Belépés
ribizlis pite !
... héja

Előkészítés:

A ribizlit megmossuk, és leszemezzük. A sütőformát(30 cm átmérőjű sütőforma) kivajazzuk. A sütőt
előmelegítjük.

Elkészítés:

A lisztet a sütőporral és a mandulával elkeverjük, és egy keverőedénybe szitáljuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és konyhai robotgéppel (dagasztó spirállal) előszöralacsony, majd a legmagasab...
2010-07-09 11:05:10
Narancsos muffin
... tojás,
250 g liszt,
1 sütőpor,
2-3 evőkanál tej,
50 g citrushéj keverék

A vajat, a cukorral habosra keverjük, a tojásokat egyenként hozzáadjuk, majd a sütőporos lisztet, tejet, citrushéjat, reszelt narancshéjat. Kivajazott muffin formába töltjük és 180 fokon 20-25 percig sütjük.
...
2010-07-09 06:33:11
Trieszti szalag
... meghámozzuk, felkockázzuk, és enyhén sós vízben puhára főzzük.
2. Ha kész, összetörjük, és hagyjuk kihűlni.
3. Ha kihűlt, hozzáütjük a tojást, és fokozatosan hozzáadagolva a lisztet puha tésztát gyúrunk belőle.
4. Hosszú rudakat sodrunk a tésztából, egyenlő részekre vágjuk, és szalag formára hajtogatjuk őket.
5. Forró olajban -félidőben megfordítva-...
2010-07-08 20:52:57
Zöldborsóleves 3. galuskával
... narancssárga színe lesz) , őrölt borssal ízesítjük és puhára főzzük a zöldségeket.
6. Addig elkészíthetjük a galuskát. 1 tálkába beleütjük a ...
2010-07-08 20:43:13
kókuszos kosárkák
... tojásfehérje
A tetejére:
olvasztott csokoládé - ehhez a mennyiséghez 4 kockányi elegendő egy jó minőségű fekete csokoládéból, cseppnyi vajjal
Elkészítés:
A tésztához a lisztet elmorzsoljuk a vajjal, majd hozzáadjuk a cukrot, a sót és a tojássárgáját. Gyors mozdulatokkal gombóccá formázzuk, frissentartó fóliába csomagolva 1/2 órára pihenni küldjük a hűtőszekrény...
2010-07-08 17:22:21
pihekönnyű túrós süti
... porcukor
1 rúd vanília kikapart belseje
1 egész tojás (szétválasztva) + 1 tojásfehérje
1 dl tejszín
1 csapott evőkanál kukoricakeményítő

Elkészítés: A kétféle lisztet tálba szitálom, hozzáadom a keményítőt, a csipet sót, cukrot. Almareszelővel forgácsokra reszelem a hideg vajat, gyors mozdulatokkal összedolgozom a lisztkeverékkel - zsemlemorzsá...
2010-07-08 17:17:53
Trieszti szalag
... meghámozzuk, felkockázzuk, és enyhén sós vízben puhára főzzük.
2. Ha kész, összetörjük, és hagyjuk kihűlni.
3. Ha kihűlt, hozzáütjük a tojást, és fokozatosan hozzáadagolva a lisztet puha tésztát gyúrunk belőle.
4. Hosszú rudakat sodrunk a tésztából, egyenlő részekre vágjuk, és szalag formára hajtogatjuk őket.
5. Forró olajban -félidőben megfordítva-...
2010-07-08 17:13:30
Puha szilvás pite
... fokra, és bélelj ki sütőpapírral egy kb. 20 x 20 cm-es mélyebb tepsit. Verd habosra a vajat a cukorral, majd add hozzá egyenként a kissé felvert tojásokat. Szitáld át a sütőporral elkevert lisztet, majd apránként keverd a masszához. Forgasd bele a mandulát és a diót.
Terítsd a masszát a tepsibe, majd szórd a tetejére a szilvákat - ezek majd jól belesüllyednek a tésztáb...
2010-07-08 17:08:33
Hájas kráfli
... háj. A támogató csapat feladata közben: tartani a lelket a vállalkozó szellemű tettestársban. :-)
Valamint: előkészíteni a tésztát, ami a harmadik felvonás. Először is, kimérjük a lisztet, átszitáljuk és félretesszük a negyedét. Ezzel majd a kigyúrt hájat fogjuk összedolgozni, téglalap alakúra formázni és felhasználásig hideg helyre tenni. Megmarad tehát a liszt háromnegyede,...
2010-07-08 16:18:20
Almás tekercs
... töltelékhez:
1 kg alma
1 vaníliás cukor
2 kk. fahéj
4 maréknyi kristálycukor
olvasztott vaj

Elkészítés:

Egy tálban jól összekeverjük a vajat, a lisztet, a joghurtot és a sót, majd elfelezzük, és kinyújtjuk. A lereszelt almát megcukrozzuk, összekeverjük a vaníliás cukrot és a fahéjat, majd az olvasztott vajjal megkent tésztán eloszlatj...
2010-07-08 13:35:03
1 2 3 ..................1896 1897 ..........2818 2819 2820 2845 2846 .........3792 3793 3794 
Címkék: ribizlit megmossuk, mandulával elkeverjük, keverőedénybe szitáljuk, többi hozzávalót, cukorral habosra, tojásokat egyenként, sütőporos lisztet, lisztet puha, lisztet elmorzsoljuk, kétféle lisztet, hideg vajat, lisztkeverékkel &#8211, kissé felvert, sütőporral elkevert, szilvákat &#8211, támogató csapat, vállalkozó szellemű, harmadik felvonás, kigyúrt hájat, liszt háromnegyede, lereszelt almát, vaníliás cukrot, olvasztott vajjal, lisztkeverékkel, előszöralacsony, zöldborsóleves, almareszelővel, felhasználásig, belesüllyednek, elkészíthetjük, tojássárgáját, összedolgozni, hozzáadagolva, tettestársban, előmelegítjük, kristálycukor, összekeverjük, keverőedénybe, szétválasztva, összedolgozom, mozdulatokkal, tojásfehérje, háromnegyede, zsemlemorzsá, félretesszük, sütőpapírral, előkészíteni, mennyiséghez, hűtőszekrény, felkockázzuk, staticimages, elmorzsoljuk, megcukrozzuk, csokoládéból, frissentartó, narancshéjat, narancssárga, hajtogatjuk, összetörjük, átszitáljuk, fokozatosan, meghámozzuk, robotgéppel,
© 2013 TVN.HU Kft.