Regisztráció  Belépés
Halálos baleset miatt lezárták az M6-os autópályát Paksnál, Pécs felé
...
Huszti Gábor, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a balesetben, amely a pálya 113-as kilométerénél, a Pécs felé vezető oldalon történt, egy 64 éves férfi vesztette életét.
A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett szakaszt teljes szélességben lezárták, a forgalmat a Paks-dél csomópontnál elterelik....
2017-11-13 09:01:21
Halálra gázoltak egy nőt Pécs határában
...
Azt írták: a balesetben a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére érintett útszakaszt a Postavölgyi út és a Kanizsai Dorottya út kereszteződésénél teljesen lezárták.
A forgalomkorlátozást nem sokkal éjfél után oldották fel - tájékoztatott a rendőrség....
2017-11-12 07:04:06
Lezárják az M0-st Gyál térségében szombat reggel
...
Azt írták, az M0-s 37-es kilométerénél pénteken anyagi káros balesetben megrongálódott egy tehergépkocsi, amelynek műszaki mentését szombat reggel végzik. Ezért a közlekedők az M3-as autópálya felé vezető oldalon teljes pályazárra és forgalomterelésre számíthatnak reggel 7 és 12 óra között.
Az M0-s autóút forgalmát az M3-as autópálya felé vezető oldalon az M5-ös autópály...
2017-11-10 20:53:16
Halálos közúti baleset történt Somogyban
...
Azt írták: a még tisztázatlan körülmények között történt baleset miatt az érintett útszakaszt a mentés idejére teljes szélességében lezárták, a Kaposvár és Böhönye felől közlekedőket egyaránt Kiskorpád irányába terelik.
A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közölte, hogy a műszaki mentést a kaposvári hivatásos és a böhönyei önkormányzati tűzoltók végzik....
2017-11-10 15:12:43
Megszűnt az útzár az M3-as autópályán Füzesabonynál
...
A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, zavartalanul halad a forgalom - írta honlapján a rendőrség péntekre virradóra.
A 112-es kilométerszelvényben eddig tisztázatlan körülmények között két gépjármű ütközött. Az elsődleges információk szerint a balesetnek két sérültje van.
...
2017-11-10 07:04:40
Hárman megsérültek egy balesetben a 3-as úton, Szikszónál
...
Szabó Csilla elmondta, hogy úgynevezett utolérési baleset történt, két személyautó és egy teherautó ütközött össze.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az utat lezárták, a kamionforgalmat leállították, a személyautókat elterelik....
2017-11-09 07:40:59
Tűz ütött ki az orosz hírszerzés egyik moszkvai épületében
...
Orosz hírügynökségek úgy értesültek, hogy az SZVR egyik "műszaki" objektumának kábelalagútjában keletkezett tüzet vagy rövidzárlat okozhatta, vagy az, hogy az ott javítási munkálatokat végző munkások nem tartották be a tűzvédelmi előírásokat.
A baleset idején az alagútban hárman tartózkodtak, kettőjüket kimentették, egy embert még keresnek. Az oltás és a mentés megkezdőd...
2017-11-08 18:03:10
Vaddisznókat ütöttek el az M3-as bagi csomópontjánál, nagy a torlódás
... vaddisznót ütött el az M3-as autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán, a 39-es kilométernél, Bagnál. Az autókban ülők nem sérültek meg, azonban mindhárom állat elpusztult. A helyszínelés és a műszaki mentés idején egy sávon, lassan, rendőri irányítás mellett halad a forgalom - közölték.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján közölte: a baleset miatt az egyik...
2017-11-03 21:03:36
Baleset miatt villanyoszlop dőlt egy közlekedő autóra Budapesten
...
A tájékoztatás szerint két gépjármű ütközött össze a Bécsi úton. Az egyik autó ezt követően egy villanyoszlopnak is nekicsapódott, az oszlop pedig rázuhant egy arra közlekedő gépkocsira.
Az útszakaszon a műszaki mentés és a helyszíni vizsgálat befejezéséig egy sávon halad a forgalom - közölte a BRFK....
2017-11-03 11:52:12
Baleset miatt lezárták az M3-as autópályát Bagnál
...
A police.hu-n olvasható tájékoztatás szerint a balesetben ketten megsérültek.
A rendőrök a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az autópálya főváros felé vezető oldalát lezárták, a forgalmat a bagi kihajtónál a 3-as főútra terelik. Bag környékén torlódásra lehet számítani....
2017-11-01 11:41:53
1 2 3 .................111 112 .........167 168 .........222 223 224 
Címkék: M0-st Gyál, Huszti Gábor, Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, Kanizsai Dorottya, Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Szabó Csilla, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, 3-as úton, orosz hírszerzés, közlekedő autóra, pálya 113-as, műszaki mentés, érintett szakaszt, gyalogos olyan, helyszínen életét, érintett útszakaszt, mentés idejére, műszaki mentést, kaposvári hivatásos, böhönyei önkormányzati, rendőrség péntekre, elsődleges információk, teherautó ütközött, utat lezárták, kamionforgalmat leállították, személyautókat elterelik, tűzvédelmi előírásokat, baleset idején, alagútban hárman, mentés megkezdőd, 39-es kilométernél, autókban ülők, baleset miatt, tájékoztatás szerint, egyik autó, oszlop pedig, arra közlekedő, helyszíni vizsgálat, sávon halad, balesetben ketten, helyszíni szemle, autópálya főváros, bagi kihajtónál, 3-as főútra, kábelalagútjában, villanyoszlopnak, kamionforgalmat, csomópontjánál, hírügynökségek, megrongálódott, személyautókat, tehergépkocsi, kilométerénél,
© 2013 TVN.HU Kft.