Regisztráció  Belépés
Tour de Hongrie - Eisenkrammer 21-24 magyar résztvevőre számít
...
"A résztvevőket illetően lefelé zárunk, tehát amatőr csapatok már nem jelentkezhetnek, csak profik" - mondta Eisenkrammer Károly az M4 Sport Sportreggeli című műsorában pénteken. Kiemelte: jövőre lehetőségük lenne a mezőny felét a topkategóriát jelentő WorldTour-csapatokkal megtölteni.
"Ettől most még messze vagyunk, egyelőre annak is örülünk, ha két-három WorldTour-csap...
2017-11-24 10:12:07
Illegális bevándorlás - Nézőpont Intézet: antiszolidaritás, hogy mindenkit be kell fogadni
...
Fodor Csaba az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában azt mondta, az elmúlt 2,5 évben nagyjából 2 millióan érkeztek Európába illegális úton. A szolidaritás egyfajta értelmezése szerint nem velük, hanem a jogrenddel kell szolidárisnak lenni, és oda kell vinni a segítséget, ahol a probléma kialakult, vagyis azokba az országokba, ahonnan a menekültek elindulnak.
Elmo...
2017-11-24 09:51:50
Rétvári: a kormány olyan rendszert hozott létre, amellyel csak jól járhatnak a nyugdíjasok
... szerint még karácsony előtt - 2,7 millió ember kapja meg tízezer forintnyi - 4 darab kétezer és 2 darab ezer forint értékű - utalványát.
Az államtitkár a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában is kiemelte: 2010-ben a nyugdíjkasszában is hiány volt. Ezzel szemben ma már többletjuttatásokra is jut a magyar emberek által megtermelt gazdasági eredményből - emelte ki Rétvári Bence,...
2017-11-24 09:11:29
Illegális bevándorlás - Alapjogokért Központ: miután a kötelező betelepítés megbukott kicsiben, most nagyban er
... politikus szerint a kötelező betelepítés ügyében "nem az a kérdés, hogy kötelező-e a rendszer, hanem az, hogy automatikus legyen".
Kovács István az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában azt mondta: az üzleti világban az a szokás, hogy egy nagy átalakítás előtt az új rendszert kipróbálják kicsiben, és "ha működik, akkor lehet csinálni nagyban, ha nem, akkor lehet küldeni sü...
2017-11-21 21:23:20
Szülők háza épült Debrecenben a Jónak lenni jó! adományaiból
... több mint 260 millió forint gyűlt össze a református szeretetszolgálat javára a közmédia jótékonysági akciójában.
A debreceni épületet a közmédia Jónak lenni jó! című jótékonysági műsorában befolyt összegből újították fel, a ház azoknak a családoknak jelent segítséget, amelyekben a kisgyermek hosszú kórházi kezelésre szorul. A szeretetszolgálat nem csak szállást nyújt, hanem ...
2017-11-21 21:13:34
Illegális bevándorlás - Dömötör Csaba: nem "Soros-tervnek" nevezi, de Soros tervét támogatja az EP
... magyar ellenzéki pártokkal, amelyek Brüsszelben "rendre megszavazták" a kötelező kvótáról szóló terveket, majd itthon ezt letagadták.
Dömötör Csaba a Kossuth Rádió keddi 180 perc című műsorában azt mondta: az Európai Bizottság csak beszél a külső határok védelméről ám forrásokat nem szán erre.
Példaként említette, hogy amikor Magyarország a déli határvédelemre fordított ...
2017-11-21 09:00:57
Novák Katalin: egyre népszerűbb a csok
... javára billen a mérleg. Ugyanakkor, ha a támogatások összeget veszik figyelembe, akkor az új lakásokra fordítottak többet - jegyezte meg.
Novák Katalin a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában elmondta, a kormány megtéríti az új nyelvvizsga díját 2018. január elsejétől minden 35 év alatti fiatalnak.
Minden államilag elismert, komplex - szóbeli és írásbeli - sikeres közép-...
2017-11-20 08:51:03
Illegális bevándorlás - Bakondi: Soros György szervezeteinek komoly hatása van az európai politika alakítására
...
Bakondi György az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában azt mondta, ha csak az általuk készített listát veszik alapul, 230 "megbízható" képviselőjük van. Ez az Európai Parlamentben egy komoly - még néppártnál is nagyobb - frakció jelenlétét jelzi. Ezen felül számos más munkafórumon, például bizottsági munkában vesznek részt, s a médiában is megjelennek - fejtette ki a ...
2017-11-19 21:23:19
Gulyás Gergely: Közép-Európára nézve a legfenyegetőbb a betelepítési kvóta
...
A politikus a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában elmondta, ez nemcsak Magyarország, de minden más ország számára is fenyegetést jelent, amelyik elutasítja a bevándorlást.
Gulyás Gergely a LIBE-bizottság jelentésével kapcsolatos csütörtöki szavazásról azt mondta, a néppárti frakció jelentős része is megszavazta azt, és a magyar "balliberális ellenzék" egyik EP-k...
2017-11-19 07:40:59
Terrorizmus - Kutató: meg lehetne próbálni az Iszlám Állam harcosainak visszaintegrálását
...
Szalai Máté az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában azt mondta, az Iszlám Állam bukásával több ezer Európából kivándorolt harcos indulhat vissza hazájába. Ők szerinte nem született dzsihádisták, hanem az Iszlám Állam "kimosta az agyukat". Integrációjuk a társadalomba megvalósítható, Dániában voltak is erre próbálkozások.
Kiemelte azonban, hogy a visszatérők egy ré...
2017-11-18 20:03:48
1 2 3 ............308 309 .......462 463 ......616 617 
Címkék: Nézőpont Intézet, Alapjogokért Központ, Dömötör Csaba, Novák Katalin, Soros György, Gulyás Gergely, Iszlám Állam, Eisenkrammer Károly, Sport Sportreggeli, Fodor Csaba, Kossuth Rádió, Rétvári Bence, Kovács István, Európai Bizottság, Bakondi György, Európai Parlamentben, Kossuth Rádió Vasárnapi Újság, Szalai Máté, kormány olyan, kötelező betelepítés, európai politika, betelepítési kvóta, résztvevőket illetően, mezőny felét, topkategóriát jelentő, szolidaritás egyfajta, jogrenddel kell, probléma kialakult, menekültek elindulnak, magyar emberek, üzleti világban, nagy átalakítás, református szeretetszolgálat, közmédia jótékonysági, debreceni épületet, közmédia Jónak, családoknak jelent, kisgyermek hosszú, kötelező kvótáról, külső határok, déli határvédelemre, támogatások összeget, kormány megtéríti, általuk készített, néppárti frakció, társadalomba megvalósítható, nyugdíjkasszában, antiszolidaritás, jelentkezhetnek, legfenyegetőbb, megvalósítható, szervezeteinek, határvédelemre, topkategóriát,
© 2013 TVN.HU Kft.