Belépés
Sz betűs receptek
... liter vizet teszünk, bele a hagymát, 2 kiló halat, melyben harcsának, pontynak, kecsegének, tükörpontynak és egy darab toknak kell lennie, egy darabka halikrát, melyet előbb késsel lekapartunk a hártyájáról (ha élő halaink voltak, azoknak a vérét), két evőkanálnyi szegedi rózsapaprikát, sót ízlés szerint és a nyitott lángra tesszük. Ha a víz forrni kezd, a karikákkal befedjük a lá...
2011-01-15 14:33:03
Szegedi halászlé (Vizvári Mari
... liter vizet teszünk, bele a hagymát, 2 kiló halat, melyben harcsának, pontynak, kecsegének, tükörpontynak és egy darab toknak kell lennie, egy darabka halikrát, melyet előbb késsel lekapartunk a hártyájáról (ha élő halaink voltak, azoknak a vérét), két evőkanálnyi szegedi rózsapaprikát, sót ízlés szerint és a nyitott lángra tesszük. Ha a víz forrni kezd, a karikákkal befedjük a lá...
2010-12-11 04:45:49
Szegedi halászlé (Vizvári Mari
... liter vizet teszünk, bele a hagymát, 2 kiló halat, melyben harcsának, pontynak, kecsegének, tükörpontynak és egy darab toknak kell lennie, egy darabka halikrát, melyet előbb késsel lekapartunk a hártyájáról (ha élő halaink voltak, azoknak a vérét), két evőkanálnyi szegedi rózsapaprikát, sót ízlés szerint és a nyitott lángra tesszük. Ha a víz forrni kezd, a karikákkal befedjük a lá...
2010-12-08 06:36:54
Szegedi halászlé (Vizvári Mari
... liter vizet teszünk, bele a hagymát, 2 kiló halat, melyben harcsának, pontynak, kecsegének, tükörpontynak és egy darab toknak kell lennie, egy darabka halikrát, melyet előbb késsel lekapartunk a hártyájáról (ha élő halaink voltak, azoknak a vérét), két evőkanálnyi szegedi rózsapaprikát, sót ízlés szerint és a nyitott lángra tesszük. Ha a víz forrni kezd, a karikákkal befedjük a lá...
2010-11-15 05:11:46
Szegedi halászlé 8.
... liter vizet teszünk, bele a hagymát, 2 kiló halat, melyben harcsának, pontynak, kecsegének, tükörpontynak és egy darab toknak kell lennie, egy darabka halikrát, melyet előbb késsel lekapartunk a hártyájáról (ha élő halaink voltak, azoknak a vérét), két evőkanálnyi szegedi rózsapaprikát, sót ízlés szerint és a nyitott lángra tesszük. Ha a víz forrni kezd, a karikákkal befedjük a lá...
2010-09-03 05:37:15
Magyar Recepttár
...


DPG Recepttár 271.




















Barangolás Nagy-Magyarországon






















Tartalomjegyzék

DPG Recepttár 271. 1
B...
2009-07-10 17:49:01
1 
Címkék: Vizvári Mari, Magyar Recepttár, Barangolás Nagy-Magyarországon, darab toknak, darabka halikrát, nyitott lángra, karikákkal befedjük, tartalomjegyzék, magyarországon, rózsapaprikát, tükörpontynak, lekapartunk, evőkanálnyi, hártyájáról, kecsegének, karikákkal, barangolás, harcsának, recepttár, pontynak, befedjük, halászlé, halikrát, receptek, nyitott, vizvári, szerint, szegedi, melyben, tesszük, halaink, azoknak, hagymát, darabka, teszünk, lennie, késsel, melyet, toknak, voltak, lángra, magyar, forrni, vizet, vérét, ízlés, liter, előbb, halat, betűs, darab,
© 2013 TVN.HU Kft.