Regisztráció  Belépés
ccCcc
James "Whitey" Bulger

1929.09.03.

Csillagjegy: [Macska/Nyúl] Szűz (Merkúr, Föld elem)
Aszcendens: [Kígyó] Skorpió (Elsődleges: Plútó, Másodlagos: Mars, Víz/Tűz elemek)

Egyes Archetípus

6. Az ítélkező perfekcionista
7. Az intoleráns embergyűlölő
8. A kényszeres hipokrita
9. A bosszú angyala

Hármas Archetípus|...
2018-07-07 18:37:13
Gyógyít és karcsúsít - igazi csodanövény a paradicsom!
... tartalmaz, a paradicsom igazi vitaminbomba! Az egyik legfontosabb közülük a C-vitamin, amiből annál több van benne, minél kisebb a bogyó. A paradicsom rengeteg ásványi anyagot, továbbá számos másodlagos növényi anyagot (flavonoidok és fitoszterolok) is tartalmaz.

Ami miatt azonban mindenképpen érdemes fogyasztani, az a húsában, illetve a héjában különösen nagy koncentrá...
2018-07-07 08:51:49
Illegális bevándorlás - Megállapodott a német CDU/CSU pártszövetség a menekültügyi vitájuk lezárásáról
... társországokkal, különösen azokkal, amelyekből a regisztrált menedékkérők Németországba érkeznek.
Így sikerül megőrizni "a partneri szellemiséget az EU-ban, és tenni egy döntő lépést a másodlagos migráció (a regisztrált menedékkérők EU-n belüli mozgása) rendezésére és irányítására" - mondta Merkel.
A megállapodást összefoglaló, három pontból álló dokumentum első pontja s...
2018-07-03 07:04:06
ooOoo
... ugyanúgy, ezért mindig más érdekli.

Az ENTP elsődlegesen kifelé, a külvilág felé fókuszálva éli az életét, ahonnan az információt megérzések, ráérzések formájában fogadja be. Másodlagosan befelé fordul, ahol racionálisan és logikusan gondolkodva kezeli a dolgokat.

Lévén az Extravertált Intuíció uralja a személyiségüket, az ENTP-k az életben elsődlegesen az ők...
2018-07-01 00:31:19
Harmonia.......
... a háttérbe, mégis rajta áll vagy bukik a világ sorsa. A szürke a feltűnésmentesség színe.

Szerelmi üzenete: Kapcsolatodban lassan történnek a dolgok, lehet, hogy látszólag másodlagos apróságok valójában sokkal fontosabbak, mint hinnéd. Hol nyomod meg a fogkrémet? Melyik irányban rakod a tartóba a papírt? Lehajtod-e a deszkát? Megannyi apró válóok! Figyelj oda!
...
2018-06-28 17:16:08
Illegális bevándorlás - Merkel: európai megoldásra van szükség, ahol ez lehetséges
... illegális migrációt és fontosnak nevezték a határok védelmét is.
Kiemelte, nem lehet az, hogy egyes frontországok egyedül maradnak az elsődleges migráció kezelésével, amíg mások csak a másodlagos - az unión belüli - migráció feladatainak megoldásával foglalkoznak.
"Mindenki részéről erőfeszítésekre van szükség a megoldás érdekében. Akik erre hajlandóak, azokkal közösen k...
2018-06-24 20:52:18
Európai migrációs stratégiát mutat be a brüsszeli minicsúcson az olasz kormányfő
... migrációs válsághelyzetben: "strukturális megoldást kívánunk adni, az olasz közvélemény ezt sürgeti" - mondta Giuseppe Conte.
Korábbi információk szerint Róma hajlandó lenne engedni a "másodlagos mozgások" kérdésében, vagyis nem zárkózik el teljesen attól, hogy visszafogadja azokat a migránsokat, akik Olaszországban léptek az EU területére, majd innen más tagállamba mentek t...
2018-06-24 17:11:53
Illegális bevándorlás - Olasz sajtó: diplomáciai háborúban indul Olaszország a migrációs minicsúcsra
...
Róma hajlandó lenne engedni a másodlagos mobilitás kérdésében, vagyis nem zárkózik el teljesen attól, hogy visszafogadja azokat a migránsokat, akik Olaszországban léptek az EU területére, majd innen más tagállamba mentek tovább, ahol nem kaptak menedéket. Ezért cserébe viszont az olasz kormány a dublini rendszer módosítását szorgalmazza azzal a javaslattal, hogy az Olaszorszá...
2018-06-24 10:31:12
Modern jelképeink és a titkos társaságok szembetűnő
... kiállítani.Maradjunk annyiban, hogy az adatvédelmi elvek és a személyiségi jogok védelmét bizonyos indoklással másodlagossá tehetik. Innentől kezdve ki mondja meg, hogy mi számít magánügynek és mi nem? A hatalom birtokosai?

Ne feledjük, a mi hozzájárulásunk és részvételi szánd...
2018-06-23 20:36:19
Az iparkamara és a szövetkezeti tanács támogatja a továbbfoglalkoztatás feltételeinek javítását
... szempontból is mér...
2018-06-20 13:11:51
1 2 3 .......................146 147 ............219 220 ............291 292 293 
Címkék: Egyes Archetípus, Hármas Archetípus, Extravertált Intuíció, Giuseppe Conte, menekültügyi vitájuk, brüsszeli minicsúcson, olasz kormányfő, migrációs minicsúcsra, titkos társaságok, szövetkezeti tanács, ítélkező perfekcionista, intoleráns embergyűlölő, kényszeres hipokrita, bosszú angyala, paradicsom igazi, egyik legfontosabb, paradicsom rengeteg, héjában különösen, regisztrált menedékkérők, partneri szellemiséget, döntő lépést, másodlagos migráció, megállapodást összefoglaló, külvilág felé, információt megérzések, életben elsődlegesen, világ sorsa, feltűnésmentesség színe, határok védelmét, elsődleges migráció, unión belüli, megoldás érdekében, olasz közvélemény, másodlagos mobilitás, olasz kormány, dublini rendszer, adatvédelmi elvek, személyiségi jogok, hatalom birtokosai, válsághelyzetben, hozzájárulásunk, társországokkal, személyiségüket, erőfeszítésekre, perfekcionista, olaszországban, kapcsolatodban, visszafogadja, feltételeinek, megállapodott, németországba, szellemiséget, frontországok,
© 2013 TVN.HU Kft.