Belépés
Szép napot mindenkinek!
... szárnyal! Az igaz szülői szeretet és törődés, mellyel családja segíti életét teljessé tenni - nem bezárta őt, hanem kitágította számára a világot. Figyelmesen él az emberek között szívja magába a körülötte lévő világ rezdüléseit, történéseit.
Példát mutat sorstársainak és embertársainak életszemléletével: alázattal viseli sorsát, ugyanakkor tudja, hogy senki sem élhet c...
2018-10-04 09:50:36
A kor relatív...
...
2018-10-03 11:57:50
Harmóniakártyám
... erdejében megtaláltad a mohos oldalt, már ismered is az tájolást, tudod merre van észak, és meg tudod határozni a haladásod irányát. A moha védi a földet a gyors kiszáradástól, mert a vizet magába szívja; nem engedi, hogy a termőföldet a zápor a hegyi lejtőről lemossa, ezért a védelem szimbóluma is.


Szerelmi üzenete: Tartós kapcsolatod egy védőburok, mely lehet, h...
2018-08-03 05:57:37
A temetés jövője...
... szervetlen anyag, amelyből nem képes semmilyen zöld növény kifejlődni. Persze nyilván a hamvakon átmegy, keresztülfut a gyökérzet, de annak fejlődését nem segíti. A növény meg fogja találni és magába szívja a hamvakon kívül azokat a szerves anyagokat, amik a növekedését segítik - fogalmazott Tóth János.

Tóth János, a VKSZ temetkezési csoportvezetője szerint az ide...
2018-07-14 12:55:12
Bírjuk virágzásra az orchideát fokhagymával!
... válasszunk, amibe kényelmesen elfér az orchidea cserepestül, ugyanis miután beleöntöttük a vizet az edénybe, bele kell tennünk az orchideát. Ezután hagyjuk, hogy a szükséges nedvességet magába szívja! Ha ez is meg van, vegyük ki a tálból, hagyjuk, hogy lecsepegjen róla a víz, és tegyük vissza a helyére. A hatás nem fog elmaradni, hamarosan virágba borul a növény, és sokkal tovább ...
2018-07-06 13:23:56
Tallóztam
... is.

5. Pergős rizs készítése

A rizsből nagyon könnyű egy ragacsos gombócot főzni. Ha ezt szeretnéd elkerülni, leszűrés után fedd le a rizst egy konyharuhával. A konyharuha magába szívja a felesleges nedvességet, így a rizs pergős lesz.

6. Nyerj ki több levet a citromból

A citromot tedd be a mikróba. Maximum hőfokon 10-20 másodpercig mele...
2018-07-05 19:22:15
Kovács András: Nagyapa csillaga
... lesz a csillagokkal?

- Én már csak egy kar nyújtásnyira vagyok tőlük. De hadd lám, tudod-e még, hogy mi a csillag dolga ? - kérdezte suttogó hangon nagyapa.

- Hogy magába szívja a nap fényét és éjszaka a földre szórja.

- És az emberé?

- Hogy Isten szeretetét szívja magába, és mint égen a csillag, itt a földön mások felé sugározza.
|...
2018-07-01 12:37:56
Telek A. Sándor: Költő a pusztán
... országúton egy ember ballag.
Üres tarisznya fityeg oldalán.
De lelke tele sugárral, dallal
S neki rózsa-park a fehér parlag. . .
...
2018-06-27 08:36:11
Triumvirátus: Bika, Szűz, Bak
... Ha mindketten keresik, tudnak egymásban mindig újat találni, csak akarniuk kell!

Föld-Levegő elem (Ikrek, Mérleg, Vízöntő jegyek)

A biztonságra törekvő Föld, szinte magába szívja a Levegőt, annyira magáévá tudja tenni, hogy szinte megsemmisíti azt. És még a szexualitásban is ő diktál. A Levegő jegyű csak gyengéd, finom kis játékokra tudja elcsábítani a megfon...
2018-06-26 13:10:30
6 tipp az egészséges bőrért és hajért
... termékeket! A tág pórusokban könnyebben felszívódik.
4. Jelentkezz be a kozmetikushoz vizes vagy gyógyteás masszásra!
5. Meleg vízben moss hajat, majd hideggel öblítsd! Könnyebben magába szívja a sampon és balzsam ápoló anyagait, majd az ezt követő hideg vizes öblítésnél a hajszálak magukba is zárják azokat.
6. Legalább havonta kétszer használj hidratáló, ápoló hajp...
2018-06-25 19:28:40
1 2 3 ......................72 73 ...........108 109 ...........144 145 146 
Címkék: Kovács András, Telek, Tóth János, Hogy Isten, temetés jövője, orchideát fokhagymával, egészséges bőrért, igaz szülői, emberek között, körülötte lévő, mohos oldalt, haladásod irányát, moha védi, gyors kiszáradástól, vizet magába, hegyi lejtőről, védelem szimbóluma, hamvakon átmegy, hamvakon kívül, szerves anyagokat, növekedését segítik, orchidea cserepestül, szükséges nedvességet, rizsből nagyon, ragacsos gombócot, konyharuha magába, felesleges nedvességet, rizs pergős, citromot tedd, csillag dolga, földre szórja, földön mások, ember ballag, fehér parlag, biztonságra törekvő, kozmetikushoz vizes, hajszálak magukba, hbdzehihdmpxldqp, xpfiuyjdqobrxdrt, harmóniakártyám, csoportvezetője, szexualitásban, embertársainak, sorstársainak, konyharuhával, kiszáradástól, kozmetikushoz, megsemmisíti, triumvirátus, beleöntöttük, keresztülfut, csillagokkal, fokhagymával, nyújtásnyira, növekedését, kitágította, figyelmesen, fogalmazott, mindenkinek, temetkezési, történéseit, kapcsolatod, rezdüléseit, kényelmesen, cserepestül, biztonságra,
© 2013 TVN.HU Kft.