Regisztráció  Belépés
Halálos közúti baleset történt Somogyban
...
Azt írták: a még tisztázatlan körülmények között történt baleset miatt az érintett útszakaszt a mentés idejére teljes szélességében lezárták, a Kaposvár és Böhönye felől közlekedőket egyaránt Kiskorpád irányába terelik.
A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közölte, hogy a műszaki mentést a kaposvári hivatásos és a böhönyei önkormányzati tűzoltók végzik....
2017-11-10 15:12:43
NFM: ellenőrzik a járművek téli felkészítését a hatóságok
... közlekedési hatóságként eljáró NFM és a kormányhivatalok munkatársai végzik az ellenőrzést. A személygépkocsik esetében azt vizsgálják, hogy a gumi megfelel-e az időszaknak, továbbá az abroncs műszaki állapotát, méret- és típusazonosságát. Ugyanakkor a fagyálló folyadék szintjét és fagyáspontját, az ablaktörlő lapátokat, az ablakmosó-, világító- és jelzőberendezéseket is ellenőrzi...
2017-11-03 09:31:41
Többen meghaltak egy balesetben Miskolc határában
...
A tájékoztatás szerint a személyautóban utazók meghaltak, az áldozatok pontos számáról azonban egyelőre nincs információ.
A műszaki mentést a miskolci hivatásos tűzoltók végzik, az utat lezárták a forgalom elől....
2017-10-31 18:24:23
Vihar - Folyamatosan dolgoznak a helyreállításon az áramszolgáltatók
... Molnár Krisztina, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-t.
Elmondta, vasárnap este mintegy kétezer fogyasztói helyen okozott áramkimaradást a vihar. Éjfélig szá...
2017-10-30 09:52:12
Öt jármű ütközött össze az M3-as autópályán Domonyvölgynél
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a ráfutásos baleset az autópálya 37-es kilométerénél történt. A helyszínre riasztott aszódi tűzoltók megkezdték a műszaki mentést.
A rendőrség honlapján azt írta, hogy a balesetben az első információk szerint ketten sérültek meg, őket a mentők látják el. A belső és a külső sávot is lezárták, haladni csak a leállósávban lehet, ezért több kilo...
2017-10-24 08:11:00
Autóbusszal ütközött egy személyautó a XVI. kerületben
...
Mint írták, a főváros hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentést, a munkálatok idejére az érintett kereszteződést teljes szélességében lezárták.
A baleset két sérültjét a mentők látják el....
2017-10-23 12:42:14
Baleset történt a 4-es főúton, öten megsérültek
... összesen 7-en utaztak, négyen könnyebben megsérültek, egy gyermek állapota pedig s...
2017-10-22 20:33:08
Bivalyokat gázolt a vonat Sáregresnél
...
A balesetben az egyik állat elpusztult, a vonaton nem sérült meg senki, a tűzoltók a műszaki mentést megkezdték - közölte az OKF.
A Mávinform sajtóügyeletese azt közölte, hogy egy Dombóvárra tartó személyvonat gázolta el a szarvasmarhákat, nem sokkal fél 7 után Rétszilas és Simontornya között.
A hatósági helyszínelés idejére a két állomás között a vágányt lezárták, ...
2017-10-16 08:21:35
Felborult autójában halt meg egy ember Zalában
...
A Dobronhegyre vezető úton történt balesetben az autóban ülő két ember közül az egyik a roncsba szorult, a műszaki mentést végző zalaegerszegi tűzoltók szabadították ki feszítővágóval, majd átadták a mentőknek. Életét azonban már nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt.
Az autó másik utasa könnyebben sérült meg, őt a mentők kórházba szállították....
2017-10-07 18:32:58
Megszűnt az útlezárás a 354-es úton
... vesztették.
Az elsődleges orvosi vélemény szeri...
2017-10-04 07:04:23
1 2 3 ....18 19 ..28 29 ..36 37 38 
Címkék: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Molnár Krisztina, Csámpai Attila, járművek téli, balesetben Miskolc, 4-es főúton, vonat Sáregresnél, ember Zalában, 354-es úton, érintett útszakaszt, mentés idejére, műszaki mentést, kaposvári hivatásos, böhönyei önkormányzati, kormányhivatalok munkatársai, személygépkocsik esetében, gumi megfelel-e, abroncs műszaki, fagyálló folyadék, ablaktörlő lapátokat, tájékoztatás szerint, személyautóban utazók, áldozatok pontos, miskolci hivatásos, utat lezárták, forgalom elől, ráfutásos baleset, autópálya 37-es, helyszínre riasztott, rendőrség honlapján, első információk, mentők látják, külső sávot, leállósávban lehet, főváros hivatásos, munkálatok idejére, érintett kereszteződést, gyermek állapota, egyik állat, hatósági helyszínelés, vágányt lezárták, roncsba szorult, helyszínen meghalt, autó másik, mentők kórházba, elsődleges orvosi, típusazonosságát, kormányhivatalok, áramszolgáltatók, személygépkocsik, helyreállításon, szarvasmarhákat, sajtóügyeletese,
© 2013 TVN.HU Kft.