Regisztráció  Belépés
Jogerősen börtönre ítélték az ügyfeleiket "csúcsarannyal" hitegető csalókat
...
Sterné Deák Andrea, a törvényszék sajtószóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a másodfokú tanács - az elsőfokú bíróság ítéletét helybenhagyva - csalás bűntette miatt az elsőrendű vádlottat hét év, a másodrendűt öt év börtönbüntetéssel sújtotta.
A bíróság által megállapított tényállás szerint az elsőrendű vádlott Nyíregyházán 2013-ban kft.-t alapított, é...
2018-06-22 17:42:45
Migránsok halála - 25 év fegyházbüntetést kaptak a parndorfi ügyben érintett embercsempészek
... jogerős. A per másodfokon a Szegedi Ítélőtáblán folytatódik.
A bíróság a magyarországi kötödéssel, lakóhellyel nem rendelkező vádlottak előzetes letartóztatását indokoltnak látta a másodfokú eljárás befejezéséig fenntartani, már csak a kiszabott büntetés mértéke alapján fennálló szökés, elrejtőzés vagy a bűnismétlés veszélye miatt is.
A bíróság döntését az ügyész, vala...
2018-06-14 20:02:12
Ahmed H. ügye - Szeptemberben lesz a másodfokú tárgyalás Szegeden
...
A Cipruson élő szír férfit első fokon a Szegedi Törvényszék március 14-én hét év fegyházbüntetéssel sújtotta és tíz évre kiutasította Magyarország területéről. Az ügyész súlyosítás, a vádlott és védője eltérő minősítés és enyhítés érdekében jelentett be fellebbezést.
A Szegedi Törvényszék megismételt eljárásban tárgyalta az ügyet, azt követően, hogy a táblabíróság korább...
2018-06-11 15:12:38
Levelezik a NER-értelmiség:
... Cikkeiből, önéletírásaiból, interjúiból Lovas rendre kifelejti, hogy 1962-ben a Pesti Központi Kerületi Bíróság mint a fiatalkorúak bírósága, valamint a Budapesti Fővárosi Bíróság mint másodfokú bíróság bûnösnek mondta ki "két rendbeli erőszakos nemi közösülés bûntettében mint bûnsegédet, egy rendbeli lopott kulcs használatával, tolvajszövetségben elk...
2018-06-10 09:26:58
Kémper - A Kúria is felmentette a kémkedéssel vádolt volt titkosszolgálati vezetőket
... Az ügyészség fellebbezése nyomán tavaly ősszel a Fővárosi Ítélőtábla jogerősen is felmentő rendelkezést hozott. Ez ellen nyújtott be felülvizsgálati indítványt a Legfőbb Ügyészség új másodfokú eljárás elrendelése és bűnösség megállapítása érdekében, ám ezt a Kúria kedden elutasította, így fenntartotta a jogerős felmentést.
A Kúria tanácselnöke által ismertetett tényállás szer...
2018-05-29 16:32:11
Ezúton is gratulálunk Nagy Anikó gerincéhez
... is helyettesíteni, de a dolgozók ilyenről is csak álmodozhatnak, mivel nincs elegendő munkaerő a kórházban. Nem pár tucat, hanem legalább 200 dolgozó túlmunka díjáról van szó, melyet a másodfokú, jogerős ítélet ellenére sem hajlandó kifizetni az állami fenntartású kórház. A kórház vezetősége a Kúriához fordult, mert nem ért egyet a bírósági ítélettel. A per idején pedig nem más, m...
2018-05-27 08:42:47
A jogsértő hazugok kötik az ebet a karóhoz
... lakosságnak kiküldött konzultációnak csúfolt kérdőívben, hogy a Helsinki Bizottság a törvénytelenségeket elkövető bevándorlókat védi, és ezzel pártolja a törvénytelenséget. Az első- és másodfokú bíróság is kimondta, hogy valótlan tartalmú ez az állítás, hamis színben tüntetik fel vele a jogvédőket, és Rogánék jogsértést követtek el.

Rogán Antalt, a propagandát és az egé...
2018-05-07 07:20:51
Feljelentettük az Erzsébet-utalványokat forgalmazó céget, m
... többek között egy MNB-alapítványos érveléssel próbálkoztak: Igaz, hogy az MNÜA hozta létre a céget, de az szerintük önálló jogi személy, és önálló vagyonnal rendelkezik.

A másodfokú tárgyalás idén február 9-én volt, ott a Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta az elsőfokú döntést, és szintén az adatok kiadására kötelezte az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt.-t.

...
2018-05-03 20:59:07
Jogerős: nyilvános a CÖF félmilliárdos MVM-támogatásával kap
... működésre a dokumentumok nyilvánosságra kerülése kapcsán.

Az MVM ennek ellenére megfellebbezte a döntést, és fellebbezésében arra tett ismételt kísérletet, hogy azt mondassa ki a másodfokú bírósággal, hogy nem is tartozik az Infotörvény hatálya alá.

Ez a kísérlet azonban annyira kevéssé volt meggyőző, hogy a Fővárosi Ítélőtábla múltheti döntésének szóbeli...
2018-04-17 21:12:40
Gaudi: Április 8. a magyarság győztes pozsonyi csatája volt
... önkormányzat által elfogadott ,,felirati" határozat útján. Ezt a döntést joggal várjuk a kormánypártoktól, akik eddig azért zárkóztak el, mert még nem született jogerős ítélet. A másodfokú ítélet jövő héten várható. Akár súlyosbítás, akár helybenhagyás, akár hatályon kívül helyezés lesz az amnesztia az igazságtétel már régóta és sokak által is joggal várt része.
...
2018-04-12 23:20:39
1 2 3 ...................63 64 ..........95 96 ..........126 127 128 
Címkék: Ahmed, Nagy Anikó, Sterné Deák Andrea, Szegedi Ítélőtáblán, Szegedi Törvényszék, Pesti Központi Kerületi Bíróság, Budapesti F&#245, Fővárosi Ítélőtábla, Legfőbb Ügyészség, Helsinki Bizottság, Rogán Antalt, Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt, parndorfi ügyben, másodfokú tárgyalás, kémkedéssel vádolt, jogsértő hazugok, magyarság győztes, törvényszék sajtószóvivője, másodfokú tanács, elsőfokú bíróság, elsőrendű vádlottat, bíróság által, elsőrendű vádlott, magyarországi kötödéssel, másodfokú eljárás, kiszabott büntetés, bűnismétlés veszélye, bíróság döntését, ügyész súlyosítás, táblabíróság korább, fiatalkorúak bírósága, rendbeli lopott, ügyészség fellebbezése, jogerős felmentést, dolgozók ilyenről, állami fenntartású, kórház vezetősége, bírósági ítélettel, szerintük önálló, elsőfokú döntést, adatok kiadására, dokumentumok nyilvánosságra, másodfokú bírósággal, kísérlet azonban, döntést joggal, másodfokú ítélet, titkosszolgálati, kormánypártoktól, fegyházbüntetést, embercsempészek, felülvizsgálati,
© 2013 TVN.HU Kft.