Regisztráció  Belépés
Lestyán, mint gyógynövény
... felgyorsítja az emésztés folyamatát, egyúttal megakadályozva, hogy a táplálék rothadni kezdjen a belekben.

Képes szervezetünkből (illetve vérünkből) eltávolítani a salak- és méreganyagokat, megtisztítani az emésztőrendszerünket, ezzel együtt felgyorsítja és javítja a táplálék feldolgozását. Egyáltalán nem megalapozatlan tehát elődeink szent meggyőződése, miszerint a les...
2018-07-15 10:41:35
Hogyan tisztítsuk meg a májunkat?
... magvakat, hagymát és fűszereket

A májunk tisztítja meg testünket a méreganyagoktól, ezért figyeljünk arra, hogy mit eszünk, ezzel is segítve a méregtelenítő folyamatokat.
Nem feltétlen van szükségünk májtisztító kúrákra, hosszadalmas méregtelenítésekre. Nem ...
2018-07-13 12:09:22
Méregtelenítés,fogyás
... FOGYÁS


Az életkor előrehaladtával egyre több méreganyag, és plusz súly rakodik le a szervezetünkben. Ezekkel együtt pedig kezdenek jelentkezni a különböző betegségek is. Szabaduljunk meg a méreganyagoktól természetes módon, és kerüljük el a betegségek kialakulását!
Aki ezt a módszert kipróbálta, az csak pozitív eredményekről számolt be eddig.
Az állandó ...
2018-07-12 15:57:58
Agyag
... választódik ki.

A hideg inger kellemes hőérzetet vált ki, és ezáltal kb. 2 perc alatt 10 fokkal nő a bőr hőmérséklete.

A bőrön keresztül kiszívja a szervezetből a méreganyagokat, megköti és semlegesíti őket.

Nem meglepő, hogy az agyagborogatás az ízületi betegségeknél is csodálatos gyógyulást eredményezhet

Tipp: kevésbé ismert az agyagta...
2018-07-11 18:29:40
Érdekesség
... méregtelenítésére

A tüdőn keresztül jut el az oxigén a sejtekhez, segít méregteleníteni a szervezetet, és képes meggyógyítani, ha megfelelően működik. A tüdő megtisztítása egyben a méreganyagok eltávolítását is jelenti a szervezetből, amelyek hatással lehetnek az adott szervekre, és magára az egész testre is.

Valóban szükséges a méregtelenítés? Röviden, igen....
2018-07-10 21:32:36
méregtelenítés fogyás
... FOGYÁS
Az életkor előrehaladtával egyre több méreganyag, és plusz súly rakodik le a szervezetünkben. Ezekkel együtt pedig kezdenek jelentkezni a különböző betegségek is. Szabaduljunk meg a méreganyagoktól természetes módon, és kerüljük el a betegségek kialakulását!
Aki ezt a módszert kipróbálta, az csak pozitív eredményekről számolt be eddig.
Az állandó fáradtság, a...
2018-07-09 18:42:17
Nem értettem, hogy a nagyapám miért tesz a nyelvére
... költöttél, és kitartásodért két hét után vegyél magadnak ajándékot. Ösztönzés képen ezt rendszeresen tedd meg, amikor egy újabb szálhoz nyúlnál.

Tipp:

A szervezetedből méreganyagok távozni fognak, ezért fogyassz naponta méregtelenítő teát. A szódabikarbónakúrát két hét után fejezd be, és csak akkor igyál az italból, amikor azt érzed nem bírod tovább egy szál ...
2018-07-05 19:59:55
A kókuszolajA kókuszolaj egyike azon ritka élelmiszereknek, melyeket szuperételnek nevezhetünk. Zsírsavak egyedi kombinációja, melyből a szervezetünk csak profitálhat. De pontosan hogyan is?
A kókuszolaj zsírsavak egyedi kombinációja, melynek mély és pozitív hatásai vannak a szervezetre nézve.
...
2018-07-05 16:13:40
Diétázz CITROMMAL: 10 KILÓ MÍNUSZ EGY KÚRA ALATT!
... kúra végéig: kezdjük fokozatosan csökkenteni az adagot, először a vacsora, majd az ebéd előtti citromot lehet elhagyni.

A kúrát maximum évente kétszer javasolt elvégezni. A méreganyagok tisztulása miatt az alábbiak előfordulhatnak: fejfájás, hányinger, kiütések, pattanások.


3 TIPP HASZNÁLAT ELŐTT...
1. Ha a citromot felvágás előtt egy percre meleg ...
2018-06-25 06:57:37
Lúgosító diéta: a hosszú és az egészséges élet titka?
... működésére.

5. Erősíti az immunrendszert és megakadályozza a rák kialakulását

Az egész szervezet megszenvedi, amikor a sejtek nem jutnak elég ásványi anyaghoz, mert így a méreganyagoktól sem tudnak megfelelően megszabadulni, illetve oxigénnel sem tudják ellátni az egész testet. Az ásványi anyag hiány gátolja a vitaminok felszívódását, így a méreganyagok és a ...
2018-06-23 15:58:28
1 2 3 ................103 104 ........154 155 ........205 206 207 
Címkék: Diétázz CITROMMAL, KILÓ MÍNUSZ EGY KÚRA ALATT, TIPP HASZNÁLAT ELŐTT, nagyapám miért, egészséges élet, emésztés folyamatát, táplálék rothadni, táplálék feldolgozását, májunk tisztítja, méregtelenítő folyamatokat, életkor előrehaladtával, különböző betegségek, méreganyagoktól természetes, betegségek kialakulását, módszert kipróbálta, csak pozitív, hideg inger, bőrön keresztül, ízületi betegségeknél, tüdőn keresztül, tüdő megtisztítása, méreganyagok eltávolítását, adott szervekre, egész testre, állandó fáradtság, újabb szálhoz, szervezetedből méreganyagok, kókuszolaj egyike, szervezetünk csak, kókuszolaj zsírsavak, szervezetre nézve, ebéd előtti, kúrát maximum, méreganyagok tisztulása, alábbiak előfordulhatnak, citromot felvágás, percre meleg, egész szervezet, egész testet, ásványi anyag, vitaminok felszívódását, méregteleníteni, előrehaladtával, méreganyagoktól, élelmiszereknek, szervezetünkből, szervezetünkben, előfordulhatnak, méregtelenítés, méreganyagokat, megalapozatlan, szervezetedből,
© 2013 TVN.HU Kft.