|
|
|
... hogy a kínai kelből készült por alapú étrendkiegészítő csökkenti a májrák kialakulásának esélyét is.
A kínai kelt sok ázsiai receptben alkalmazzák, mint például kevert sültek, levesek és tavaszi tekercs.
Fehérjetartalom: 70 gramm aprított kínai kel 1 gramm fehérjét tartalmaz, azaz 100 grammban 1.5 gramm a fehérjetartalom.
5. Spárga
A spárga eg... |
2023-11-16 20:56:57 |
|
|
|
|
|
|
... fenntartani a szív- és érrendszer egészségét is.
Nézzük meg, hogy mire is használhatjuk ennek a két hagymának a héját. Nemcsak a hagymaféléket, de a hagymahéjat is felhasználhatjuk levesek, pörköltek és egyéb ételek készítéséhez. Azonban először meg kell párolnunk, főznünk a hagymahéjat. Tegyünk egy edénybe vizet, majd adjuk hozzá a megmosott hagymahéjat. Fűszereket is ... |
|
2023-11-14 21:14:40 |
|
|
|
|
|
|
... szafaládé,
sovány sajt, kétszersült, világosra pirított fehérkenyér, kalács, tejes-vizes turmixok, kompótok, befőttek,
ropi, lágy főtt tojás, méz, lekvár
Ebédre javasolt ételek:
Levesek: csontleves, húsleves lezsírozva, csirkeragu leves, becsinált leves, zöldségleves,
zöldségpüreleves, burgonyaleves, rizsleves, daraleves, rántott leves, húsgombóc lev... |
2023-05-15 11:38:36 |
|
|
|
|
|
|
... (túrakeverék, müzli, aszalt gyümölcsök, diófélék és néha édességek kombinációja) termékek, a fűszerek és öntetek, a fűszerkeverékek és pácolt termékek, a fagyasztott ételek, az instant tészták és levesek, valamint a leveskonzervek. Vásárlásnál mindig olvassa el figyelmesen az élelmiszereken levő címkét, és/vagy végezzen internetes kutatást az nátrium glutamátot tartalmazó termékek... |
|
2023-04-05 18:19:55 |
|
|
|
|
|
|
... (pl. a zsírok avasodását, a gyümölcsök megbarnulását). Ezek az adalékok tehát kiegészítik a mikroorganizmusok okozta romlást gátló tartósítószerek hatását. Felhasználási területük: zacskós levesek, rágcsálnivalók, margarinok, majonéz, rágógumi, olajok, pékáruk, fagylalt, marcipán, stb.
E301 Nátrium-aszkorbát ??
Az aszkorbinsav (a mesterséges C-vitamin=E300) sója, d... |
|
2023-03-04 11:12:22 |
|
|
|
|
|
|
... fajták.
Dióféléket és olajos magvakat.
Olívabogyót.
Olajos halakat.
Szabad tartású csirkék húsát.
Tojást.
Natúr joghurtot.
Leveseket.
Fekete kávét.
Teát.
Vizet.
Salátákat
A rostok elengedhetetlenül fontosak az emésztés és a telítettségérzet érdekében, de a zsírok és a feh... |
2023-02-26 11:16:26 |
|
|
|
|
|
|
... egészséget biztosít, ami hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez.
21. Csontleves
Az állati alapú csontleves lehet a fő oka annak, hogy miért olyan jó gyógyító ételek a levesek. Amerikai orvosok tanulmánya szerint a csirke húsleves gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően enyhíti a megfázás tüneteit.
22. Nyers méz
A 100%-ban természetes nyers méz n... |
2023-01-25 22:14:03 |
|
|
|
|
|
|
... fenntartásához.
A megfelelő hatás érdekében fogyasszon el naponta ½ - 1 teáskanálnyi őrölt fahéjat. - Szórjon egy kis fahéjat zabkásája tetejére, teájába, smoothiek-ba, levesekbe, vagy salátái tetejére.
- Adjon egy fahéjrudat meleg teáihoz, legyen az fekete tea, gyömbértea, vagy bármilyen gyógynövényből készített tea.
Megjegyzés: Amen... |
2023-01-16 10:11:00 |
|
|
|
|
|
|
... nem egyenlítik ki a természetes jótékony hatásaikat.
36. Főzze levessé!
A megfelelő szuperételek levessé főzése remek módszer, hogy minél többet fogyasszon belőlük. A levesek hatékonyan segítik a fogyókúrákat, emésztéssegítő hatásuk mellett rengeteg alapanyag felhasználásával készülhetnek egy vitamindús ételt alkotva.
A levest egy nagyobb étkezés e... |
2023-01-10 12:44:21 |
|
|
|
|
|
|
... a szervezetben fogyaszthatunk természetes, vagy akár szintetikus glükozamint tartalmazó készítményeket is. Ugyan néhány étel, mint például a kagylók, a csirkeláb, a porcokat tartalmazó levesek, vagy a kocsonya tartalmaz némi glükozamint, fogyasztásukkal sajnos nem tudjuk jelentősen és tartósan emelni a glükozamin szintjét, így ezek kiegészítéseként ajánlott a glükozamint koncentrá... |
2023-01-04 23:08:40 |
|
|
|
|