Belépés
Illegális bevándorlás - A horvát parlament engedélyezte a hadsereg bevetését a határokon
... útvonalat lezárták a migránsok előtt. Március elején a nyugat-balkáni útvonalon található országok az osztrák szigorításokat követően fokozatosan lezárták határaikat a migránsok előtt. Macedónia, Szerbia, Horvátország és Szlovénia is csak azokat engedi be, akik a jogszabályoknak megfelelően útlevéllel és vízummal rendelkeznek, vagy ott akarnak menedéket kérni.
A szociáldemokr...
2016-03-21 17:42:16
Illegális bevándorlás - Fischer: a balkáni útvonalról szóló döntésnek nem volt alternatívája
... menekültválság és a balkáni útvonal lezárása volt. A múlt héten a nyugat-balkáni útvonalon található országok az osztrák szigorításokat követően fokozatosan lezárták határaikat a migránsok előtt. Macedónia, Szerbia, Horvátország és Szlovénia is csak azokat engedi be, akik a jogszabályoknak megfelelően útlevéllel és vízummal rendelkeznek, vagy ott akarnak menedéket kérni. Ennek nyo...
2016-03-18 18:43:41
Illegális bevándorlás - Szájuk bevarrásával tiltakoznak iráni migránsok a calais-i tábor felszámolása ellen
... migrants (A migránsok menedéke) nevű segélyszervezet vezetője szerdán azt mondta: a szájbevarrók az ellen tiltakoztak, hogy "lerombolták a viskójukat".
Tavaly novemberben a görög-macedón határon legalább öt, szintén magát iráninak mondó migráns szájbevarrással követelte, hogy engedjék át a határon.
A tiltakozó akcióra Francois Hollande francia államfő és David Cameron ...
2016-03-03 16:31:36
Illegális bevándorlás - Tusk: az EU nem hagyja magára Macedóniát
...
Az európai politikus három napos balkáni körútja során a balkáni migrációs útvonalon fekvő országok, Ausztria, Szlovénia, Horvátország, Macedónia és Görögország vezetőivel tárgyal. Célja, hogy "előkészítse a talajt" a március 7-re tervezett brüsszeli EU-Törökország találkozóhoz, azaz hogy hétfőn könnyebben jussanak konszenzusra az érintett országok.
A vesti.mk macedón hí...
2016-03-02 21:04:25
Illegális bevándorlás - Szlovén katonák szerdától részt vesznek országuk határainak védelmében
... szembe.
A rendőrség igazgatósága bejelentette: további 600 tartalékos rendőrt is behívnak, hogy az ország belsejében ellenőrizzék az illegális migrációs folyamatokat.
A görög-macedón határon bevezetett, szigorított eljárások miatt az elmúlt három napban nem érkezett egyetlen migráns sem Horvátországból Szlovéniába. Ljubljana ugyanakkor felkészül arra a lehetőségre, hogy...
2016-02-24 17:33:08
Illegális bevándorlás - Kiállt a befogadás kultúrája mellett az osztrák államfő
... belügyminisztérium szerint így növekedhet majd a menekülteljárás hatékonysága. Eddig sz EU államain kívül biztonságos államnak számított még a többi között Bosznia-Hercegovina, Koszovó, Horvátország Macedónia, Montenegró, Szerbia és Albánia is. Most Algéria, Grúzia, Ghána, Marokkó, Mongólia, és Tunézia isfelkerül a biztonságos államok listájára. A belügyi tárca vezetőjének indoklá...
2016-02-15 20:02:40
V4-csúcs - Megkezdődött a rendkívüli kormányfői találkozó a migrációs válságról
...
Bohuslav Sobotka cseh, Beata Szydlo lengyel, Orbán Viktor magyar és Robert Fico szlovák kormányfő mellett a találkozóra meghívást kapott Gjorge Ivanov macedón államfő és Bojko Boriszov bolgár miniszterelnök is.
A macedón és a bolgár vezetők meghívása Sobotka szerint a V4-ek szolidaritásának kifejezése a balkáni régió országaival.
"Amennyiben Törökország és Görögorsz...
2016-02-15 16:42:20
RÖVIDHÍR- V4-csúcs - Megkezdődött a rendkívüli kormányfői találkozó a migrációs válságról
...
Bohuslav Sobotka cseh, Beata Szydlo lengyel, Orbán Viktor magyar és Robert Fico szlovák kormányfő mellett a találkozóra meghívást kapott Gjorge Ivanov macedón államfő és Bojko Boriszov bolgár miniszterelnök is.
A macedón és a bolgár vezetők meghívása Sobotka szerint a V4-ek szolidaritásának kifejezése a balkáni régió országaival.
"Amennyiben Törökország és Görögors...
2016-02-15 16:32:53
V4-csúcs - Prága és Bécs szerint a Nyugat-Balkánt be kell vonni a migrációs válság megoldásába
... pedig azt írta, hogy az osztrák kormány nyomást próbál gyakorolni Szkopjére, hogy minél határozottabban korlátozza a migránsok bejutását Európába és ennek érdekében katonákat ajánlott fel Macedóniának a határok védelmére.
A négy visegrádi ország kormányfőjének rendkívüli csúcstalálkozójára hétfőn délután kerül sor Prágában. Meghívást kapott a bolgár miniszterelnök és a macedó...
2016-02-15 14:51:53
Bosznia-Hercegovina hivatalosan is átadta európai uniós csatlakozási kérelmét
... jugoszláv tagköztársaságok közül...
2016-02-15 10:41:36
1 2 3 6 7 9 10 11 12 13 14 
Címkék: RÖVIDHÍR- V4-csúcs, Francois Hollande, David Cameron, Horvátországból Szlovéniába, Horvátország Macedónia, Most Algéria, Bohuslav Sobotka, Beata Szydlo, Orbán Viktor, Robert Fico, Gjorge Ivanov, Bojko Boriszov, Amennyiben Törökország, horvát parlament, hadsereg bevetését, balkáni útvonalról, calais-i tábor, befogadás kultúrája, osztrák államfő, rendkívüli kormányfői, migrációs válságról, migrációs válság, migránsok előtt, nyugat-balkáni útvonalon, osztrák szigorításokat, jogszabályoknak megfelelően, balkáni útvonal, múlt héten, migránsok menedéke, ellen tiltakoztak, görög-macedón határon, tiltakozó akcióra, európai politikus, balkáni migrációs, március 7-re, érintett országok, rendőrség igazgatósága, ország belsejében, illegális migrációs, elmúlt három, menekülteljárás hatékonysága, többi között, biztonságos államok, belügyi tárca, találkozóra meghívást, bolgár vezetők, balkáni régió, osztrák kormány, migránsok bejutását, határok védelmére, négy visegrádi, bolgár miniszterelnök, szolidaritásának,
© 2013 TVN.HU Kft.