Regisztráció  Belépés
Férjhez ment Pippa Middleton, Katalin hercegnő húga
...
A 33 esztendős Pippa Middleton és 41 éves férje, James Matthews - aki a londoni City pénzügyi központjában dolgozik az Eden Rock Capital Management Group fedezetialap-társaság igazgatójaként - tavaly júliusban jelentette be az eljegyzést.
A dúsgazdag Matthews - feleségéhez hasonlóan - a sport megszállottja: szabadidejében ultramaraton-versenyeken vesz részt, és ifjabb ko...
2017-05-20 15:33:24
Férjhez megy Pippa Middleton, Katalin hercegnő húga
...
A 33 esztendős Pippa Middleton és 41 éves vőlegénye, James Matthews - aki a londoni City pénzügyi központjában dolgozik az Eden Rock Capital Management Group fedezetialap-társaság igazgatójaként - tavaly júliusban jelentette be az eljegyzést.
A dúsgazdag Matthews - menyasszonyához hasonlóan - a sport megszállottja: szabadidejében ultramaraton-versenyeken vesz részt, és i...
2017-05-19 19:14:08
Francia elnökválasztás - Londoni elemzők: nehéz gazdasági örökség vár Macronra
... évtized vége előtt érdemben csökkenésnek indulna. Franciaország évtizedek óta nem ért el komolyabb sikereket az adósságcsökkentésben, és ez várhatóan ezután is így lesz - jósolják a Moody's londoni elemzői.
A cég szerint mindehhez viszonylag gyenge növekedési potenciál is járul, és a jelentősebb növekedésösztönző reformok elmaradása esetén nem valószínű, hogy az éves összevet...
2017-05-08 17:14:03
Brexit - Goldman-vezér: leállhat a City fejlődése
...
Lloyd Blankfein a BBC televíziónak nyilatkozva pénteken kijelentette: a Goldman Sachs, amely jelenleg 6500 alkalmazottat foglalkoztat londoni befektetési részlegénél, nem tud várni "az utolsó pillanatig" a brit EU-tagság megszűnésének feltételeiről szóló tárgyalások eredményére, ezért már most készenléti terveken dolgozik.
Blankfein nem bocsátkozott találgatásokba arról,...
2017-05-05 14:14:49
Brexit - Több száz állást készül áttelepíteni Londonból a JP Morgan
... működik. Daniel Pinto, a JP Morgan befektetési üzletágának elnöke azonban szerdán egy szaúd-arábiai üzleti rendezvényen a BBC idézete szerint kijelentette: a cég fontolóra vette több száz londoni munkahely áttelepítését Dublinba, Frankfurtba és Luxemburgba.
A BBC értesülése szerint a JP Morgan Londonból áttelepítendő állásainak száma ötszáz és ezer között lehet.
Pinto ki...
2017-05-03 21:54:48
Brexit - Barclays-vezér: a Citynek a Brexit után is hozzá kell férnie a külföldi munkaerőhöz
... számára, mint a passporting-jogok érvényesülése.
A passporting az euróövezeti piacokra szóló szolgáltatásnyújtási engedélyek rendszerét jelenti. Az Európai Bizottság álláspontja szerint a londoni pénzügyi szektor befektetési szolgáltatásokat nyújtó vállalatai elveszíthetik ezeket a jogosítványaikat, ha Nagy-Britannia tagsága az EU egységes belső piacán megszűnik.
A brit ...
2017-04-26 18:55:06
Francia elnökválasztás - Londoni elemzők: meredeken javulnak Franciaország államadós-kockázati mutatói
...
Az egyik vezető londoni piaci adatszolgáltató cég, az IHS Markit keddi kimutatása szerint a francia államadósság-törlesztési leállás rizikójára köthető piaci biztosítási cseretranzakciók (credit default swaps, CDS) középárfolyama egyetlen kereskedési nap alatt 21 bázisponttal, 37,9 százalékkal csökkent, és a keddi londoni kereskedésben 35 bázispont környékén járt.
Ez azt...
2017-04-25 12:56:04
Francia elnökválasztás - Londoni elemzők: Macron győzelme esetén sem lesz tartós a piaci fellendülés
... közül az egyiknek - Jean-Luc Mélenchon radikális baloldali jelöltnek - a győzelmi esélye.
A felmérések Macron kényelmes győzelmére utalnak a második fordulóban, de a Capital Economics londoni elemzői szerint nem bizonyos, hogy ez további fellendülést hozna a francia állampapírpiacon.
A ház szerint a francia államkötvény hozamfelára az irányadó tízéves német Bund felett ...
2017-04-24 19:24:03
Amerikai pénzügyminiszter: késik az adóreform, nem lesz valutaháború
... kormányzat a múlt hónap végén - a képviselőházi voksolás előtt néhány órával - visszavonta, mivel a republikánus többség ellenére nem volt meg az elfogadáshoz szükséges számú szavazat.
A londoni gazdasági napilap keddi kommentárja szerint az adórendszer átalakításáról is vita van a Trump-kormány és a törvényhozási frakciók vezetői között, és a fő ütközési pontok egyike az a ...
2017-04-18 12:11:56
Londoni elemzők: a geopolitikai kockázatoktól lassan ismét a gazdaság veszi át a piac irányítását
... volatilitási mutató, a Chicago Board Options Exchange Volatility Index (VIX) a 15-ös szint körül mozog, amely a legmagasabb az amerikai elnökválasztás óta - hangsúlyozzák a Capital Economics londoni elemzői.
A ház szerint ugyanakkor ezeket a mozgásokat összefüggéseikben kell tekinteni. Az arany és a jen erősödése csekélyebb, mint más korábbi válságok idején, a 15 körüli VIX i...
2017-04-12 19:13:16
1 2 3 ...............47 48 ........71 72 .......94 95 96 
Címkék: Pippa Middleton, James Matthews, Eden Rock Capital Management Group, Lloyd Blankfein, Goldman Sachs, Daniel Pinto, Morgan Londonból, Európai Bizottság, Jean-Luc Mélenchon, Capital Economics, Chicago Board Options Exchange Volatility Index, külföldi munkaerőhöz, piaci fellendülés, geopolitikai kockázatoktól, gazdaság veszi, piac irányítását, londoni City, dúsgazdag Matthews, sport megszállottja, jelentősebb növekedésösztönző, éves összevet, utolsó pillanatig, brit EU-tagság, szaúd-arábiai üzleti, passporting-jogok érvényesülése, euróövezeti piacokra, londoni pénzügyi, egyik vezető, keddi londoni, győzelmi esélye, felmérések Macron, második fordulóban, francia állampapírpiacon, francia államkötvény, irányadó tízéves, múlt hónap, képviselőházi voksolás, republikánus többség, elfogadáshoz szükséges, londoni gazdasági, adórendszer átalakításáról, törvényhozási frakciók, 15-ös szint, amerikai elnökválasztás, mozgásokat összefüggéseikben, pénzügyminiszter, cseretranzakciók, szolgáltatásokat,
© 2013 TVN.HU Kft.