Regisztráció  Belépés
Budaházy: Örüljünk, hogy nem vagyunk börtönben?
... néhány vádlott az elsőfokú ítélet kihirdetése alatt

December elején idézést kaptunk mindannyian, hogy a Fővárosi Ítélőtábla 2018. február 13, 15, 20, 27-re kitűzte az ügyünk másodfokú tárgyalását. Ebből kiderült számunkra, hogy egy új másodfokú bírói tanácshoz tették át az ügyünket (erről külön nem értesítettek, csak ebből az idézésből lett világos).

Az eljár...
2017-12-16 19:21:38
Újpesti címervita - Jegyző: a jogerős ítélet végrehajtását várják az Újpest FC-től
...
A IV. kerületi jegyzőt arról kérdezték kedden az M1 aktuális csatornán, hogy az elsőfokú döntéssel szemben pénteken a másodfokú bíróság - az önkormányzat részbeni tulajdonában álló - Újpesti Torna Egyletnek adott igazat az Újpest FC-vel szemben indított személyiségi jogi perben, amelyet az utóbbi által bevezetett új címer miatt indított az UTE.
Tahon Róbert elmondta: örü...
2017-12-12 20:42:36
A Hunnia-ügy egyik vádlottjának története
Eddig úgy éreztem nem kell megosztanom az alábbiakat nyilvánosan, de úgy gondolom, most már muszáj.


vádlottak az ítélethozatalra várva


Lassan itt a karácsony és mindenki elmélyül, készülődik,...
2017-12-07 21:17:36
Kormányhivatali tisztviselőt ítélt börtönre honosítási eljárásokkal kapcsolatos bűncselekmények miatt a bíróság
...
Toma Attila, a törvényszék sajtószóvivője közleményében azt írta, a másodfokú bíróság büntetőtanácsa - az első fokon meghozott ítéletet súlyosbítva - az elsőrendű vádlottat hivatali vesztegetés elfogadása és 190 rendbeli közokirat-hamisítás bűntettében találta bűnösnek.
A másodrendű vádlottat egy év, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, míg a harmadrendű vád...
2017-12-07 19:09:53
Jogerősen enyhítették a nevelt lányát szexuális kapcsolatra kényszerítő zalai férfi fegyházbüntetését
... közleményében.
Ezért - folytatták- az ítélőtábla a büntetési tételkeret csökkenésére figyelemmel a büntetést 10 év fegyházra enyhítette. Az ítélet jogerős.
Az 51 éves férfi ellen folyó első- és másodfokú eljárás - erkölcsi okokból és a kislány jogainak védelme érdekében - mindvégig zárt ajtók mögött zajlott. Kedden is kizárólag az ítélet kihirdetése volt nyilvános.
...
2017-12-05 20:19:41
A horvát kormányfő bírálta a hágai Nemzetközi Törvényszék ítéletét
... megállapította Horvátország akkori vezetőinek felelősségét is a csoport által elkövetett bűncselekményekb...
2017-11-29 17:54:06
A hágai törvényszék megerősítette korábbi ítéletét a volt boszniai horvát vezetők ügyében
... emellett megállapította Horvátország akkori vezetőinek felelősségét is a csoport által elkövetett bűncselekményekben.
Az ülés közel három órára félbeszakadt, miután a rá kiszabott másodfokú ítélet felolvasását követően Slobodan Praljak felállt, és kiivott egy, állítása szerint "mérget" tartalmazó üveget.
Sajtóértesülések szerint kórházba szállítását követően meghalt a ny...
2017-11-29 16:53:34
A hágai törvényszék megerősítette korábbi ítéletét három volt boszniai horvát vezető ügyében
... kikiáltott Herceg-Boszniai Horvát Köztársaság "kormányfőjét", két társát, Bruno Stojicot és Slobodan Praljakot pedig 20-20 évre.
Az NT elnöklő bírája, Carmel Agius éppen felolvasta a másodfokú ítéletet Praljak ügyében, amikor a nyugalmazott tábornok azt kiáltotta, hogy "nem vagyok háborús bűnös, elutasítom a vádakat", és kiivott egy, állítása szerint "mérget" tartalmazó üvege...
2017-11-29 13:22:16
Két év börtönre ítéltek egy volt médiaiskolai igazgatót kiskorú veszélyeztetése miatt
...
A másodfokú ítélet, amely egy évvel enyhítette a férfira első fokon kiszabott három év börtönbüntetést, jogerős - közölték.
Hozzátették: a szakértői vélemények egyértelműen megállapították, hogy a két sértett erkölcsi és pszichoszexuális fejlődése sérült a vádlottal a tanár-diák viszonyon túl kialakult intim kapcsolatuk miatt. A bizonyítékok alapján megállapítható, hogy ...
2017-11-28 14:53:23
Ab: a gyermek érdekében a levéltitok is korlátozható
...
A Fővárosi Ítélőtábla másodfokú, jogerős ítéletét támadta meg az Ab-n alaptörvény-ellenességre hivatkozva egy kanadai-magyar kettős állampolgár.
Az ügy előzménye, hogy az indítványozó kanadai-magyar állampolgár az alapügy alperesével házasságot kötött, és két gyermeket örökbe fogadtak. Amikor az indítványozó a gyermekekkel Kanadába utazott, az alperes kételkedni kezdett ...
2017-11-24 14:22:24
1 2 3 ..............48 49 .......72 73 .......96 97 98 
Címkék: Újpest FC-től, Nemzetközi Törvényszék, Fővárosi Ítélőtábla, Újpesti Torna Egyletnek, Újpest FC-vel, Tahon Róbert, Toma Attila, Slobodan Praljak, Herceg-Boszniai Horvát Köztársaság, Bruno Stojicot, Slobodan Praljakot, Carmel Agius, jogerős ítélet, nevelt lányát, horvát kormányfő, hágai Nemzetközi, hágai törvényszék, volt boszniai, volt médiaiskolai, gyermek érdekében, elsőfokú ítélet, ügyünk másodfokú, idézésből lett, elsőfokú döntéssel, másodfokú bíróság, önkormányzat részbeni, utóbbi által, alábbiakat nyilvánosan, ítélethozatalra várva, törvényszék sajtószóvivője, első fokon, elsőrendű vádlottat, másodrendű vádlottat, büntetési tételkeret, ítélet jogerős, kislány jogainak, ítélet kihirdetése, csoport által, ülés közel, másodfokú ítéletet, nyugalmazott tábornok, másodfokú ítélet, évvel enyhítette, férfira első, szakértői vélemények, tanár-diák viszonyon, bizonyítékok alapján, kanadai-magyar kettős, indítványozó kanadai-magyar, alapügy alperesével, gyermekekkel Kanadába, alperes kételkedni,
© 2013 TVN.HU Kft.