Regisztráció  Belépés
Kilenc évre ítélték a volt barátnőjét lúggal leöntő orvost
... életveszélyes testi sértés és más bűncselekmények miatt - nem jogerősen - kilenc évet szabott ki az orvosra. A múlt év nyarán azonban a Kúria a bizonyítás hiányosságaira hivatkozva a táblát új másodfokú eljárásra utasította.
A tábla ebben a megismételt eljárásban a bizonyítás kiegészítését követően hirdette ki csütörtökön a döntését, amellyel a cselekmény minősítését tekintve...
2018-02-22 14:22:58
Budaházy-ügy, migráció, Soros-terv. Mi a közös?
... elégedett meg, hanem súlyosításért, 20 év körüli fegyházbüntetés kiszabásáért fellebbezett. Mint ismeretes, Budaházy György és a Hunnia-csoport összesen 125 év fegyházbüntetést kapott a másodfokú eljárás most folyik. Még egyszer kérdezem: kinek az érdeke?

Morvai Krisztina

Videó: BUDAHÁZY!
...
2018-02-20 22:58:45
Budaházyék szerint az elsőfokú ítélet egy hamis okirat


A fő vádlott által bejelentett feljelentéssel kezdődött meg kedden reggel, több hónapos csúszás után a terrorcselekménnyel vádolt Budaházy György és tizennégy társának másodfokú pere a Fővárosi Ítélőtáblán.

A tetemes késedelem egyik fő oka az volt, hogy az első fokon eljárt Fővárosi Törvényszék...
2018-02-13 22:24:37
Rendőri, ügyészi, bírói önkény – a rendszerváltás aka
... ,,terrorcselekmény" miatt 13 év fegyházra ítélt hazafi, Budaházy György és az összesen 125 év fegyházra ítélt, a Gyurcsányékkal szembeni ellenállásban főszerepet játszott Hunnia csoport másodfokú büntetőbírósági tárgyalását, 2018. február 13. és 27. között.

Az előadásomban fölvetett problémák és a Budaházy-ügy jobb megismerése érdekében kérem, tekintsék meg a...
2018-02-10 19:38:52
Budaházy György: Nyílt levél elítélőimnek
Ahogy az ellenem és 16 másik személy ellen a ,,terrorizmus" ránk olvasása érdekében kilenc éve folyó koncepciós eljárás másodfokú tárgyalásaihoz közeledve, egyre jobban belemélyedek a - ki tudja, hogy született - elsőfokú ítélet részleteibe, annál inkább nem tudom eldönteni, hogy kit kellene most megszólítanom.

...
2018-02-05 19:41:38
Indul a Budaházy-ügy másodfokú tárgyalása
Indul a Budaházy-ügy másodfokú tárgyalása, az Ítélőtábla kiírása kicsit zavaros

A tárgyalások február 13-án 15-én 20-án és 27-én, 9 órakor lesznek a Fővárosi Ítélőtábla dísztermében (1055 Bp., Markó u.16).
A jogerős határozathozatal február 27-én várható.
FIGYELEM! REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTIK A RÉSZVÉTELT!

...
2018-02-05 19:38:49
Választás 2018 - Előzetes letartóztatásba került Zuschlag János
... kerülésük esetén jogellenesen befolyásolnák az eljárást, illetve egyikük esetében a bűnismétlés is valószínűsíthető.
A bíróság végzése ellen az ügyészség fellebbezett azért, hogy a másodfokú bíróság a fentieken túl a szökés, elrejtőzés veszélyét, illetve - mindkét gyanúsított esetében - a bűnismétlés veszélyét is állapítsa meg. A gyanúsítottak és a védők ugyanakkor az előzete...
2018-02-01 15:12:27
A lúgos támadás ügyében február 22-én hirdethet másodfokú ítéletet a bíróság
... veszélye miatt - ismét elutasította a vádlott és védője azon kérését, hogy az ítélethirdetésig helyezzék szabadlábra a férfit.
Az ügyben tavaly november végén kezdődött a megismételt másodfokú eljárás, miután a Kúria június 13-án hatályon kívül helyezte a Fővárosi Ítélőtábla korábbi, másodfokú határozatát. Ebben a táblabíróság kilenc évre súlyosbította a férfi első fokon kisz...
2018-01-31 15:02:41
Felmentették a hűtlen kezelés vádja alól a szabolcsi kórházcsoport korábbi vezérigazgatóját
... vádlottat korábban az elsőfokú bíróság egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, illetve három évre eltiltotta attól, hogy gazdasági társaságokban vezetői tisztséget töltsön be.
A másodfokú bíróság az eljárás során eltérő tényállást állapított meg, amely szerint a vádlott az egészségügyi intézmény igazgatósági tagjainak egyetértésével, közbeszerzési és jogi tanácsadó jav...
2018-01-30 10:01:34
Választás 2018 - Mintegy kétszázötven párt indulhat az áprilisi választáson
... bíróságok a jogerőt utólag állapítják meg. Ha pedig megfellebbezték a bejegyzést, akkor az is előfordulhat, hogy valamely párt bejegyzését ugyan a választás kitűzése előtt helybenhagyta a másodfokú bíróság, de a nyilvántartási bejegyzésre - a kitűzés dátumát megelőző jogerővel - csak azután kerül sor, hogy az iratok megérkeznek az elsőfokú bírósághoz.
Az OBH adatai szerint ta...
2018-01-28 21:38:16
1 2 3 .......................147 148 ............220 221 ............293 294 295 
Címkék: Budaházy György, Zuschlag János, Morvai Krisztina, Fővárosi Ítélőtáblán, Fővárosi Törvényszék, Fővárosi Ítélőtábla, REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTIK RÉSZVÉTELT, volt barátnőjét, elsőfokú ítélet, hamis okirat, lúgos támadás, hűtlen kezelés, szabolcsi kórházcsoport, áprilisi választáson, bizonyítás hiányosságaira, tábla ebben, megismételt eljárásban, bizonyítás kiegészítését, cselekmény minősítését, másodfokú eljárás, tetemes késedelem, első fokon, előadásomban fölvetett, tárgyalások február, jogerős határozathozatal, bíróság végzése, ügyészség fellebbezett, másodfokú bíróság, bűnismétlés veszélyét, védők ugyanakkor, ítélethirdetésig helyezzék, ügyben tavaly, megismételt másodfokú, táblabíróság kilenc, férfi első, elsőfokú bíróság, eljárás során, egészségügyi intézmény, jogerőt utólag, választás kitűzése, nyilvántartási bejegyzésre, kitűzés dátumát, iratok megérkeznek, elsőfokú bírósághoz, ítélethirdetésig, vezérigazgatóját, terrorcselekmény, fegyházbüntetést, börtönbüntetésre, határozathozatal,
© 2013 TVN.HU Kft.