Regisztráció  Belépés
Novák: 26 milliárdból megújulnak az Erzsébet-táborok
... mondta, hogy jövőre indulnak a munkálatok. A rekonstrukció 2020 nyarára fejeződhet be, de végig zökkenőmentesen folyik majd a táborozás.
Az idei nyári Erzsébet-táborok augusztus 31-én lezárultak - közölte az államtitkár, hangsúlyozva, hogy sikeresen, biztonságban, nagyobb fennakadások nélkül zajlottak az események.
Az államtitkár szavai szerint az egész évre vetítve össz...
2018-09-07 14:13:53
Személycserék a HírTV, a Közgép és a Mezort élén
... társaság igazgatóságát...
2018-07-25 20:33:47
Nincs Cím
... ???

Érdekes nekem nem jön ki !

Valaki segítene benne, hogy megértsem , ezt a választási eredményt, amelyet 2018 választási eredményekről szedtem le !?

Lezárultak a 2018-as országgyűlési választások, a szavazatok számlálása folyamatban van. 23 óra után 20 perccel, 80,76%-os feldolgozottságnál már jó eséllyel számítani lehet a végeredményre.
...
2018-04-09 12:28:31
Választás 2018 - Jóváhagyta az országos pártlistás szavazólapok mintáját az NVB
...
Miután az NVB nyilvántartásba vette az országos pártlistákat, és az erről szóló határozatok ellen benyújtott jogorvoslatok lezárultak, a testület feladata a szavazólapok adattartamának jóváhagyása volt.
Ez az úgynevezett imprimálás azt jelenti, hogy az NVB elfogadja a szavazólap "képét", azt, hogy helyesen szerepelnek-e rajta a jelölőszervezetek, valamint a listákon lévő...
2018-03-14 18:42:16
Több mint 500 ezer nézőt fogadott idén két színházában a Magyar Állami Operaház
... bázis, és megépül egy, az Operaház színpadával méretazonos próbaszínpad, a majdani Bánffy Terem, amely az operai rétegműfajok játszóhelyeként is működik a jövőben. Az év második felében lezárultak az Operaház, valamint a Hajós utcai üzemház korszerűsítésére kiírt közbeszerzési eljárások is, a munka a tervek szerint 2019-re fejeződik be.
A korszerűsítés miatt a szeptemberi éva...
2017-12-21 16:22:44
Donald Trump kivizsgálást követel a Clintonhoz köthető Roszatom-ügyben
... Oroszországba. A Fox televízió azt is nyilvánosságra hozta, hogy az uránügyletről szóló tárgyalások kezdetekor Robert Mueller volt a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatója, az adásvétel lezárultakor pedig James Comey, akit Donald Trump az idén májusban mondatott le.
Vasárnap Susan Collins, Maine állam republikánus szenátora a CBS televíziónak adott interjújában sürgette, ...
2017-10-29 22:33:42
Megállapodott a Tesco a szakszervezetekkel
... munkavállalók képviseletében a jövőben is valódi partnerként működnek együtt a Tescóval.
A szakszervezetek az egyeztetésen megerősítették, hogy a sztrájktárgyalásokmegállapodással lezárultak, a sztrájkbizottságok működésüket befejezték.
Bubenkó Csaba, a KDFSZ elnöke szerint a mostani béremelés eredményeként a kereskedelemben korábban nem tapasztalt mértékű béremelés való...
2017-10-13 15:43:02
Befejező szakaszába ért a 47-es út hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszának építése
... nagy tömegű földműépítések nagyrészt elkészültek, ezen kívül a főpálya alatti átereszek kialakítása, gáz- hírközlési- és elektromos közműkiváltási munkák és a régészeti feltárások is lezárultak.
Júliusban indultak az aszfaltozási munkák, melyek a főpályán - a csomópontokat és hidakat leszámítva - októberre befejeződnek. Októbertől szakaszosan megkezdődik a növénytelepítés és ...
2017-09-28 16:43:47
Palkovics: a tankönyvek legnagyobb része már az iskolákban van
... infrastruktúra javítására, felújításokra és építésekre.
Az állami iskolák számára meghirdetett, 60 plusz 30 milliárd forintos keretösszegű fejlesztési pályázatok a közelmúltban lezárultak, ezek eredményét hamarosan kihirdetik. Folytatódik a tanterem- és tanuszoda-fejlesztési program is, eddig 25 létesítményt adtak át és további 40 építése zajlik még - sorolta Palkovics László...
2017-08-25 11:31:37
Szakértő: a világ legnagyobb recesszióját élte meg tavaly Venezuela
... vasárnapi alkotmányozó nemzetgyűlési választásokról szólva úgy fogalmazott, hogy a voksolás "a demokrácia szempontjából már most elbukott", a jobboldali ellenzék bojkottálja. Korábban lezárultak azok az utak, amelyek a békés átmenetet jelenthetnék, és a helyzet folyamatosan eszkalálódik - tette hozzá.
Az Hugo Chávez néhai elnök által létrehozott politikai rendszer fennállásán...
2017-07-30 09:32:00
1 2 3 ..12 13 .18 19 .24 25 
Címkék: Nincs Cím, Magyar Állami Operaház, Donald Trump, Bánffy Terem, Robert Mueller, Szövetségi Nyomozó Iroda, James Comey, Vasárnap Susan Collins, Bubenkó Csaba, Palkovics László, Hugo Chávez, országos pártlistás, tankönyvek legnagyobb, világ legnagyobb, rekonstrukció 2020, idei nyári, államtitkár szavai, egész évre, választási eredményt, 2018-as országgyűlési, szavazatok számlálása, országos pártlistákat, erről szóló, testület feladata, szavazólapok adattartamának, úgynevezett imprimálás, listákon lévő, majdani Bánffy, operai rétegműfajok, tervek szerint, korszerűsítés miatt, uránügyletről szóló, adásvétel lezárultakor, idén májusban, egyeztetésen megerősítették, mostani béremelés, kereskedelemben korábban, főpálya alatti, régészeti feltárások, aszfaltozási munkák, állami iskolák, közelmúltban lezárultak, demokrácia szempontjából, jobboldali ellenzék, békés átmenetet, helyzet folyamatosan, korszerűsítésére, szakszervezetek, növénytelepítés, nyilvántartásba, játszóhelyeként, kereskedelemben,
© 2013 TVN.HU Kft.