Regisztráció  Belépés
Csapó Endre: A nemzetellenes liberalizmus Európa végzete
... irányzat, amely figyelmeztet a várható veszélyre, a civilizáció és kultúra pusztulására. Annyira nem, hogy a még valamennyire megérthető vendégmunkás bevándorlást követő szervezett elözönlésre a művelt nyugaton kitárulkoztak Wellkommen idiotizmussal. Ahelyett, hogy az első szállítmány befogadó bűnöseit és üdvözlőit becsukták volna.
A bűnös, a tettes a liberális demokrácia. O...
2018-07-05 23:38:14
Tallóztam
... hogy a mester egy halászt akar látni? De mindenki elkezdte őt keresni.

- Laksman! Laksman! - kiáltoztak.

Laksman szinte félt elmenni erre a nagy előadásra, mert annyi művelt ember volt ott, ezért hátul ült le. Mikor megtalálták, előre kísérték a mesterhez, aki elárasztotta szeretetével és gyengédségével.

- A beszédem alatt itt kell lennie velem - m...
2018-06-26 07:11:36
A tiszta alázat elnyeri az isteniség tanát
... mester egy halászt akar látni? De mindenki elkezdte őt keresni.

- Laksman! Laksman! - kiáltoztak.

Laksman szinte félt elmenni erre a nagy előadásra, mert annyi művelt ember volt ott, ezért hátul ült le. Mikor megtalálták, előre kísérték a mesterhez, aki elárasztotta szeretetével és gyengédségével.

- A beszédem alatt itt kell lennie velem R...
2018-06-25 09:26:48
Igazságot Magyarországnak!
... származna.

De nézzünk szét keleten is!

Az orosz területeken feltárt szkíta halomsírokból tömegesen kerültek elő a finom munkával, a korhoz képest a legnagyobb tudással megművelt arany tárgyak, szobrok, ékszerek.

A tu...
2018-06-03 21:45:44
Mikor és hol alakult meg az első, tisztán román egyetem?
...(Betelepítés függvényében kérdeztem. Mivel Erdély már "művelt, román" világ része, de nem mindig volt így. Sőt, előfordul az is, hogy messziről jött ember azt kérdezi, miként kerültek magyarok Romániába?)...
2018-05-12 16:31:58
Lenyűgöző ez a magas szinten űzött, stratégiai szánkba üríté
... vélt Soros-zsoldossága miatt hónapokig ellehetetlenítették a bizottság működését? Senki. Szél Bernadett hirtelen-váratlanul már nem jelent semmiféle kockázatot. Értjük ezt a magas szinten művelt, stratégiai szánkba ürítést? A tisztelt Ház EGYHANGÚ döntése alapján már semmi akadálya nincs annak, hogy az a képviselő, akit korábban Soros emberének tituláltak, és akinek a jelenlétében...
2018-05-09 16:12:33
Budai Zolka
...
S ha eljössz, mint a gyönge tészta
feldagadnak a régi napok,
s úgy lesz megint minden egész, ha
te mesélsz és én bólogatok.
S beszéld el azt is hevesen,
ki művelt belőled meghasadt farönköt,
ki tudta a titkod, mit kevesen,
hogy lábadról ily könnyen ledöntött.
S ordítsd mint régen, igaz torokból,
hogy az egész világ piszko...
2018-05-09 08:55:06
Az anyaság a nő lényegi hivatása
... amikor a rómaiakat a hősies erények a világ uraivá tették. És ez annyi évszázad után ma is a keresztény női ideál."

(SJ: Isten országa mibennünk. Lelkigyakorlatos előadások a művelt katolikus közönség részére háromnapos lelkigyakorlatra. Budapest, 1940. Korda Rt. 174. old.)

,,Sokat írtak arról a háládatlan témáról, vajon ki értékesebb, a férfi-e va...
2018-05-06 09:14:17
Összefoglaló
... megtámadása és a Naprendszer ellopása volt az, amivel elsősorban kihúzták a gyufát (Lemúria ,,hivatalosan" csak pár száz éve panaszolta be őket), hanem az, amit az emberi fajjal műveltek. Az ember számára a halál valóság volt, karmikus teher és hátráltatás, rettentő dolog - az emberben és az állatokban lévő természetellenesen erős halálfélelmet Atlantisz tervezte,...
2018-05-04 15:24:16
Magyar Pszichiátriai Társaság 1980. világkönyvtár
... tőlem semmit, mivel döntöttek a sorsomról, megállás nélküli mészárlásban. Nem lehet visszaadni Thúri Ferenc professzorrá magát ütő elmetetegnek a többi elmebetegével a pszichiátereknek, amit műveltek az összes beavatásukkal együtt Szegeden és az ország minden részén. Világ mészárosok.

Most a miskolvi vérváros ismét a Gulyás kommunista korát kezdi a narancs kormányával, ...
2018-04-25 20:27:23
1 2 3 ................109 110 .........164 165 .........218 219 220 
Címkék: Csapó Endre, Igazságot Magyarországnak, Budai Zolka, Magyar Pszichiátriai Társaság, Mivel Erdély, Szél Bernadett, Korda Rt, Thúri Ferenc, nemzetellenes liberalizmus, tiszta alázat, isteniség tanát, magas szinten, várható veszélyre, művelt nyugaton, első szállítmány, liberális demokrácia, halászt akar, nagy előadásra, beszédem alatt, orosz területeken, finom munkával, korhoz képest, legnagyobb tudással, bizottság működését, gyönge tészta, régi napok, egész világ, hősies erények, világ uraivá, művelt katolikus, háládatlan témáról, emberi fajjal, ember számára, halál valóság, állatokban lévő, többi elmebetegével, összes beavatásukkal, ország minden, miskolvi vérváros, narancs kormányával, lelkigyakorlatra, lelkigyakorlatos, pszichiátereknek, magyarországnak, gyengédségével, pszichiátriai, világkönyvtár, halomsírokból, beavatásukkal, elmebetegével, idiotizmussal, kitárulkoztak, halálfélelmet, nemzetellenes, valamennyire, vendégmunkás, bevándorlást, pusztulására, szeretetével, függvényében, figyelmeztet, liberalizmus,
© 2013 TVN.HU Kft.