Regisztráció  Belépés
Donald Trump Hamis Hírek Díjat adott sok médiumnak
... dokumentumaihoz.
A felsorolás végén az elnök gratulált viszont azoknak az újságíróknak és médiumoknak, amelyek szerinte korrektek, tisztességesek.
A Hamis Hírek Díját az elnök már a múlt héten meghirdette, a washingtoni politikai világ várta és számított rá. Jeff Flake, arizonai republikánus szenátor - aki az idén visszavonul a politikai életből - szerdán délután a sze...
2018-01-18 07:05:15
Porosenko: ingyen kapja a Javelin páncéltörő rakétarendszereket Ukrajna az Egyesült Államoktól
... raktárakat fognak mihamarabb kialakítani. A tárcavezető szavai szerint a fegyverek féléven belül, de akár két hónap múlva is megérkezhetnek Ukrajnába.
Ukrán sajtójelentések szerint már a héten megkezdték a rakétarendszer kezelőinek kiképzését az országban.
A Javelin (gerely) rakétarendszer a világ talán leghatékonyabb páncéltörője. Az indítás utána rakéta automatikusan ...
2018-01-17 20:25:13
Az ügyvivő román kormányfő leváltotta a távozó miniszterelnök által megvédett rendőrfőnököt
... hét kedden kezdeményezte az akkor még tisztségben lévő Mihai Tudose kormányfőnél Carmen Dan belügyminiszter, miután kiderült, hogy a rendőrségnél dolgozik az a pedofil férfi, aki az előző héten egy felvonóban szexuálisan bántalmazott két gyereket.
Mihai Tudosénak kormányfői tisztségébe került, hogy nem volt hajlandó eleget tenni a kormányzó Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke,...
2018-01-17 14:54:22
Megalakult az új katalán parlament, függetlenségpárti elnököt választott
...
A most kezdődő, 12. parlamenti ciklusban a katalán parlament házelnöke Roger Torrent lett, a függetlenségi Katalán Köztársasági Baloldal (ERC) 38 éves képviselője, aki egyben az eddigi legfiatalabb politikus ezen a poszton.

A képviselőt a szavazás második körében választották meg a tisztségre egyszerű többséggel, 65 igen szavazattal a 135 fős törvényhozásban.
...
2018-01-17 14:44:45
Amerikai belbiztonsági miniszter: a terrorizmusért elítéltek 73 százaléka külföldön született
... Trump amerikai elnöknek tulajdonított kijelentés a Haitiról, Salvadorból és az afrikai országokból érkezett bevándorlók szülőhazájáról. Kirstjen Nielsen ugyanis szintén jelen volt a múlt héten azon a Fehér Házban tartott tanácskozáson, amelyen az elnök "pöcegödör" országoknak nevezte az említett államokat, illetve térségeket.
Nielsen megerősítette azt, amit már egy vasárnapi...
2018-01-17 12:32:11
Szexpózok a betegágynál – az embertelenség több mint k
... - meghaladta az erőmet. Úgyhogy módosítanom kell az eredeti mondatot: nem vagyok szociális munkás, nem vagyok segítő szakember, csupán elvégeztem egy iskolát. Segítő az, akiket múlt héten láttam a Margit Kórház sebészetén. Húszéves lányok, akik harmadszorra is átpelenkázták kilencvenhat éves szobatársamat, ha harmadszorra is csöngetett. Húszéves fiatalok, akik azt csinálták,...
2018-01-15 13:17:48
Zaklatási ügyek - Catherine Deneuve bocsánatot kért
...
A színésznő azt írta, sajnálja, ha megbántotta azokat, akik áldozataivá váltak a "förtelmes" zaklatási ügyeknek.
Deneuve a múlt héten adta nevét egy száz befolyásos nő - köztük írók, előadók, tudósok - által aláírt nyílt levélhez, amely szerint a férfiakat hagyni kell, hogy szabadon "ostromolhassák a nőket".Hangsúlyozták, hogy a "nemi erőszak bűntény, de a makacs vagy üg...
2018-01-15 10:11:32
Heti makronaptár - Idegenforgalmi, építőipari és kereseti statisztikai adatok várhatóak a jövő héten
...
Hétfőn közli a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a mezőgazdasági termelői árak alakulásának és az építőipar tavaly novemberi teljesítményét.
Az építőipari termelés tavaly októberben 38,1 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbi alacsony bázist a szeptemberi 23,8 százalékos emelkedés után. Az épületek építésének volumene 27,3, az egyéb építményeké 51,7 százalékkal n...
2018-01-14 21:14:55
Ki szeretne migránsnak szülni? Kormánypárti rettegés a Báln
... helyzetet a polgármester. Van mitől rettegni. Azt nem tudjuk, hogy Takáts László polgármester képviselte-e a ceglédieket, de talán jó hír nekik: a migránsnak nézett turisták, akikre múlt héten rendőrt hívtak Cegléden, maguk is rendőrök, méghozzá Szaúd-Arábiából, a ceglédi rendőrfőnök is fogadta a nyaraló különítményt - mint arról a Budapest Beacon tegnap beszámolt.
Szit...
2018-01-13 10:05:43
Szlovénia az Európai Bizottsághoz fordult, amiért Ausztria csökkenteni kívánja a külföldi munkavállalók családi
... alkalmaznak minden uniós országban, és amely nem engedi meg azon munkavállalók családjai után járó támogatások csökkentését, amelyek más EU-tagországban élnek.
Az új osztrák kormány a múlt héten pénteken döntött arról, hogy csökkenti az országban dolgozók, illetve legálisan tartózkodók külföldön élő gyermekei után járó szociális juttatásokat.
Sebastian Kurz bejelentette...
2018-01-12 15:12:48
1 2 3 ..................673 674 .........1009 1010 .........1345 1346 1347 
Címkék: Donald Trump Hamis Hírek Díjat, Egyesült Államoktól, Catherine Deneuve, Európai Bizottsághoz, Hamis Hírek Díját, Jeff Flake, Mihai Tudose, Carmen Dan, Mihai Tudosénak, Szociáldemokrata Párt, Roger Torrent, Katalán Köztársasági Baloldal, Kirstjen Nielsen, Fehér Házban, Margit Kórház, Központi Statisztikai Hivatal, Takáts László, Budapest Beacon, Sebastian Kurz, ügyvivő román, távozó miniszterelnök, terrorizmusért elítéltek, betegágynál &#8211, embertelenség több, jövő héten, külföldi munkavállalók, felsorolás végén, elnök gratulált, múlt héten, washingtoni politikai, idén visszavonul, politikai életből, tárcavezető szavai, fegyverek féléven, héten megkezdték, rakétarendszer kezelőinek, világ talán, indítás utána, rendőrségnél dolgozik, előző héten, felvonóban szexuálisan, kormányzó Szociáldemokrata, most kezdődő, katalán parlament, függetlenségi Katalán, eddigi legfiatalabb, szavazás második, tisztségre egyszerű, afrikai országokból, említett államokat, eredeti mondatot, száz befolyásos,
© 2013 TVN.HU Kft.