Regisztráció  Belépés
A dehidratációról
... van egy pohár vízre két és fél órával étkezés után is, hogy befejezd az emésztési folyamatokat és hidratáld a területeket, amik vizet veszítettek a keringés miatt.
Miden negyed liter vízhez szükséged van egy negyed teáskanálnyi sóra, és szükséged van még más ásványi anyagokra is, hogy szabályozni tudd azt a vízmennyiséget, ami a sejtek belsejében tárolódik."
...
2017-08-17 11:59:28
Savanyú uborka ecet nélkül,
... ribizli és meggyfalevél,
szárított kapor,
3 - 5 szem fekete bors,
3 gerezd fokhagyma,
2 - 3 babérlevél,
2 evőkanál só,
1 liter vízhez

Elkészítés:

Áztassuk az uborkát vízben kb. 4 órán át, így minden szennyeződés lejön róla. A fokhagymát tisztítsuk meg, a leveleket és a kaprot tegyük az üveg alj...
2017-08-17 10:03:14
A legjobb nokedlirecept
... olaj


Elkészítés:

Keverjük össze a tojásokat a tejföllel és ízlés szerint sózzuk. Alaposan kavarjuk el benne a lisztet, majd a szokásos módon szaggassuk ki. A vízhez adjunk olajat, hogy ne ragadjanak össze a galuskák. Ha a víz tetején összegyűlik a galuska, szűrő kanállal szedjük ki és hideg vízzel öblítsük is le.


A nokedli, vagy m...
2017-08-13 08:42:52
A mindennapok során
... hamarabb fő meg az étel.
7. Tojáshéj eltávolítása

Nem kell többet...
2017-08-11 01:27:39
A folyadékfogyasztásról - dietetikus szemmel
... vizelet, és a székrekedés is utalhat arra, hogy a szervezetnek több folyadékra lenne szüksége.
Szervezetünk a fehérjék, zsírok, és szénhidrátok elégetése során kb. 3-5 dl ,,oxidációs" vízhez jut. A többi folyadékot kívülről kell szervezetünkbe juttatni, enni- és innivalókkal: levesek, lédús gyümölcsök, italok.
Folyadékbevitelnél is változatosságra kell törekedni ann...
2017-08-03 12:26:09
Ettől nekünk is leesett az állunk!
... elakadt a cipzár

Ha nehezen akar csúszni a cipzárunk, öntsünk rá egy csepp öblítőt, és próbáljuk meg újra elhúzni. Most menni fog.

6.Padlófényesítő

Egy tál vízhez adjunk 3 evőkanál öblítőt, majd ezzel mossuk fel a padlót. Ragyogóan tiszta lesz. A linóleum, és a laminált padló esetében is hatékony.

7.Segítségével könnyen leszedhetjük a ré...
2017-08-01 09:44:19
Miért olyan egészséges a kovászos uborka?
... erjesztett zöldségek, illetve a sajt készítésnél.
Mennyi só kell a kovászos uborkához?

Kovászos uborka készítésnél az ajánlott sótartalom 5-10% között van. Tehát 1 liter vízhez 50-100 g sót kell adagolni. (egy evőkanál só kb 15-20g, 3-5 evőkanál só elegendő).

A káposzta erjedése folyamán keletkezik széndioxid is, ami (ha az edényt nem nyitogatjuk) előn...
2017-07-24 06:48:47
TISZTAKLÓR 1kg 20 grammos tabletta
tabletták 90% aktív klórtartalommal- semleges kémhatású- minden vízkeménységhez alkalmas- stabilizált, ellenáll a napfény és hő hatásánakAlkalmazása: A klórszint beállítását követően 10 m3 vízhez 3 - 5 tablettát adunk. Folyamatos klórozásnál 10 m3 vízhez 4 - 6 naponta 2 - 3 tabletta az úszó vegyszeradagolóba vagy a szkimmer kosárba helyezve. Soha ne dobjuk a tablettát a medencébe,...
2017-07-20 04:52:11
TISZTAKLÓR 3kg
tabletták 90% aktív klórtartalommal- semleges kémhatású- minden vízkeménységhez alkalmas- stabilizált, ellenáll a napfény és hő hatásánakAlkalmazása: A klórszint beállítását követően 10 m3 vízhez 3 - 5 tablettát adunk. Folyamatos klórozásnál 10 m3 vízhez 4 - 6 naponta 2 - 3 tabletta az úszó vegyszeradagolóba vagy a szkimmer kosárba helyezve. Soha ne dobjuk a tablettát a medencébe,...
2017-07-20 04:40:30
Nézzük, mi mindenre jó a szódabikarbóna!
... szódabikarbónát kell adagolni. Tartsuk be azt az adagot, különben túl átható íze lesz a szódabikarbónának.

2. A bab, a lencse, a borsó, és más hüvelyesek hamarabb megpuhulnak, ha az áztatóvízhez egy csipetnyi szódabikarbónát is adunk.

3. Ha fokhagymát, hagymát, vagy halat pucoltunk, a kezünk könnyen átveszi az erőteljes szagot. A folyékony szappanhoz keverjün...
2017-07-16 09:24:49
1 2 3 .....................65 66 ...........98 99 ..........130 131 132 
Címkék: legjobb nokedlirecept, mindennapok során, kovászos uborka, pohár vízre, emésztési folyamatokat, keringés miatt, negyed teáskanálnyi, sejtek belsejében, uborkát vízben, fokhagymát tisztítsuk, kaprot tegyük, szokásos módon, vízhez adjunk, szervezetnek több, többi folyadékot, csepp öblítőt, laminált padló, sajt készítésnél, kovászos uborkához, ajánlott sótartalom, káposzta erjedése, klórszint beállítását, úszó vegyszeradagolóba, szkimmer kosárba, csipetnyi szódabikarbónát, kezünk könnyen, erőteljes szagot, folyékony szappanhoz, változatosságra, vízkeménységhez, szódabikarbónát, klórtartalommal, dehidratációról, szódabikarbóna, padlófényesítő, szervezetünkbe, vízmennyiséget, nokedlirecept, folyamatokat, meggyfalevél, teáskanálnyi, szennyeződés, eltávolítása, szervezetünk, szénhidrátok, segítségével, leszedhetjük, szervezetnek, innivalókkal, áztatóvízhez, készítésnél, stabilizált, veszítettek, megpuhulnak, nyitogatjuk, területeket, összegyűlik, klórozásnál, mindennapok, székrekedés, beállítását, szabályozni, belsejében,
© 2013 TVN.HU Kft.