Belépés
Zonda Attila: Boldogság könyv, Medvegomba
... Furcsálltam én ezt, és meg is kérdeztem:
- Mit lát ott a bokor közepében, pap bácsi?
- Én azt látom, hogy a madárfészek üres, és ez egy kicsit elszomorít. Ebben a fészekben a múlt héten még madár lakott. Ez a környék nem a legjobb gombalelő hely, de azért jöttem errefelé, hogy megnézzem, benne van-e még a lakója, az a szép, színes tollú madár.
Mivel már lejtőre ford...
2018-10-12 06:16:46
Nagyjából 160 radikális iszlamistát tartanak megfigyelés alatt Hollandiában
... hatmillió eurót bocsát a helyi hatóságok rendelkezésére a radikálisok megfigyelését célzó programra (PGA).
Ahmed Marcouch arnhemi polgármester kiemelte, hogy ez a program tette lehetővé múlt héten hét ember őrizetbe vételét terrorcselekmény előkészítése miatt, közülük ugyanis többen is megfigyelés alatt álltak.
"Már jó ideje tudtunk róluk, tagjai annak a fiatal férfiakbó...
2018-10-11 11:32:19
Férfi kosárlabda EK - Főtáblára jutott az Alba Fehérvár
... mindkét eddigi mérkőzését elvesztette az NB I-ben.
A keddi találkozón Lóránt Péterék már az első negyedben érzékeltették riválisukkal, hogy teljesen más mérkőzésre számíthatnak, mint múlt héten: Dzunics csapata már ekkor remekül védekezett és támadásban is jól teljesített. Mindez azt jelentette, hogy az Alba a nagyszünetre majdnem teljesen ledolgozta hátrányát, és mivel a más...
2018-10-09 20:12:18
Lemondott Nikki Haley amerikai ENSZ-nagykövet, Donald Trump a lemondást elfogadta
... mondta róla és hozzátette: Nikki Haley már fél évvel ezelőtt jelezte, hogy "kis pihenőt" szeretne.
Nikki Haley az év végéig ellátja hivatalát - jelentette be az elnök. Közölte: két-három héten belül megnevezi az új ENSZ-nagykövetet.
Trump leszögezte: Haleyvel együtt "sok problémát megoldottak". Újságírói kérdésekre válaszolva Észak-Korea kérdését emelte ki.
Nikki...
2018-10-09 18:01:48
Szkripal-ügy - A Kreml nem kommentálja a gyanúsítottal kapcsolatos sajtóhíreket
...
Emlékeztetett arra, hogy már múlt héten közölte: a Kreml nem kíván sajtóorgánumokkal és tényfeltáró csoportokkal polémiát folytatni, Moszkva hivatalos adatközlést kért Londontól a salisburyi incidens ügyében folytatott nyomozásról, de erre nem kapott választ.
"Olyan információval dolgozni, amely a tömegtájékoztatási eszközökön keresztül jut el hozzánk, nem tudunk és nem ...
2018-10-09 17:22:24
Csökkent a Volkswagen-csoport szeptemberi globális eladása
... (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) károsanyag-kibocsátási teszten átesett új gépjárműveket lehet forgalomba helyezni az EU-ban.
Az LMC Automotive piackutató vállalat a múlt héten azt közölte, hogy az új előírás miatt szeptemberben Németországban 30,5 százalékkal csökkent a forgalomba helyzetet autók száma, Nagy-Britanniában 20,5 százalékkal, Franciaországban...
2018-10-09 16:51:52
Yoko Ono feldolgozta az Imagine-t új lemezén
... decemberében egy őrült meggyilkolta lakhelyük, a New York-i Dakota ház előtt.
A rock and roll egyik leghíresebb párja 1969-ben, a vietnami háború idején Amszterdamban egy szállodai szobában két héten át az ágyában tüntetett látványosan a békéért.
"Örülök, hogy az emberek manapság egyre többet gondolnak a békére. Akkoriban számos alkalommal elmondtuk, mennyire fontos a bé...
2018-10-09 15:03:46
Sanghaji tenisztorna - Fucsovics búcsúzott a második fordulóban
...
A világranglistán 42. magyar játékos - aki negyeddöntős volt a múlt héten Pekingben - a bosnyák Damir Dzumhur után, a 32 között Peter Gojowczykkal csapott össze. Kettejük egymás elleni mérlege 1-1-re állt, legutóbb májusban Genfben Fucsovics bizonyult jobbnak, majd a versenyt is megnyerte.
A 68. helyen álló német 2:2-nél elvette a nyíregyházi teniszező adogatását, majd e...
2018-10-09 14:01:55
A török hatóságok átkutatják Szaúd-Arábia isztambuli főkonzulátusát
... hogy a török rendőrség és a hírszerzés intenzív vizsgálatot folytat.
A török hatóságok vasárnap kértek engedélyt a főkonzulátus átkutatására, amikor a török külügyminisztérium a múlt héten második alkalommal is bekérette Szaúd-Arábia nagykövetét és közölte vele az igényt.
Hasogdzsinak egy hete veszett nyoma, miután felkereste a szaúdi konzulátust. A férfi a török mennyas...
2018-10-09 13:41:48
Illegális bevándorlás - Nemzetbiztonsági bizottság: szükség van a kerítésre
... Bayer Zsolt nem tartotta fontosnak, hogy a magyar közvéleményt már január óta érdeklő ügyben a bizottságot ...
2018-10-09 12:42:24
1 2 3 ...................697 698 .........1045 1046 .........1393 1394 1395 
Címkék: Zonda Attila, Alba Fehérvár, Lemondott Nikki Haley, Donald Trump, Yoko Ono, Ahmed Marcouch, Lóránt Péterék, Nikki Haley, Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, York-i Dakota, Damir Dzumhur, Peter Gojowczykkal, Genfben Fucsovics, Bayer Zsolt, lemondást elfogadta, gyanúsítottal kapcsolatos, második fordulóban, török hatóságok, bokor közepében, madárfészek üres, kicsit elszomorít, múlt héten, legjobb gombalelő, helyi hatóságok, radikálisok megfigyelését, program tette, fiatal férfiakbó, keddi találkozón, első negyedben, nagyszünetre majdnem, salisburyi incidens, forgalomba helyzetet, őrült meggyilkolta, vietnami háború, szállodai szobában, ágyában tüntetett, emberek manapság, bosnyák Damir, nyíregyházi teniszező, török rendőrség, hírszerzés intenzív, főkonzulátus átkutatására, hete veszett, szaúdi konzulátust, török mennyas, magyar közvéleményt, terrorcselekmény, nemzetbiztonsági, franciaországban, világranglistán, rendelkezésére, főkonzulátusát, németországban, megfigyelését, szeptemberben,
© 2013 TVN.HU Kft.