Regisztráció  Belépés
Dédapáink öröksége
... abbahagyni.
Tekintsük olyan gyógyszernek, amelyet egy életen át kell szedni.

BURGONYA GYÓGYÍTÓ HATÁSA-EMÉSZTÉS SEGÍTŐJE:

Gyógyító hatása miatt a burgonya megérdemli a második helyet, már azért is, mert táplálékunk sorrendjében is a második helyen áll.
Ráadásul nem hízlal, legalább is, ha nem zsírban sütjük. Fontos tudni,a zsírban sült krumplit nehez...
2017-11-23 12:50:42
Szegény ember patikája
...

MÁK GYÓGYÍTÓ HATÁSA-CSONTRITKULÁS ELLENSÉGE:

A mák azért szerepel az első helyen, hogy ne kerülje el a közép vagy idősebb korúak figyelmét, hiszen, ki ne szeretné a fiatalos erőnlétét könnyen fenntartani, és...
2017-11-23 10:11:55
Múlófélben Németország
... már megvádolták szegény Endét, hogy a rasszizmust szította Jim Knopf figurájával, holott családja pont szemben állt a hitleri politikával.

Egy ismerősömet és feleségét behívták másodikos kisfia iskolájába, mivel a hétéves kissrác kimondta a "néger" szót, amikor egy rajzot kellett elemeznie, amelyen két afrikai gyermek volt látható egy pálmafa alatt. Azt mondta, hogy "k...
2017-11-22 22:39:40
Ady szerelmi költészete
... KÖLTÉSZETE


Ady szerelmi költészetében két fontos korszak volt, azaz két nagy szerelem. Az első a Lédával együtt töltött idő és a lehetőség, hogy Párizsban látogathatott. A második a fiatal, bohókás lánnyal, Csinszkával.

Léda-versek

Szerelmi költészete is az egyszerűség erejével hat. Adynak a szerelem nem azt jelenti amit Petőfinek, derűt, meg...
2017-11-22 22:30:33
Osztrák jégkorongliga - Otthon szakadt meg a Fehérvár jó sorozata
...
A székesfehérvári csapat az első harmadban még egyenlíteni tudott egygólos hátrányból, ám a második és a harmadik játékrészben kapott három-három találatra nem volt válasza. A magyar csapat sorozatban megnyert öt találkozó után kapott ki, ezzel a 12 csapatos liga tabellájának utolsó előtti helyén áll.
Eredmény (a liga honlapjáról):Fehérvár AV19 - EC-KAC (osztrák) 1-7 (1-...
2017-11-21 21:13:51
Curling Eb - Súlyos magyar vereség a nőknél
... adta fel a küzdelmet.
Az élvonal tíz csapata közül a legjobb hét indulhat majd a márciusi, kanadai világbajnokságon, az utolsó kettő kiesik a B divízióba, míg a nyolcadik helyezett a második vonal legjobbjával csap össze a vb-részvételért.
A magyarok hat forduló után két győzelemmel és négy vereséggel a hetedik helyen állnak.
A Fóti Balázs, Riesz Gábor, Varga Balázs...
2017-11-21 15:42:13
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram győzteseit
... forintot oszt szét a három fiatal sportoló között.
"Hazánk vezető ásványvíz márkájának elnökeként külön öröm, hogy mi is hozzájárulhatunk a jövő olimpiaikonjainak sikeréhez, és már második alkalommal hirdethetünk győztest a tehetségprogram keretén belül" - mondta Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. társtulajdonosa.
Van der Wildt Nikolett, a cég marketin...
2017-11-21 14:52:23
Több ezer tonna csoki fogy az ünnepek idején
... milliárd forint értékben - 3500-4000 tonna került a kosarakba. A legjobban minden évben a hagyományos csokoládémikulás fogy, az ünnepi édességpiac több mint 60 százalékát lefedve. A második helyen a hagyományos ajándékcsomag és az adventi kalendárium áll, 10-10 százalékos részesedéssel.

A legkedveltebb szaloncukor továbbra is a zselés, a marcipános, az alkoholos,...
2017-11-21 13:42:19
Curling Eb - Újabb két magyar vereség
... 8-5-re az A divízióban.
Az élvonal tíz csapata közül a legjobb hét indulhat majd a márciusi, kanadai világbajnokságon, az utolsó kettő kiesik a B divízióba, míg a nyolcadik helyezett a második vonal legjobbjával csap össze a vb-részvételért.
A magyarok öt forduló után két győzelemmel és három vereséggel a hatodik helyen állnak.
A Fóti Balázs, Riesz Gábor, Varga Balá...
2017-11-20 23:04:07
Rövidpályás gyorskorcsolya vk - Kósa: sporttörténelmi siker
... indulásról pedig minden versenyző esetében egyénileg döntenek. Fontos szempont, hogy kinek lenne hasznára az olimpiai felkészülésben, azaz Drezdában akár többen lehetőséget kaphatnak a második vonalból is.
"Nem így terveztük, hogy ennyire kicentizzük, de végül sikerült. Szerintem mi voltunk a legboldogabb csapat Szöulban, pedig mi nem is versenyeztünk a döntőben" - mondta a 2...
2017-11-20 21:24:18
1 2 3 ................802 803 .........1204 1205 ........1604 1605 1606 
Címkék: Múlófélben Németország, Curling Eb, Szentkirályi Tehetségprogram, BURGONYA GYÓGYÍTÓ HATÁSA-EMÉSZTÉS SEGÍTŐJE, GYÓGYÍTÓ HATÁSA-CSONTRITKULÁS ELLENSÉGE, Fehérvár AV19, Fóti Balázs, Riesz Gábor, Varga Balázs, Balogh Levente, Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft, Wildt Nikolett, Varga Balá, ünnepek idején, burgonya megérdemli, második helyet, második helyen, zsírban sült, első helyen, közép vagy, fiatalos erőnlétét, rasszizmust szította, hitleri politikával, hétéves kissrác, rajzot kellett, pálmafa alatt, egyszerűség erejével, székesfehérvári csapat, első harmadban, harmadik játékrészben, magyar csapat, liga honlapjáról, utolsó kettő, nyolcadik helyezett, második vonal, hetedik helyen, három fiatal, jövő olimpiaikonjainak, tehetségprogram keretén, legjobban minden, hagyományos csokoládémikulás, ünnepi édességpiac, hagyományos ajándékcsomag, adventi kalendárium, legkedveltebb szaloncukor, hatodik helyen, olimpiai felkészülésben, második vonalból, legboldogabb csapat, csokoládémikulás, világbajnokságon,
© 2013 TVN.HU Kft.