Regisztráció  Belépés
A jogsértő hazugok kötik az ebet a karóhoz
... lakosságnak kiküldött konzultációnak csúfolt kérdőívben, hogy a Helsinki Bizottság a törvénytelenségeket elkövető bevándorlókat védi, és ezzel pártolja a törvénytelenséget. Az első- és másodfokú bíróság is kimondta, hogy valótlan tartalmú ez az állítás, hamis színben tüntetik fel vele a jogvédőket, és Rogánék jogsértést követtek el.

Rogán Antalt, a propagandát és az egé...
2018-05-07 07:20:51
Feljelentettük az Erzsébet-utalványokat forgalmazó céget, m
... többek között egy MNB-alapítványos érveléssel próbálkoztak: Igaz, hogy az MNÜA hozta létre a céget, de az szerintük önálló jogi személy, és önálló vagyonnal rendelkezik.

A másodfokú tárgyalás idén február 9-én volt, ott a Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta az elsőfokú döntést, és szintén az adatok kiadására kötelezte az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt.-t.

...
2018-05-03 20:59:07
Budaházy és Gaudi a másodfok után
... hatályon kívül helyezte a Hunnia-per közfelháborodást kiváltó elsőfokú ítéletét. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetője elismerő szavakkal illette a dr. Lassó Gábor vezette másodfokú bírói tanács határozatát. A harc még nem ért véget, most elölről indul az elsőfok, de ez egy vízválasztó győzelem, és egy erős jel, hogy van igazság!


...
2018-04-19 20:26:13
Jogerős: nyilvános a CÖF félmilliárdos MVM-támogatásával kap
... működésre a dokumentumok nyilvánosságra kerülése kapcsán.

Az MVM ennek ellenére megfellebbezte a döntést, és fellebbezésében arra tett ismételt kísérletet, hogy azt mondassa ki a másodfokú bírósággal, hogy nem is tartozik az Infotörvény hatálya alá.

Ez a kísérlet azonban annyira kevéssé volt meggyőző, hogy a Fővárosi Ítélőtábla múltheti döntésének szóbeli...
2018-04-17 21:12:40
Gaudi: Április 8. a magyarság győztes pozsonyi csatája volt
... önkormányzat által elfogadott ,,felirati" határozat útján. Ezt a döntést joggal várjuk a kormánypártoktól, akik eddig azért zárkóztak el, mert még nem született jogerős ítélet. A másodfokú ítélet jövő héten várható. Akár súlyosbítás, akár helybenhagyás, akár hatályon kívül helyezés lesz az amnesztia az igazságtétel már régóta és sokak által is joggal várt része.
...
2018-04-12 23:20:39
Az ügyészség súlyosbítást kért a vádlottakra !
Videó: Budaházy az ügyészi fellebbezésről a Hunnia-ügy másodfokú tárgyalásán

2018. március 20-án a Hunnia-ügy másodfokú tárgyalásán Budaházy György befejezte az ítélet elleni fellebbezésének ismertetését.
A tárgyalás végén az ügyész megtartotta perbeszédét, mely...
2018-03-24 20:14:43
Választás 2018 - Az NVB fenntartotta egy sikkasztással vádolt képviselőjelölt mentelmi jogát
... elkövetett sikkasztás miatt folyik a bíróságon egy megismételt elsőfokú büntetőeljárás.
Kósa Sándor az NVB ülésén elmondta: ez egy tíz éve folyó ügy, amelyben első fokon elmarasztalták, a másodfokú bíróság azonban hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet és új eljárás lefolytatását rendelte el. Eddig is minden idézésnek eleget tett - fűzte hozzá -, és arra kérte a bizotts...
2018-03-20 17:36:18
Az orosz legfelsőbb bíróság kötelezte a Telegramot, hogy kódkulcsait adja ki az FSZB-nek
... Telegramot, amiért nem működött együtt az FSZB-vel és júliusban hat telefonszámmal kapcsolatban nem szolgáltatta ki számára az üzenetek dekódolási kulcsát. A szolgáltató fellebbezett, a másodfokú elutasítás után az ügy a legfelsőbb bíróság elé kerül majd.
A Telegram ezt megelőzően tavaly nyáron keveredett konfliktusba az orosz hatóságokkal, amiért nem volt hajlandó eleget ten...
2018-03-20 13:25:10
Nyolc év fegyházra ítéltek egy koszovói kábítószer-kereskedőt
... kábítószer-kereskedelem helyett káb...
2018-03-01 10:41:33
Terézvárosi ingatlanok - Jogerős ítélet: Fürst felfüggesztettet, a többi vádlott megrovást kapott
... feltárta, indokolási kötelezettségének pedig példaértékűen eleget tett.
Azt mondta, hogy az ingatlanok értékesítésével nem volt probléma, de a módjával igen.
Fürst György esetében a másodfokú bíróság mindenben osztotta az elsőfokú bíróság álláspontját az eshetőleges szándékkal elkövetett hűtlen kezelésben. Az eshetőleges szándék ott érhető tetten, hogy önkényesen válogat...
2018-02-28 14:02:18
1 2 3 ..............49 50 ........74 75 ........98 99 100 
Címkék: Helsinki Bizottság, Rogán Antalt, Fővárosi Ítélőtábla, Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt, Gaudi-Nagy Tamás, Nemzeti Jogvédő Szolgálat, Lassó Gábor, Budaházy György, Kósa Sándor, Fürst György, jogsértő hazugok, másodfok után, magyarság győztes, ügyészség súlyosbítást, sikkasztással vádolt, orosz legfelsőbb, többi vádlott, szerintük önálló, másodfokú tárgyalás, elsőfokú döntést, adatok kiadására, vízválasztó győzelem, dokumentumok nyilvánosságra, másodfokú bírósággal, kísérlet azonban, döntést joggal, másodfokú ítélet, ügyészi fellebbezésről, ítélet elleni, tárgyalás végén, ügyész megtartotta, megismételt elsőfokú, másodfokú bíróság, elsőfokú ítéletet, üzenetek dekódolási, szolgáltató fellebbezett, másodfokú elutasítás, legfelsőbb bíróság, orosz hatóságokkal, ingatlanok értékesítésével, módjával igen, elsőfokú bíróság, eshetőleges szándékkal, eshetőleges szándék, kormánypártoktól, közfelháborodást, felfüggesztettet, fellebbezésében, fellebbezésének, képviselőjelölt, értékesítésével, büntetőeljárás,
© 2013 TVN.HU Kft.