00:50
A térdfájdalom leküzdésére - természetes módszerek
A fájdalomcsillapítók lehet, hogy képesek lesznek megnyugtatni az ízületi duzzanatot és lecsillapítják az ízületi térdfájdalmat, azonban ezeknek a piruláknak olyan mellékhatásaik lehetnek, amelyek gyomor- és bélrendszeri zavarokat, szívrohamot és más egészségügyi problémákat okozhatnak. Válasszon inkább hatékonyabb megoldási technikákat!

Bár a térdfájdalom megnehezítheti...
2018-10-12 23:41:36
Asztma és terápiái
... összehúzódnak, a hörgők nyálkahártyája megduzzad és a nyáktermelődés fokozódni kezd bennük. A légzés emiatt nehézkessé válik és kilégzéskor úgynevezett sípoló légzés jelentkezik. Milyen tünetei lehetnek még az asztmának? Ilyen lehet a köhögés vagy a szapora pulzus, de súlyosabb esetben akár még az arc el is kékülhet. A rohamok lehetnek csak néhány percesek, de akár órákig is eltar...
2018-10-12 22:12:41
Fáradtság mint betegségtünet
... súlyos kimerültséghez is vezethet.

A depresszió egy agyi rendellenesség, amely nemcsak a hangulatot befolyásolja negatívan, de fáradtságot is okoz. A depresszió további tünetei lehetnek az étvágytalanság, az állandó szomorúság érzése és a koncentrációs problémák.

A szív fertőzése vagy gyulladása, más néven endokarditisz is eredményezhet fáradtságot. A láz és ...
2018-10-12 22:02:47
Fáradtság mint betegségtünet
... súlyos kimerültséghez is vezethet.

A depresszió egy agyi rendellenesség, amely nemcsak a hangulatot befolyásolja negatívan, de fáradtságot is okoz. A depresszió további tünetei lehetnek az étvágytalanság, az állandó szomorúság érzése és a koncentrációs problémák.

A szív fertőzése vagy gyulladása, más néven endokarditisz is eredményezhet fáradtságot. A láz és ...
2018-10-12 22:00:51
Imádság
Imádság,

melyben a keresztyén ember azt kéri Istentől, hogy szelíd lehessen

Könyörülő Isten, szeretettel teljes mennyei Atya, aki jót teszel velünk, noha mindennap megbántunk téged. Nem kelsz ki mindjárt bosszúállással ellenünk, mihelyt bosszúsággal illetünk téged, hanem nagy szeretettel elszenvedsz minket és a gonosz helyébe jót adsz nekünk.
Bárcsak én i...
2018-10-12 10:28:35
Nem tágít a vénasszonyok nyara
... reggeli órákra az ország nagy részén 5 és 10 fok közé csökken a hőmérséklet, a völgyekben azonban ennél egy-két fokkal hidegebb, míg a magasabban fekvő helyeken ugyanennyivel enyhébbek lehetnek a reggelek. Délutánonként továbbra is 20 fok fölé melegszik a levegő, sok helyen megközelítjük, illetve el is érjük a 25 fokot.

...
2018-10-11 23:50:49
Vajon milyennek láttál?


Ady Endre: Vajon milyennek láttál?


Nagy és derűs kópéságom
Véletlen,napos mezében
Jobb szerettél volna látni?

Csupán egyszer látni engem:
Gondolod,hogy mindent l...
2018-10-11 19:01:55
Tobai Rózsa - Jobb lett volna...Tobai Rózsa -
Jobb lett volna...


Eltelt rajtam az idő,
S nem történt semmi.
Milyen jó is lett volna,
Más embernek lenni.

Ha jobb lett volna,
E kegyetlen világ.
Ma nem kellene elmondani,
Oly rengete...
2018-10-11 16:03:13
1 2 3 .............2692 2693 .......4038 4039 ......5383 5384 5385 
Címkék: Vitó Zoltán, Tobai Rózsa, Könyörülő Isten, ödéma mint, térdfájdalom leküzdésére, vénasszonyok nyara, érintettek általában, gond egyszerűen, okát pedig, ödémának azonban, legkülönfélébb kiváltó, vízhajtókkal végzett, kívánttal ellentétes, ödéma hangsúlyosan, ízületi duzzanatot, ízületi térdfájdalmat, piruláknak olyan, térdfájdalom megnehezítheti, hörgők nyálkahártyája, nyáktermelődés fokozódni, légzés emiatt, köhögés vagy, szapora pulzus, rohamok lehetnek, agyi rendellenesség, hangulatot befolyásolja, depresszió további, állandó szomorúság, koncentrációs problémák, szív fertőzése, keresztyén ember, gonosz helyébe, ország nagy, völgyekben azonban, magasabban fekvő, legkülönfélébb, kimerültséghez, rendellenesség, bosszúállással, mellékhatásaik, étvágytalanság, nyálkahártyája, megnehezítheti, nyáktermelődés, lecsillapítják, betegségtünet, figyelmeztető, endokarditisz, térdfájdalmat, koncentrációs, eredményezhet, ugyanennyivel, megközelítjük, délutánonként, összehúzódnak, befolyásolja, vízhajtókkal,
© 2013 TVN.HU Kft.