|
|
|
... olívaolajat, az őrölt lenmagot, a felaprított zöldhagymát, chilit és petrezselymet, végül egy habverővel összekeverjük.
Ha az adott elegy túl ragacsos a formázáshoz, további lisztetadunk hozzá.
Egy serpenyőben kevés olívaolajat hevítünk, majd a pogácsává formázott fasírtokat mindkét oldalon aranybarnára sütjük.
... |
2016-07-25 23:57:49 |
|
|
|
|
|
|
... olívaolajat, az őrölt lenmagot, a felaprított zöldhagymát, chilit és petrezselymet, végül egy habverővel összekeverjük.
Ha az adott elegy túl ragacsos a formázáshoz, további lisztetadunk hozzá.
Egy serpenyőben kevés olívaolajat hevítünk, majd a pogácsává formázott fasírtokat mindkét oldalon aranybarnára sütjük.
... |
|
2016-06-17 23:41:03 |
|
|
|
|
|
|
... összekeverjük a habosra felvert tojással, asörrel és a fűszerekkel. Hozzáadjuk a megtisztított, szétzúzott fokhagymát,majd a kukoricalisztet belekeverjük. 10 percnyi várakozás után annyi lisztetadunk bele, hogy a tészta galuska sűrűségű legyen. Beledolgozzuk akukoricaszemeket és a sütőport is. Evőkanállal adagolva, 180 fokra felhevítettolajba szaggatjuk, és gyorsan (5-6 perc) megs... |
2010-10-02 19:48:01 |
|
|
|
|
|
|
... javaslat:50 dkg liszt, fél liter víz, 1 kávéskanál cukor és 2 dkg élesztőelegyéből kovászt készítünk, amit meleg helyen kelesztünk.Ha megkelt, fél kanál zsírt, 1 kávéskanál sót és 1/4 kg lisztetadunk hozzá, majd 6 egyforma részre osztva továbbkelesztjük. Ezután tetszés szerint formázzuk, ha perecetakarunk készíteni 15-20 cm-es hengerecskéket nyújtunk,amiből visszahajtva, kétszer m... |
|
2009-11-08 18:52:23 |
|
|
|
|