Regisztráció  Belépés
Alapkőletétel
... különböző munkaterületeinken elterjesszük minden ember köz...
2017-07-18 10:03:53
Spanyol király: bizonytalanságot és kétségeket ébreszt a Brexit a brit piacon tevékenykedő spanyol cégek körébe
... tartott csütörtöki üzleti rendezvényen kiemelte: a brit befektetések 110 ezer állást teremtettek Spanyolországban, ahol mintegy ezer brit vállalat működik.
A spanyol uralkodó hazája londoni nagykövetségén, Nagy-Britanniában élő spanyolok előtt is tartott egy előadást, kijelentve: bízik abban, hogy a brit EU-tagság megszűnésének feltételeiről szóló majdani megállapodás biztosí...
2017-07-13 18:04:37
Brexit - Londoni elemzők: "katasztrofális" hatása lenne a Cityre a megállapodás nélküli kilépésnek
...
A Centre for London nevű, a londoni gazdasági folyamatokra összpontosító elemzőház csütörtökön ismertetett 98 oldalas tanulmányában kimutatja, hogy London teljes exportján belül a pénzügyi és egyéb szolgáltatások exportjának értéke egyetlen évtized alatt a kétszeresére bővült, és ma már eléri az évi 100 milliárd fontot (350 ezer milliárd forint).
Az elemzés szerint a lon...
2017-07-13 16:14:42
Londoni tűzvész - Tüntetés a Downing Streetnél, May: a károsultak nem kaptak megfelelő segítséget
... személyes tájékoztatást kért.
Nagy-Britanniában négyezer hasonló toronyház épült az 1960-as és az 1970-es években a lakáshiány enyhítése végett, és többségükben most is laknak.
A londoni kormányzati negyed főutcáján, a Whitehallon tartott szombat délutáni tüntetésen legalább háromezren vettek részt. A demonstrációt eredetileg azért szervezték a Facebook közösségi portálo...
2017-06-17 20:24:30
Londoni tűzvész - Tűzoltóság: halálos áldozatai vannak a tűznek
...
Dany Cotton, a londoni tűzoltóság parancsnoka közleményében számos halálesetről szólt, de közölte, hogy az épület mérete és bonyolult belső szerkezete miatt az áldozatok pontos számát egyelőre nem lehet megállapítani, és a hatóságok a tűz okát sem ismerik még.
Hozzátette, hogy a londoni mentőszolgálat harminc sérültet szállított öt kórházba.
A tűzoltóparancsnok szer...
2017-06-14 10:43:02
Brit választások - Londoni elemzők: a piac jelentős konzervatív többséget áraz
... eredmény növelhetné az EU-szkeptikus tory képviselők befolyását, és ez ellenségessé teheti a brit EU-tagság megszűnésének feltételeiről szóló tárgyalássorozat hangnemét. A Capital Economics londoni elemzői szerint ez egyben növelheti annak a kockázatát, hogy nem sikerül átmeneti megállapodást kötni az Európai Unióval a brit EU-tagság megszűnését közvetlenül követő időszakra.
...
2017-06-08 17:23:31
Brexit - Az alapkezelők készenléti terveiről érdeklődik a brit pénzügyi felügyelet
...
A londoni pénzügyi szektor magatartási normáinak betartatására hivatott hatóság, a Financial Conduct Authority (FCA) a Financial Times csütörtöki beszámolója szerint elsősorban aziránt érdeklődik a 30 kérdésből álló kérdőíven, hogy a Cityben működő intézményi befektetési társaságok üzleti modelljére várhatóan miként hat Nagy-Britannia kilépése az Európai Unióból.
A kérd...
2017-06-01 13:35:15
Férjhez ment Pippa Middleton, Katalin hercegnő húga
...
A 33 esztendős Pippa Middleton és 41 éves férje, James Matthews - aki a londoni City pénzügyi központjában dolgozik az Eden Rock Capital Management Group fedezetialap-társaság igazgatójaként - tavaly júliusban jelentette be az eljegyzést.
A dúsgazdag Matthews - feleségéhez hasonlóan - a sport megszállottja: szabadidejében ultramaraton-versenyeken vesz részt, és ifjabb ko...
2017-05-20 15:33:24
Férjhez megy Pippa Middleton, Katalin hercegnő húga
...
A 33 esztendős Pippa Middleton és 41 éves vőlegénye, James Matthews - aki a londoni City pénzügyi központjában dolgozik az Eden Rock Capital Management Group fedezetialap-társaság igazgatójaként - tavaly júliusban jelentette be az eljegyzést.
A dúsgazdag Matthews - menyasszonyához hasonlóan - a sport megszállottja: szabadidejében ultramaraton-versenyeken vesz részt, és i...
2017-05-19 19:14:08
Francia elnökválasztás - Londoni elemzők: nehéz gazdasági örökség vár Macronra
... évtized vége előtt érdemben csökkenésnek indulna. Franciaország évtizedek óta nem ért el komolyabb sikereket az adósságcsökkentésben, és ez várhatóan ezután is így lesz - jósolják a Moody's londoni elemzői.
A cég szerint mindehhez viszonylag gyenge növekedési potenciál is járul, és a jelentősebb növekedésösztönző reformok elmaradása esetén nem valószínű, hogy az éves összevet...
2017-05-08 17:14:03
1 2 3 ..............48 49 .......72 73 .......95 96 97 
Címkék: Downing Streetnél, Pippa Middleton, Dany Cotton, Capital Economics, Európai Unióval, Financial Conduct Authority, Financial Times, Európai Unióból, James Matthews, Eden Rock Capital Management Group, brit piacon, megállapodás nélküli, piac jelentős, alapkezelők készenléti, brit pénzügyi, brit befektetések, spanyol uralkodó, brit EU-tagság, londoni gazdasági, kétszeresére bővült, elemzés szerint, 1970-es években, lakáshiány enyhítése, londoni kormányzati, demonstrációt eredetileg, londoni tűzoltóság, épület mérete, áldozatok pontos, londoni mentőszolgálat, tűzoltóparancsnok szer, londoni pénzügyi, londoni City, dúsgazdag Matthews, sport megszállottja, jelentősebb növekedésösztönző, éves összevet, bizonytalanságot, spanyolországban, tárgyalássorozat, menyasszonyához, igazgatójaként, elnökválasztás, katasztrofális, szolgáltatások, nagykövetségén, mentőszolgálat, szabadidejében, megszállottja, közleményében, betartatására, tájékoztatást, megszűnésének, megállapodást, franciaország, alapkőletétel,
© 2013 TVN.HU Kft.