Regisztráció  Belépés
2-es típusú cukorbetegeknek is jót tesz a masszázsmedence
... szerint a 2-es típusú cukorbetegségre is pozitív hatással van.A New England Journal of Medicine-ben jelent meg az a tanulmány, mely szerint a cukorbetegséggel járó másodlagos problémák, mint a szívbetegségek, a stroke, a vesebetegségek és az érrendszeri elégtelenségek ellen hatékonyan veszi fel a harcot a rendszeres masszázsmedence használat.

Dr....
2018-01-19 08:12:55
Az újrahasznosításra hívja fel a figyelmet a Világítástechnikai Társaság pályázata
... energiatakarékos lámpák a bennük található higany miatt veszélyes hulladéknak minősülnek, szelektív gyűjtésük ezért is fontos. Ráadásul a szelektíven gyűjtött kiégett fényforrásokból másodlagos nyersanyagot tudnak visszanyerni, így újrahasznosításukkal újabb lámpákat, üveggyapotot, illetve járólapokat és más beton ipari termékeket tudnak előállítani.

A cég logisztikai ...
2018-01-17 14:23:44
Népi gyógyászat...a vöröshagyma...
... Kitisztítja a hörgőket, és az arcüregekben fellépő dugulást is enyhíti.

A népi gyógyászatban az asztma gyógyszere.
Emellett egyes másodlagos baktériumfertőzéseket, mint például a tüdőgyulladást is képes legyőzni.

A kipréselt nyers hagymalevet narancslével vagy grépfrútlével fogyaszthatjuk, ekkor nem érződik annyira az intenzív íz.
...
2018-01-14 13:04:13
Brexit - Elemzés: félmillió brit munkahelybe kerülhet a "kemény Brexit"
... szektorban 40-50 százalékkal zuhanna, 18-20 milliárd font bevételkiesést és 31-35 ezer munkahely megszűnését okozva a Cityben.
Ez azonban csak a közvetlen hatás lenne, a tovagyűrűző másodlagos hatások miatt még további 14-18 milliárd font bevétel és 34-40 ezer munkahely kerülhet veszélybe. A legrosszabb forgatókönyv szélsőértékhatása így akár 38 milliárd font bevételkieséssel...
2018-01-11 16:11:05
Egyre több csonttumoros végtag menthető meg transzplantációval
... fájdalom.
Szólt arról is, hogy a leggyakoribb rosszindulatú csontdaganatok gyermek- és fiatal felnőttkorban jelentkeznek elsősorban, idősebb korban, felnőtteknél pedig jellemzően áttétes, másodlagos daganatok fordulnak elő jelentős számban. Felnőtteknél általában protézissel pótolják a csonthiányt, a fiataloknál pedig inkább a biológiai rekonstrukcióra törekednek.
Megj...
2018-01-04 09:41:44
Ne feledjük el a sót!
... szabályozásában, természetesen a vízzel egyetemben. Az arányok viszont nagyon fontosak. Alacsony só bevitel sok vízbevitellel kombinálva egyes embereknél valóban növeli a vérnyomást. Mint másodlagos mellékhatás, akár asztmát is okozhat. A logika egyszerű. Ha vizet iszol, de nem veszel magadhoz elég sót, a víz nem fog megfelelően a vérkeringésben maradni, hogy teljesen feltöltse az...
2018-01-03 16:53:35
Érdekesség
... 1666-ban Sir Isaac Newton feltalálta a színkört, amely azóta is a legjobb eszköz annak összehasonlítására, hogy mit is látunk. A színkörben jól látható az elsődleges/vörös, sárga, kék/, másodlagos és harmadlagos színek elhelyezkedése, szerveződése és harmóniája.

Fekete és fehér
színek,fekete és fehérA tudósok úgy vélik, hogy a fehérben ben...
2018-01-02 11:10:18
Harmniakártyám
... a háttérbe, mégis rajta áll vagy bukik a világ sorsa. A szürke a feltűnésmentesség színe.

Szerelmi üzenete: Kapcsolatodban lassan történnek a dolgok, lehet, hogy látszólag másodlagos apróságok valójában sokkal fontosabbak, mint hinnéd. Hol nyomod meg a fogkrémet? Melyik irányban rakod a tartóba a papírt? Lehajtod-e a deszkát? Megannyi apró válóok! Figyelj oda!
...
2017-12-31 19:33:23
Karácsony a Fény ünnepe!
... hét. De, ez a hét az egymásba összeszövődött háromszor három. A négy csak akkor jön ki, ha az emberiség fejlődésének jelenlegi állapotára tekintünk, mert alapjában véve, voltaképpen másodlagos szám.


Ha a bensőleg működő, formálódó jelenségre akarunk rátekinteni, a hármasság értelmében kell a kialakítást szem...
2017-12-28 08:55:19
A Hal Saflieni-i hipogeum föld alatti sírtemplom
... temploma volt. Abban azonban mindenki egyetért, hogy olyan kultuszhely lehetett, amely nem állt nyitva a hívők előtt, hanem bizonyos fajta szertartásokat végeztek benne; emellett a népesség másodlagos temetkezési helyéül szolgált.

...
2017-12-27 20:18:11
1 2 3 .......................143 144 ............215 216 ............286 287 
Címkék: Világítástechnikai Társaság, England Journal, Isaac Newton, újrahasznosításra hívja, 2-es típusú, cukorbetegséggel járó, érrendszeri elégtelenségek, rendszeres masszázsmedence, bennük található, szelektíven gyűjtött, arcüregekben fellépő, népi gyógyászatban, asztma gyógyszere, kipréselt nyers, közvetlen hatás, tovagyűrűző másodlagos, legrosszabb forgatókönyv, leggyakoribb rosszindulatú, fiataloknál pedig, biológiai rekonstrukcióra, vízzel egyetemben, arányok viszont, logika egyszerű, vérkeringésben maradni, legjobb eszköz, világ sorsa, feltűnésmentesség színe, egymásba összeszövődött, négy csak, emberiség fejlődésének, bensőleg működő, hármasság értelmében, kialakítást szem, hívők előtt, népesség másodlagos, cukorbetegséggel, energiatakarékos, bevételkieséssel, masszázsmedence, szabályozásában, cukorbetegségre, rekonstrukcióra, cukorbetegeknek, fényforrásokból, kapcsolatodban, összeszövődött, harmniakártyám, bevételkiesést, vesebetegségek, csontdaganatok, tüdőgyulladást, fogyaszthatjuk,
© 2013 TVN.HU Kft.