Regisztráció  Belépés
Íme, 7 legjobb zsírégető nyári gyümölcs
... zsírégetőket!A görögdinnyében található citrulin segít rugalmasan tartani a kötőszöveteket, míg a gyümölcs magas víztartalma a méregtelenítést támogatja.A szilva a ...
2018-07-13 17:54:36
Hogyan tisztítsuk meg a májunkat?
... testünket a méreganyagoktól, ezért figyeljünk arra, hogy mit eszünk, ezzel is segítve a méregtelenítő folyamatokat.
Nem feltétlen van szükségünk májtisztító kúrákra, hosszadalmas méregtelenítésekre. Nem kell éheztető diétákat tartani, vagy spórolni a kalóriákkal, egyszerűen csak olyan élelmiszereket kell fogyasztani, amik eredendően májtisztító hatással bírnak.

Az ...
2018-07-13 12:09:22
Méregtelenítés,fogyás
MÉREGTELENÍTÉS, FOGYÁS


Az életkor előrehaladtával egyre több méreganyag, és plusz súly rakodik le a szervezetünkben. Ezekkel együtt pedig kezdenek jelentkezni a különböző betegségek is. Szabaduljunk meg a méreganyagoktól természetes módon, és kerüljük el a betegségek kialakulását!
Aki ezt a módszert kipróbálta, az csak pozitív eredményekről számolt be eddig....
2018-07-12 15:57:58
Agyag
...
Méregtelenítésre
Belsőleg: reggel, éhgyomorra igyunk két evőkanál fehér agyagport 2 deciliter vízben oldva, üledékkel együtt. 21 napos kúrát alkalmazzunk, és 10 nap kihagyás után kezdjük újra. Három hónapig folytassuk a kúrát!
Külsőleg:
A máj környékén alkalmazhatunk, 1-2 cm vastag agyagpakolást,1 órán keresztül.

A fehér agyagot vagy iszapot kaolinn...
2018-07-11 18:29:40
Érdekesség
A tüdő megtisztítására és méregtelenítésére

A tüdőn keresztül jut el az oxigén a sejtekhez, segít méregteleníteni a szervezetet, és képes meggyógyítani, ha megfelelően működik. A tüdő megtisztítása egyben a méreganyagok eltávolítását is jelenti a szervezetből, amelyek hatással lehetnek az adott szervekre, és magára az egész testre is.

Valóban szükséges a méreg...
2018-07-10 21:32:36
méregtelenítés fogyás
MÉREGTELENÍTÉS, FOGYÁS
Az életkor előrehaladtával egyre több méreganyag, és plusz súly rakodik le a szervezetünkben. Ezekkel együtt pedig kezdenek jelentkezni a különböző betegségek is. Szabaduljunk meg a méreganyagoktól természetes módon, és kerüljük el a betegségek kialakulását!
Aki ezt a módszert kipróbálta, az csak pozitív eredményekről számolt be eddig.
Az állan...
2018-07-09 18:42:17
Diétázz CITROMMAL: 10 KILÓ MÍNUSZ EGY KÚRA ALATT!
DIÉTÁZZ CITROMMAL: 10 KILÓ MÍNUSZ EGY KÚRA ALATT!

A citrom olyan csúcsgyümölcsünk, amit érdemes minden nap fogyasztani, a diétázók és méregtelenítésre vágyók pedig fogyasztó hatását is élvezhetik!

A citromkúra segítségével lúgosíthatunk, méregteleníthetünk és fogyhatunk is, a várható fogyás 3-10 kg között várható a kezdő testsúlytól és persze a kiegészítő...
2018-06-25 06:57:37
Hogyan tisztítsuk meg a májunkat?
... méreganyagoktól, ezért figyeljünk arra, hogy mit eszünk, ezzel is segítve a méregtelenítő folyamatokat.Nem feltétlen van szükségünk májtisztító kúrákra, hosszadalmas méregtelenítésekre. Nem kell éheztető diétákat tartani, vagy spórolni a kalóriákkal, egyszerűen csak olyan élelmiszereket kell fogyasztani, amik eredendően májtisztító hatással bírnak.
Az...
2018-06-17 21:24:01
Egészség
... minden nap fogyasztani, aminek révén olyan gyorsan beindul az anyagcsere folyamatunk, hogy akár egy hét alatt megszabadulhatunk a hasi zsírtól. Emellett nagyon egészséges, segíti a méregtelenítést és elpusztítja a szervezetünkben bujkáló baktériumokat.

A pikáns elixir összetevői között olyan erős fogyasztószereet találsz, mint a citrom, a torma, a gyömbér és a fahéj. Ho...
2018-06-06 20:37:17
Tallóztam
... a pajzsmirigy működésének szabályozása, emésztési zavarok megszüntetése, kiváló hashajtó és szabályozza a bélflórát, ezáltal javítja a máj működését, segíti a szervezetben zajló méregtelenítési folyamatokat és oldja az epekövet. Ezen kívül gazdag C-vitamin tartalommal rendelkezik, jó antioxidáns tulajdonságai vannak, valamint segíti az orrdugulás, a homlok és arcüreg gyulladás meg...
2018-06-06 09:59:51
1 2 3 ......................138 139 ...........207 208 ...........275 276 277 
Címkék: Diétázz CITROMMAL, KILÓ MÍNUSZ EGY KÚRA ALATT, DIÉTÁZZ CITROMMAL, görögdinnyében található, gyümölcs magas, méregtelenítést támogatja, méregtelenítő folyamatokat, életkor előrehaladtával, különböző betegségek, méreganyagoktól természetes, betegségek kialakulását, módszert kipróbálta, csak pozitív, fehér agyagot, tüdő megtisztítására, tüdőn keresztül, tüdő megtisztítása, méreganyagok eltávolítását, adott szervekre, egész testre, citrom olyan, citromkúra segítségével, várható fogyás, kezdő testsúlytól, anyagcsere folyamatunk, hasi zsírtól, szervezetünkben bujkáló, pikáns elixir, pajzsmirigy működésének, szervezetben zajló, csúcsgyümölcsünk, méregtelenítésre, fogyasztószereet, méreganyagoktól, előrehaladtával, méregtelenítést, szervezetünkben, méregtelenítési, méregteleníteni, megtisztítására, görögdinnyében, élelmiszereket, kötőszöveteket, méregtelenítés, alkalmazhatunk, megtisztítása, eltávolítását, méregtelenítő, agyagpakolást, eredményekről, meggyógyítani, lúgosíthatunk, megszüntetése,
© 2013 TVN.HU Kft.