Belépés
x
...







Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...


*Mindenki kedvence* pogácsa
Hozzávalók:
# 1 kg liszt (ha van, félfogós)
# 30 dkg főtt, áttört burgonya
# 5 dkg élesztő
# 5 dl tej
# só
# 25 dkg margarin
Elkészítés: Az élesztőt kevés cukorral, langyos tejjel felfuttatjuk, és a margari...
2014-06-05 01:43:19
A zsidó világfelforgatás régi/új stratégiája
...

"Ha süllyedünk, a forradalmi proletáriátus élcsapatává válunk, ha emelkedünk, velünk emelkedik a 'pénztárca' szörnyû hatalma."
[Theodor Herzl - az újkori cionizmus alapítója.]



Frissítések: 1.) 2.)



Neo trockizmus

A zsidó világfelforgatás régi/új stratégiája

Lehetőleg semmit sem fogok isméte...
2014-04-20 09:35:00
Neo trockizmus A zsidó világfelforgatás régi/új stratégiája
...

"Ha süllyedünk, a forradalmi proletáriátus élcsapatává válunk, ha emelkedünk, velünk emelkedik a 'pénztárca' szörnyû hatalma."
[Theodor Herzl - az újkori cionizmus alapítója.]

Neo trockizmus

A zsidó világfelforgatás régi/új stratégiája

Lehetőleg semmit sem fogok ismételni mindabból, amit eddig a témáról írtam. Néhány visszuta...
2014-04-12 20:01:48
elzászi húsos káposzta
...(Choucroute)
Hozzávalók (8 személyre): 2 kg savanyú káposzta, 50 dkg császárszalonna, 1,5
kg kicsontozott sertéslapocka, 7 dl víz, 3 tyúkleves kocka, 7 dl száraz fehérbor, 2
sárgarépa, fűszercsomag (1 megtisztított hagyma, néhány szem bors, darabka
szerecsendió, 1 babérlevél, 3 szegfűszeg, csipetnyi só), 2 szál jó minőségű kol-
bász, 4 pár virsli
Elké...
2011-11-27 10:53:06
Alföldi leves
HOZZÁVALÓK
30 dkg sertéshús
1 fej hagyma
2 ek olaj
25 dkg burgonya
1 liter erőleves (kockából)
2 dl tejföl
liszt
2 főtt tojás
1/2 cs zöldpetrezselyem
1/2 citrom leve
2 babérlevél
mustár

bors

Az apró kockára vágott húst az olajban megpirított hagymára tesszük. Babérlevéll...
2011-09-18 15:14:17
Fenyő szörp-, dzsem-, likőr
Fenyőszörp
Az áprilisban szedett friss hajtásvégeket cukorszirupban vonjuk ki.
Elkészítés módja
10 literes edényben 3 kg fenyőhajtás-véget rakunk és felöntjük vízzel. Lassú tûzön melegítjük, amíg forrni nem kezd. 5 percig forraljuk lefedve. Ezután elzárjuk a lángot alatta és 24 órát kihûlve áztatjuk
24 órás áztatás után a szûrletet leönt...
2011-08-27 15:01:17
levesek...
... Tárkonyos pulykaragu leves

Elkészítési idő: 60 perc
1 adag: 450 kcal

Hozzávalók:
40 dkg pulykamell filé
1 vöröshagyma
1 dl olaj
1 csokor petrezselyem zöldje
1 kis csokor tárkonylevél
1 liter csontlé (lehet leveskockából is)
20 dkg vegyes zöldség
1 cikk zeller
10 dkg gomba
6 dkg liszt
2 dl tejszí...
2011-01-09 16:21:58
dorozsmai molnár palacsinta !
Hozzávalók:
30 dkg harcsafilé
1 cs. halászlé alap
10 dkg bacon
1,5 dl tejföl
3 dkg liszt
2 db zöldpaprika
5 dkg vöröshagyma
Palacsinta:
20 dkg liszt
1 db tojás
só, cukor
sütéshez olaj


A harcsát filézzük, irdaljuk, összevágjuk apró kockára. Kevés olajban kockára vágott bacon szalonnát, apróra vágott vörösh...
2010-12-30 12:47:25
x
...-





Juhászné Szunyogh Mária [Mar...


{{{Törölt hozzászólás!}}}
Klári Bartal küldte a TVN.hu-n
.
*Nagy szalonnahatározó***
** **
*Együk vagy főzzünk vele? Nyersen, füstölve vagy főtten? Melyik mire jó?** *
*Nagy szalonnahatározónk segít eligazodni a zsírrétegek között, és az is
kiderül, ...
2010-12-06 09:07:59
Zöldséges-gombás halszeletet
...

Hozzávalók: 70-80 dkg halszelet (ponty, harcsa, stb.) 15 dkg gombakonzerv, 10 dkg sárgarépa, 10 dkg
petrezselyemgyökér, 5 dkg vaj vagy margarin, húsleveskockából készült 3 dl leves, 1 csokor petrezselyemzöld, ízlés
szerint só, őrölt bors

A gondosan megmosott, megtisztított, lecsöpögtetett halsze­leteket ízlés szerint, sózzuk, megszór...
2010-11-27 17:04:05
1 2 3 4 5 
Címkék: Lovász Ágnes, Theodor Herzl, Juhászné Szunyogh Mária, Klári Bartal, zsidó világfelforgatás, élesztőt kevés, forradalmi proletáriátus, újkori cionizmus, témáról írtam, apró kockára, olajban megpirított, áprilisban szedett, lángot alatta, harcsát filézzük, zsírrétegek között, gondosan megmosott, világfelforgatás, zöldpetrezselyem, szalonnahatározó, húsleveskockából, petrezselyemzöld, császárszalonna, lecsöpögtetett, cukorszirupban, megtisztított, proletáriátus, sertéslapocka, leveskockából, hajtásvégeket, szerecsendió, kicsontozott, gombakonzerv, petrezselyem, felfuttatjuk, fűszercsomag, tárkonylevél, vöröshagyma, stratégiája, hozzászólás, zöldpaprika, halszeletet, élcsapatává, zsírrétegek, összevágjuk, megpirított, elkészítési, frissítések, babérlevéll, süllyedünk, forradalmi, hozzávalók, palacsinta, harcsafilé, trockizmus, emelkedünk, elkészítés, melegítjük, pulykaragu, pulykamell, áprilisban, choucroute, eligazodni, babérlevél, szegfűszeg, emelkedik, megmosott, tárkonyos, sárgarépa, csipetnyi, lehetőleg, ismételni,
© 2013 TVN.HU Kft.