Belépés
Borsos csirke
Hozzávalók: kb. 1 kg-os csir­ke,1 fej hagyma, 3 dl vörös­bor, 1 dl olaj, 2 gerezd fok­hagyma, 2 babérlevél, 2-3 szem szegfűszeg, őrölt bors, só.

A feldarabolt csirkét egy lá­bosba tesszük, megsózzuk, megborsozzuk, meglocsoljuk a borral, majd hűtőszekrény­ben 2-3 órát állni hagyjuk. Pácolás után a csirkedarabo­kat tűzálló edénybe rakjuk. Kevés olajban megfonnyaszt­juk ...
2011-01-14 23:42:19
1 
Címkék: feldarabolt csirkét, lá­bosba tesszük, csirkedarabo­kat tűzálló, meglocsoljuk, hűtőszekrény, csirkedarabo, megfonnyaszt, megborsozzuk, feldarabolt, babérlevél, szegfűszeg, hozzávalók, megsózzuk, csirkét, edénybe, pácolás, tűzálló, tesszük, olajban, hagyjuk, borsos, csirke, borral, rakjuk, hagyma, gerezd, őrölt, vörös, állni, bosba, kevés,
© 2013 TVN.HU Kft.