Belépés
Roquefortos zöldborsóleves
Roquefortos zöldborsóleves
Hegedüs János: Vegetáriánus levesek
Hozzávalók: fél kg friss, vagy 1 csomag mirelit zöldborsó, 10 dkg roquefort sajt, 1 csokor petrezselyem, csipetnyi cukor, 1 teáskanál só, 1 evőkanál olaj, 2 evőkanál liszt, 2-3 szelet kenyér, vegeta.
Elkészítése: A zöldborsót olajon megpároljuk, állandó keverés mellett beleszórjuk a lisztet, majd felön...
2010-09-27 05:44:09
Rizses gombaleves
Rizses gombaleves
Hegedüs János: Vegetáriánus levesek
Hozzávalók: 30 dkg csiperkegomba, fél csésze (lehetőleg barna) rizs, 2 fej hagyma, 1 csokor petre-zselyem,1 evőkanál liszt, 1 kávéskanál olaj 1 teáskanál só, csöpp mustár, csipetnyi curry, csipetnyi őrölt bors ,fél pohár tejföl, vegeta.
Elkészítése: A gombát megtisztítjuk és vastagabb szeletekre vágjuk. A rizst...
2010-09-27 05:43:45
Paradicsomos zöldségleves
Paradicsomos zöldségleves
Hegedüs János: Vegetáriánus levesek
Hozzávalók: 3-4 db sárgarépa, 2 db fehérrépa, 1 csokor petrezselyem, fél zeller, 2 db zsenge karalábé, 1 nagyobb paradicsompüré konzerv, 2 babérlevél, 1 teáskanál só, csipetnyi őrölt bors, tárkony, csöpp olaj, maroknyi cérnametélt vagy más aprótészta, vegeta.
Elkészítése: A zöldségeket megtisztítjuk, ko...
2010-09-27 05:43:20
Olasz spagettileves
Olasz spagettileves
Hegedüs János: Vegetáriánus levesek
Hozzávalók: 2 db közepes burgonya, 2 db kemény paradicsom, 2 fej hagyma, 2-3 sárgarépa, 1 gerezd fokhagyma, 15 dkg spagetti száraztészta, 10 dkg parmezán vagy más, ízes, olvadó sajt, 1 csokor petrezselyem vagy zeller, 1 teáskanál só, csipetnyi cukor, 1 kávéskanál olasz fűszerkeverék, csipetnyi curry, 1 kávéskanál ...
2010-09-27 05:42:56
Mazsolás vanília leves
Mazsolás vanília leves
Hegedüs János: Vegetáriánus levesek
Hozzávalók: másfél liter tej, fél csésze rizs, 1 vanília rúd vagy aroma, 3 evőkanál cukor, 1 db tojássárgája, 1 evőkanál liszt 1 csomag mazsola.
Elkészítése: A tejet feltesszük főni a vaníliával, úgy, hogy kb. 2 dl-nyi tejet visszatartunk. A tojássárgáját 1 evőkanál cukorral és a liszttel habosra keverjük,...
2010-09-27 05:42:35
Kínai leves
Kínai leves
Hegedüs János: Vegetáriánus levesek
Hozzávalók 4 személyre: 30 dkg sovány főtt marhahús, 1 doboz articsókaszív 1 doboz szójacsíra 20 dkg konzerv kukorica 5 dkg üvegtészta, só frissen őrölt bors, egy kevés szójaszósz, 1 I erős marhahúsleves
Előkészítés: Az articsókaszív, a kukorica és a szójacsíra levét leöntjük, szitára tesszük, hideg vízzel leöblítjük...
2010-09-27 05:42:13
Karfiolleves "húsgombóccal,,
Karfiolleves "húsgombóccal,,
Hegedüs János: Vegetáriánus levesek
Hozzávalók: 1 közepes fej karfiol, 2-3 db sárgarépa, 1-2 db fehérrépa, 1/3 csésze rizs, 1/3 csomag szójagranulátum, 1 db tojás, ˝ pohár tejföl, 1 evőkanál liszt, csipetnyi pirospaprika, 1-1 késhegynyi hagyma és fokhagymakrém, 1 késhegynyi őrölt bors, 1 teáskanál só.
Elkészítése: A szójagombócokhoz a ...
2010-09-27 05:41:47
Kapros, joghurtos sárgaborsóle
Kapros, joghurtos sárgaborsóleves
Hegedüs János: Vegetáriánus levesek
Hozzávalók: 25 dkg sárgaborsó, 2 gerezd fokhhagyma,2 fej hagyma, 2 pohár joghurt, csipetnyi tárkony, 2 evőkanál liszt, fél csokor kapor, 1 teáskanál só, vegeta.
Elkészítése: A 10 órára beáztatott sárgaborsót a felaprított hagymával, a fokhagymával és a fűszerekkel együtt puhára főzzük, majd hozz...
2010-09-27 05:41:23
Kapros tökpüréleves
Kapros tökpüréleves
Hegedüs János: Vegetáriánus levesek
Hozzávalók: 1 kisebb friss, vagy 1 csomag mirelit tök, 1 csokor kapor, 1 db sárgarépa, 1 pohár tejföl, 1 teáskanál só, 2 evőkanál liszt, késhegynyi vaj, 3 szelet kenyér vagy 3 zsemle felkockázva, vegeta.
Elkészítése: A tököt megtisztítjuk, magvas belsejét kivájjuk. A sárgarépát megtisztítjuk, felkockázzuk és ...
2010-09-27 05:40:53
Hideg uborkaleves
Hideg uborkaleves
Hegedüs János: Vegetáriánus levesek
Hozzávalók: 1 nagyobb kígyóuborka, 1 pohár joghurt, 1 kávéskanál só, 1 késhegynyi őrölt bors, 1 teáskanál vegeta.
Elkészítése: Az uborka egynegyedét hámozás nélkül uborkagyalun leszeleteljük. A többi részét lehámozzuk, felkockázzuk és fél liter vízben a fűszerekkel puhára főzzük. Hagyjuk teljesen kihűlni. Ekkor...
2010-09-27 05:40:29
1 2 3 ......................137 138 ...........203 204 205 206 207 ...........274 275 276 
Címkék: Hegedüs János, zöldborsót olajon, gombát megtisztítjuk, zöldségeket megtisztítjuk, tejet feltesszük, liszttel habosra, kevés szójaszósz, szójacsíra levét, felaprított hagymával, fűszerekkel együtt, tököt megtisztítjuk, sárgarépát megtisztítjuk, uborka egynegyedét, többi részét, fűszerekkel puhára, szójagombócokhoz, sárgaborsóleves, szójagranulátum, zöldborsóleves, paradicsompüré, spagettileves, megtisztítjuk, csiperkegomba, leszeleteljük, visszatartunk, articsókaszív, fokhagymakrém, marhahúsleves, tojássárgáját, fűszerkeverék, petrezselyem, vegetáriánus, húsgombóccal, karfiolleves, zöldségleves, uborkagyalun, tökpüréleves, fokhagymával, sárgaborsóle, száraztészta, paradicsomos, felkockázzuk, pirospaprika, tojássárgája, elkészítése, egynegyedét, zöldségeket, uborkaleves, roquefortos, fűszerekkel, felkockázva, kígyóuborka, cérnametélt, megpároljuk, felaprított, sárgaborsót, beleszórjuk, előkészítés, fokhhagyma, késhegynyi, feltesszük, vaníliával, szójacsíra, üvegtészta, szeletekre, gombaleves, kávéskanál, leöblítjük, hozzávalók,
© 2013 TVN.HU Kft.