|
|
|
... műanyag helyett üvegedényeket, pl. Corning Ware, Pyrex vagy kerámia edényeket az ételek melegítéséhez. Ugyanaz lesz a végeredmény, csak dioxin nélkül. Tehát a félkészen kapható TV-vacsorákat, leveseket stb., át kell tenni a csomagolásból valamilyen más edénybe. A papír nem rossz, csakhogy nem tudjuk, mit tartalmaz a papír. Biztonságosabb, ha edzett üveget, Corning Ware stb. haszná... |
2013-04-02 19:04:03 |
|
|
|
|
|
|
... KÉSŐBB aratsz!" Ma ültess babszeme... |
|
2013-04-02 18:08:44 |
|
|
|
|
|
|
... levet zsírtalanítsuk le és szűrjük... |
2013-04-02 13:22:16 |
|
|
|
|
|
|
... Felhasználhatjuk salátának, salátaadaléknak, diétás ételekhez, illetve vegetáriánus konyhában fűszernek. Levelei és szárai nagyon finom, sós, fűszeres ízűek. A leveleket vajban megpárolva, levesek ízesítésére használható fel. Az idősebb leveleket spenótként készíthetjük el. Sült húsokhoz, illetve grillezett ételekhez kiváló. Fiatal levelei a paradicsom saláta finom ízesítője. A fi... |
|
2013-04-02 10:11:26 |
|
|
|
|
|
|
... bárányhúshoz, szárnyasokhoz és halhoz, de a paradicsom vagy a disznóhús is fűszeres és erőteljes jelleget kap a rozmaringgal.
A lestyán csípős és enyhén keserű utóíze van. Túlnyomórészt levesek, egytálételek, öntetek és saláták fűszere. A magokból készült főzetnek ezen kívül nemcsak vízhajtó hatása van, hanem többek között mandulagyulladás vagy hörghurut ellen is alkalm... |
|
2013-04-01 15:30:45 |
|
|
|
|
|
|
John Hopkins: A rákról...
Johns Hopkins Update - Fontos hírek
Azután, hogy évekig azt mondták az embereknek, hogy a KEMO-TERÁPIA az egyetlen módja annak, hogy megpróbálják megszüntetni a daganatokat (a kulcsszó a 'megpróbálják'), a JOHNS HOPKINS kutatóintézete végre elkezdett beszélni arról, hogy van más választásunk is.
Friss hírek a rákról a Johns Hopki... |
2013-03-31 09:45:10 |
|
|
|
|
|
|
... galuskát készítünk, és a levesbe sza... |
2013-03-26 07:16:52 |
|
|
|
|
|
|
... saláták, mártások vagy halételek ízesítésére alkalmas.
Turbolya
A turbolyának a leveleit használjuk, nagyon népszerű fűszere a salátáknak, fűszeres túrónak, szószoknak és leveseknek. A turbolyát nem főzzük, hanem csak tálaláskor keverjük az ételbe.
Édeskömény
A leveleket salátákba, zöldséges ételekbe, mártásokba és halételekhez köretként... |
2013-03-22 13:22:08 |
|
|
|
|
|
|
... kiváló.
Bazsalikom: paradicsomért és olíva olajért kiált.
Boróka: a vadhúsokhoz nélkülözhetetlen, minden vadpác alapja.
Fahéj: sütemények, forralt bor és a gyümölcslevesek része kell, hogy legyen.
Curry: rizses, halas ételek pótolhatatlan összetevője.
Fokhagyma: főzelékek levesek, mártások, sültek és pácok alapja.
... |
2013-03-19 23:32:17 |
|
|
|
|
|
|
... javasolta, hogy használjunk műanyag helyett üveg- vagy kerámia edényeket az ételek melegítéséhez. Ugyanaz lesz a végeredmény, csak dioxin nélkül. Tehát a félkészen kapható TV-vacsorákat, leveseket stb. át kell tenni a csomagolásból valamilyen más edénybe. A papír nem rossz, csakhogy nem tudjuk, mit tartalmaz a papír. Biztonságosabb, ha üveget használunk.
Elmondta, hogy nemrég... |
2013-03-17 09:20:47 |
|
|
|
|