Regisztráció  Belépés
Igaz történet
... kagylót. Ha csengetek, nem nyitnak ajtót. Nekem nincs már itt senkim, csak te vagy nekem - sírtam el magam.

Nem költöztünk messzire, csupán egy órányira, mégis úgy éreztük, mintha egy másik bolygóra kerültünk volna. Az emberek kedvesek voltak, érdeklődőek, nyitottak. Tiszta lappal indíthattunk, senkit nem érdekelt, hogy Dávid ki fia, borja. Nem volt sok pénzünk, de bold...
2018-09-20 07:32:51
Kiss Judit Ágnes: Szó
... nekik,
S ők itt vannak veled.
Lehet, hogy nem jön jobb soha,
Ki itt él, mélyrepül.
Megúszhatják a vétkesek,
S te bűnhődsz vétlenül.
Míg annyi jóval tele
A másik serpenyő,
Ha baj van, ki ne mentené,
Ami még menthető?
De itt van szükség rád nagyon,
Sötétben lenni fény,
Hogy fölemeld, ki megrogyott,
És bátorítsd, ki fél...
2018-09-19 23:14:05
Az ukrán külügyminiszter nem zárja ki a beregszászi magyar konzul kiutasítását
... figyelmeztettük magyar kollégáinkat, de most erre bizonyítékunk van. Ezt a bizonyítékot nem lehet elhallgatni, reagálni kell rá".
"Számunkra két opció létezik. Az egyik a valós együttműködés, a másik: út a semmibe" - mondta az ukrán diplomácia vezetője, megjegyezve, hogy a két lehetőség közül a választás a magyar kollégák kezében van.
Kiemelte, őszintén szeretne segíten...
2018-09-19 23:06:55
Elszabadult a genderpokol, mert kiállt a férfiak és a nők
...A tanár az ügyében indított eljárásról elmondta, annak egyetlen célja van, hogy megszüntessék az óráját és megszabaduljanak tőle, szerinte az sem elképzelhetetlen, hogy egyszerűen egy másik tanárnak adják oda az óráját.
A professzor már ...
2018-09-19 21:40:50
Európa-liga - A BATE vezetőedzője nehéz mérkőzésre számít a Vidi ellen
... jó játékos befejezi pályafutását, de a csatár döntését tiszteletben tartja.
A magyar bajnok Vidi FC csütörtökön 18.55-től fogadja a Groupama Arénában a BATE Boriszovot. Az L csoport másik mérkőzésén az angol Chelsea a görög PAOK vendége lesz.
A BATE a Bajnokok Ligája-selejtező második körében kapcsolódott be a küzdelmekbe, ahol a finn HJK-t búcsúztatta (0-0, 2-1), majd a...
2018-09-19 18:43:12
EU-csúcs - Orbán: ragaszkodunk a határvédelem jogához
... megerősítéséről szóló javaslattal kapcsolatban felvetette: megvédett-e az ügynökség bárhol is határokat valaha? "Mi, magyarok igen" - emelte ki.
A kétnapos informális EU-csúcstalálkozó másik fő témájáról, a brit európai uniós tagság megszűnésének feltételrendszeréről szólva azt mondta, a "fair Brexit" a legfontosabb, "méltányos megállapodást szeretnénk" az Egyesült Királyság ...
2018-09-19 17:52:51
Az EU új stratégiát javasol az Európa és Ázsia közötti összeköttetések javításáért
... megteremtéséhez.
Mogherini a javaslat bemutatását követően tartott sajtótájékoztatón újságírói kérdésre válaszolva kijelentette, az uniós intézkedés nem válasz Kína politikájára. Nem reakció egy másik kezdeményezésre, "az Európai Unió javaslatait, politikáját és azok menetrendjét nem másokhoz viszonyítva határozza meg" - fogalmazott a főképviselő.
Violeta Bulc közlekedés...
2018-09-19 17:43:11
EU-csúcs - Donald Tusk rendkívüli Brexit-ügyi EU-csúcsot fog összehívni november közepére
... ellenőrzésre, és hogy ezt hol, mikor és kik végezhetnék el" - közölte Barnier, akinek szavai szakértők szerint ez az uniós álláspont "lazulására" utalnak.
Tusk érintette a salzburgi találkozó másik fő napirendi pontját, a migrációt is. Kijelentette, a szerdai munkavacsorán sürgetni fogja, hogy vessenek véget az "egymásra mutogatásnak", annak, hogy míg egyesek a probléma megol...
2018-09-19 17:02:56
Muskátli
... öreg már nem jó, az öreget nincs miért tartani, az öreget ki kell dobni!

Miközben a gyönyörű muskátlik titkáról beszélt, mind a ketten magunk elé néztünk, egyikünk mesélt és a másik hallgatott. A ,,nem szép" szavára óvatosan fölemeltem a fejem és az ő gyönyörű, bájos arcára néztem.
Most az egyszer nem hiszek a dédi-nénikének, nincs igaza, egészen biztosan hazudik.|...
2018-09-19 16:33:31
2016 éve született Kossuth Lajos
... 1848 tavaszától 1849 augusztusáig tartó másfél esztendőt, mely idő alatt előbb pénzügyminiszterként, majd az OHB elnökeként, végül kormányzóként vezette hazánkat a szabadságharc eszméiért; a másik korszaka az emigrációt jelentette.

Kossuth a szabadságharc kezdetén a Batthyány-kormány pénzügyminisztere volt. Ebben a minőségében sokat tett a harcokra való felkészülésért: ...
2018-09-19 15:30:45
1 2 3 .........9962 9963 .....14943 14944 .....19923 19924 19925 
Címkék: Kiss Judit Ágnes, Donald Tusk, Brexit-ügyi EU-csúcsot, Kossuth Lajos, Vidi FC, Groupama Arénában, BATE Boriszovot, Bajnokok Ligája-selejtező, Egyesült Királyság, Európai Unió, Violeta Bulc, ukrán külügyminiszter, beregszászi magyar, határvédelem jogához, másik bolygóra, emberek kedvesek, másik serpenyő, valós együttműködés, ukrán diplomácia, magyar kollégák, ügyében indított, másik tanárnak, csatár döntését, magyar bajnok, angol Chelsea, görög PAOK, finn HJK-t, ügynökség bárhol, kétnapos informális, brit európai, javaslat bemutatását, uniós intézkedés, másik kezdeményezésre, uniós álláspont, salzburgi találkozó, szerdai munkavacsorán, probléma megol, öreget nincs, gyönyörű muskátlik, ketten magunk, másik hallgatott, szabadságharc eszméiért, másik korszaka, emigrációt jelentette, szabadságharc kezdetén, minőségében sokat, harcokra való, megszabaduljanak, elképzelhetetlen, összeköttetések, megteremtéséhez, külügyminiszter, megerősítéséről, figyelmeztettük, kezdeményezésre, csúcstalálkozó, felkészülésért,
© 2013 TVN.HU Kft.