Regisztráció  Belépés
Vívó Eb - Aranyérmes a magyar férfi kardcsapat
... követően pedig már hat tus előnye volt a magyar válogatottnak (15-9).
Gémesit nyakon szúrta ellenfele, kissé csökkent is a különbség (20-15), ám Szilágyi nem kapott találatot (25-15), a második kört záró Szatmári asszója után pedig már 12 tus volt közte (30-18).
A párviadalát egy ugrást követően elért találattal záró Gémesi hat tust őrzött meg az előnyből (35-29), Szatmá...
2018-06-21 20:06:02
Férfi vízilabda világliga - Ötméteresekkel győzte le a világbajnokot, elődöntős a magyar csapat
... szereztek, igaz Nagy Viktor talán háríthatta volna a rövid sarokra tartó próbálkozást. Ugyanakkor a túloldalon a szintén klasszis Marco Bijac is mellényúlt Zalánki Gergő lövésénél.
A második felvonás elején látványos centergóllal kerültek előnybe a horvátok, akik egy kettős emberhátrány is kivédekeztek ezután. A nagyszünet előtt Vámos Márton találta meg az utat a hálóba, Bija...
2018-06-21 19:45:45
Dermesztő - Kitalált Karakter Mintái
... szelvényezett részekkel. A törzs és a vállai fehérek a mellkas közepén és a vállain egy-egy fényes lila résszel. Az ágyéka fekete. Ebben a formában viselt Saiya-jin típusú mellpáncélt.

Második Forma

A Második formában a harci értéke kb. 1 000 000 körül van. A kinézete nem sokat változik. A mérete rendkívülien megnő, valamint a szarvai a koponyához közel megha...
2018-06-21 16:40:32
Birminghami tenisztorna - Babos párosban elődöntős
... negyeddöntőben 1 óra 13 perc alatt győzte le a Vania King, Katarina Srebotnik kettőst.
Babosék az első szettben 5:4-es vezetésüket követően a mérkőzés első brékjével jutottak játszmaelőnyhöz. A második szettben az amerikai, szlovén páros az első szervajátékát elveszítette, de 0:3-ról egyenlíteni tudott. Kiegyenlített folytatást követően Babosék - hasonlóan az első szetthez - ...
2018-06-21 16:35:07
Trianon-rockopera pénteken és szombaton a Hősök terén
... pedig Magyarország szétszakadása volt, területének több mint kétharmadát veszítette el.
A darab négy tételből áll: az első a 19. század végi millenniumi ünnepségektől Trianonig tart, a második 1920-tól a második világháború végéig, a harmadik a Kádár-korszakot mutatja be, a záró tétel pedig a rendszerváltozás óta eltelt éveket, benne az EU-csatlakozást is.
A rendező elmo...
2018-06-21 13:44:07
Kányádi Sándor halála - Az Emmi saját halottjnak tekinti a költőt
... teljességgel birtokba vett világról írt, arról, amelyikben teljességgel otthon volt" - idézi a közlemény életműve kutatóját és monográfusát, Pécsi Györgyit, aki szerint Kányádi Sándor a 20. század második felének legjelentősebb erdélyi magyar költői életművét és az egyetemes magyar irodalom kimagasló értékét hozta létre.
Kányádi Sándor emberi habitusában, erkölcsében, tartás...
2018-06-21 12:56:43
Gonzága Szent Alajos szerzetes
... legfőbb parancs a törvényben?" Jézus így válaszolt: ,,Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szíveddel, teljes lelkeddel és egész értelmeddel. Ez az első és legfőbb parancsolat. A második hasonló ehhez: Szeresd felebarátodat, mint saját magadat. E két parancson nyugszik az egész törvény és a próféták."
Ezek az evangélium igéi. Mt 22,34-40


Go...
2018-06-21 11:33:29
Női röplabda interkontinentális selejtező - Kolumbiai győzelem a magyarok csoportjában
... legjobbja megmérkőzhet az idei Nemzetek Ligája leggyengébb együttesével, az argentin válogatottal: az oda-visszavágós párharc győztese jövőre a NL-ben szerepelhet.
A két csoport első és második helyezettje magyar idő szerint vasárnap hajnalban elődöntőt játszik, az elődöntő két győztese pedig megmérkőzik egymással az aranyéremért, és az Argentína elleni párosmeccsért.
Er...
2018-06-21 09:31:15
Életének kilencvenedik évében elhunyt Kányádi Sándor
... egysége".

,,A költő pedig nem tett mást - ahogy mondani szokta -, mint leírta, amit látott. Csakhogy amit meglátott, és ahogyan leírta, abból a 20. század második felének legjelentősebb erdélyi magyar költői életműve és az egyetemes magyar irodalom kimagasló értéke született" - hangsúlyozta Pécsi Györgyi.

Hozzáteszi: Kányádi...
2018-06-20 22:58:47
Magyarország tovább bővíti mezőgazdasági kapcsolatait Afrikával
... megosztani partnereivel - fejtette ki az államtitkár.
Farkas Sándor az agrártárca, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium által szervezett fórumon utalt arra, hogy a XX. század második felében rohamosan nőtt a magyar jelenlét az afrikai kontinensen, számos afrikai országban épültek magyar részvétellel feldolgozóüzemek, mintatelepek. Az ország több évszázados agrárkuta...
2018-06-20 19:12:50
1 2 3 ...................1994 1995 ..........2991 2992 ..........3988 3989 
Címkék: Vívó Eb, Kitalált Karakter Mintái, Kányádi Sándor, Gonzága Szent Alajos, Nagy Viktor, Marco Bijac, Zalánki Gergő, Vámos Márton, Második Forma, Vania King, Katarina Srebotnik, Pécsi Györgyit, Nemzetek Ligája, Pécsi Györgyi, Farkas Sándor, magyar férfi, magyar csapat, magyarok csoportjában, magyar válogatottnak, második kört, ugrást követően, rövid sarokra, szintén klasszis, második felvonás, kettős emberhátrány, nagyszünet előtt, vállai fehérek, mellkas közepén, vállain egy-egy, ágyéka fekete, formában viselt, harci értéke, mérete rendkívülien, koponyához közel, első szettben, mérkőzés első, második szettben, első szervajátékát, első szetthez, darab négy, második 1920-tól, második világháború, záró tétel, rendező elmo, közlemény életműve, egyetemes magyar, második hasonló, egész törvény, evangélium igéi, idei Nemzetek, argentin válogatottal, oda-visszavágós párharc, költő pedig, magyar jelenlét, afrikai kontinensen, ország több, rendszerváltozás, feldolgozóüzemek, játszmaelőnyhöz, ötméteresekkel, negyeddöntőben,
© 2013 TVN.HU Kft.