Belépés
Tejszines brokkolikérmleves
... a szerecsendiót, a b...
2010-08-11 08:08:45
Tepsis karaj
... üvegesre pároljuk, összekeverjük a burgonyával. Az őrölt köménnyel, sóval, borssal ízesítjük, és tűzálló tálra tessz...
2010-08-11 08:04:53
Almás karaj tepsiben
... megpirítjuk a maradék fűszeres lisztet, a tűzről lehúzva gyorsan belekeverjük a tejfölt és a vizet.
4. A má...
2010-08-11 08:04:00
Túrós pogácsa 6.
... nyújtjuk.
4. A tésztát megszórjuk a sajt harmadával, majd jobbról, balról három rétegűvé hajtjuk. Még alulról felfelé is kettéhajtjuk, és újból kinyújtjuk. Megint megszórjuk reszelt sajttal, és újra hajtogatjuk a már ismert módon. Ezt a műveletet aztán harmadszor is elvégezzük.
5. A tésztát 2 cm vastagra nyújtjuk, tetejét bevagdossuk, 4 cm-es pogácsaszaggatóval kis...
2010-08-10 23:48:46
Cukkini hot dog
... a sült baconös virsliket, majd a maradék lapkasajtokat és végül lefedjü...
2010-08-10 22:33:31
Túrós pogácsa
... nyújtjuk.
4. A tésztát megszórjuk a sajt harmadával, majd jobbról, balról három rétegűvé hajtjuk. Még alulról felfelé is kettéhajtjuk, és újból kinyújtjuk. Megint megszórjuk reszelt sajttal, és újra hajtogatjuk a már ismert módon. Ezt a műveletet aztán harmadszor is elvégezzük.
5. A tésztát 2 cm vastagra nyújtjuk, tetejét bevagdossuk, 4 cm-es pogácsaszaggatóval kis...
2010-08-10 20:17:36
Vakarcstésztában sült karaj
... pihentetett tésztát kinyújtjuk (kb. 1 cm vastagságúra). Közepére (hosszanti irányban, kettesével) ráhelyezzük a hússzeleteket, erre rákenjük a gombás tojást, majd beborítjuk egy-egy szelet sajttal.
5. A tészta két oldalán 2 cm-enként ferdén bevagdossuk a tészta széleit, a tölteléktől kb. 3-4 cm-ig. A két végén ráhajtjuk a húsra, majd a tésztacsíkokat (egyet jobbról, egyet ...
2010-08-10 20:13:40
Bolognai lencse
... szerint fűszerezzük.
6. Las...
2010-08-10 17:30:52
Krémsajtos töltött kifli
... lereszeljük a füstölt sajtot.
4. A tésztát 4 részre osztjuk, 1-1 részt kinyújtunk vékony kerekre.
5. Minden részre felkenünk egy fél csomag Kemping sajtot, megszórjuk reszelt sajttal.
6. A részeket 12 cikkre vágjuk, egyenként feltekerjük (kívülről indítva), és sütőpapírra helyezzük.
7. Megkenjük tojásfehérjével a kifliket, és meghintjük a szezámmagg...
2010-08-10 17:24:50
Krinolin provanszi módra
... borsozzuk, belekeverjük a finomra vágott zöld fűszereket és a reszelt parmezán sajtot, va...
2010-08-10 17:19:06
1 2 3 ...............547 548 .......816 817 818 821 822 ........1094 1095 1096 
Címkék: őrölt köménnyel, maradék fűszeres, tűzről lehúzva, tésztát megszórjuk, sajt harmadával, műveletet aztán, sült baconös, maradék lapkasajtokat, gombás tojást, tészta széleit, füstölt sajtot, finomra vágott, reszelt parmezán, vakarcstésztában, tojásfehérjével, tésztacsíkokat, hússzeleteket, szerecsendiót, lapkasajtokat, összekeverjük, belekeverjük, kettéhajtjuk, vastagságúra, bevagdossuk, hajtogatjuk, megpirítjuk, tölteléktől, burgonyával, sütőpapírra, pihentetett, feltekerjük, lereszeljük, ráhelyezzük, fűszerezzük, krémsajtos, kinyújtjuk, harmadszor, elvégezzük, megszórjuk, szezámmagg, harmadával, meghintjük, beborítjuk, fűszereket, kettesével, kinyújtunk, provanszi, megkenjük, helyezzük, műveletet, borsozzuk, egyenként, tejszines, ráhajtjuk, köménnyel, ízesítjük, virsliket, hosszanti, felkenünk, irányban, bolognai, parmezán, kívülről, vastagra, nyújtjuk, részeket, rétegűvé, tepsiben, krinolin, közepére, kifliket,
© 2013 TVN.HU Kft.