Regisztráció  Belépés
MFB: egyszerűsödött a lakossági energiahatékonysági hitel igénylésének folyamata
...
Bernáth Tamás ismertette: az energiahatékonysági hitelt magánszemélyek 10 millió forint, míg a társasházak, lakásszövetkezetek 7 millió forint értékhatárig igényelhetik, a hitelminimum mindkét fél esetében félmillió forint.
Kiemelte, hogy az ügyfelek országszerte 642 MFB Ponton igényelhetik a nulla százalékos hitelt, illetve előzetes online hitelbírálati kérdőívet is kit...
2018-01-18 10:01:25
Egy magánszemély vezeti a NAV adóslistáját
...
A NAV negyedévente teszi közzé azok listáját, akiknél az előző negyedévben jogerőre emelkedett határozatában magánszemélyeknél 10 millió, más adózóknál 100 millió forintot meghaladó adóhiányt állapított meg.
A negyedik negyedévben 76 adózónál állapítottak meg nagy összegű adóhiányt, közülük 24 társaság, 52 pedig magánszemély.
A második legnagyobb tartozása is magán...
2018-01-12 19:07:03
Az MNB fellép a tiltása ellenére tovább működő jogosulatlan szolgáltatókkal szemben
...
Az MNB az elmúlt időszakban a CreditLure Kft., Different Choice FBC. Inc., illetve J. László magánszemélynél azonosította, hogy az érintett, korábban eltiltó intézkedéssel sújtott társaságok, magánszemély (azonos vagy egyéb hasonló néven) vélhetően tovább folytatják jogosulatlan tevékenységüket.
A sajtóközlemény szerint az MNB monitoringrendszere, illetve egyes esetekben...
2018-01-12 10:21:32
MFB: kedvezően változtak a lakossági energiahatékonysági hitel feltételei
... az uniós forrásokat, hiszen a magyar lakásállomány energetikai korszerűsítése nemzetgazdasági jelentőségű kérdés.
Bernáth Tamás, az MFB elnök-vezérigazgatója kiemelte, hogy a magánszemély hiteligénylők kevesebb időráfordítással és egyszerűbben tölthetik ki a hitelkérelmi nyomtatványt, a dokumentum terjedelme ugyanis az eddigi 49 oldalról 13 oldalra csökkent.
A lakosság...
2018-01-08 17:13:28
A Ford a magyarországi haszonjármű piac erősödését várja az idén
... várakozásaik szerint a következő két évben folytatódik az európai és a magyar autópiac szolid növekedése, amelyet a lakossági fogyasztás bővülése hajt. A válság évein túljutva nő a magánszemély vásárlók aránya, akiknek fele jelenleg már lízingkonstrukciót választ a finanszírozáshoz - jelezte.
Kitért arra, hogy szakértői becslések szerint akár évi 50 ezerrel is növekedne a jel...
2018-01-05 17:03:23
GYŰJTÉS SZEMMŰTÉTRE Esmeraldának,
... leszáll az ablakára a receptért!
Orbán pofátlansága olyan szép, hogy az ember el is felejt dühöngeni rajta, hiszen amikor Mészáros Lőrincnek hívják, akkor az ország leggazdagabb magánszemélyei közé tartozik, amikor meg miniszterelnöknek, akkor úgy bánik az ország - a te, az én meg a Tót Ottó - pénzével, mint egy középkori uralkodó a kincstárával.
Szerintem ott is tartja ...
2018-01-05 16:46:06
BDO: a korábbinál ügyfélbarátabb adóigazgatással indult az év
... érdemes átgondolniuk azonban, hogy mikor élnek ezzel a lehetőséggel, mivel e kedvezmény igénybe vétele esetén elesnek például a felügyeleti intézkedés lehetőségétől.
Kibővül a magánszemélyek automatikus részletfizetési kedvezménye is: az eddig 200 ezer forintról 500 ezerre emelkedik az értékhatár, az időtartam pedig 6 hónapról 12 hónapra növekszik - emeli ki a BDO.
Kie...
2018-01-05 16:23:10
GVH: ismét egy véleményvezér ügye zárult kötelezettségvállalással
... reklámról van szó, és nem önálló, bármiféle érdektől független véleményről - közölték.
Kiemelték: a közösségi médiában a véleményvezérek és más, jelentős követői bázissal rendelkező magánszemélyek bejegyzésein keresztül megvalósuló reklámozás egyértelmű jelölésének elmaradásáért nemcsak az adott oldal "szerkesztője" tartozhat felelősséggel, hanem a reklámozó és akár a bejegyz...
2018-01-05 11:42:07
NVB: nem lehet népszavazást tartani a Katalán Köztársaság elismeréséről
...
Az NVB-hez egy magánszemély fordult népszavazási kezdeményezéssel. A kérdés úgy szólt: "Akarja-e Ön, hogy Magyarország elismerje a Katalán Köztársaságot?"
Az NVB egyhangú döntéssel arra hivatkozva tagadta meg az aláírásgyűjtő ív hitelesítését, hogy az nem az Országgyűlés feladat- és hatáskörébe tartozik, márpedig csak ilyen ügyben lehet országos népszavazást tartani....
2018-01-04 16:22:41
Horvát kormányfő: a horvát-szlovén területi vitában Zágráb is pénzbírsággal sújthatja a szlovén halászokat
... ki a bírságot, "problémákkal szembesülhetnek", ha átlépik a horvát-szlovén határt - figyelmeztetett.
A szlovén mezőgazdasági minisztérium közleménye szerint a tilosban halászó magánszemélyek 420-tól 33 ezer euróig, a jogi személyek 1200-tól 41 ezer euróig terjedő pénzbírsággal sújthatók.
Horvát sajtóértesülések szerint január elseje óta néhány horvát halászbárkát felszó...
2018-01-04 13:42:11
1 2 3 ..................220 221 .........330 331 .........440 441 442 
Címkék: GYŰJTÉS SZEMMŰTÉTRE Esmeraldának, Katalán Köztársaság, Bernáth Tamás, CreditLure Kft, Different Choice FBC, Mészáros Lőrincnek, Akarja-e Ön, Katalán Köztársaságot, magánszemély vezeti, tiltása ellenére, magyarországi haszonjármű, korábbinál ügyfélbarátabb, véleményvezér ügye, horvát-szlovén területi, szlovén halászokat, hitelminimum mindkét, ügyfelek országszerte, nulla százalékos, előző negyedévben, negyedik negyedévben, második legnagyobb, elmúlt időszakban, sajtóközlemény szerint, uniós forrásokat, magyar lakásállomány, magánszemély hiteligénylők, hitelkérelmi nyomtatványt, dokumentum terjedelme, magyar autópiac, lakossági fogyasztás, válság évein, magánszemély vásárlók, ország leggazdagabb, középkori uralkodó, felügyeleti intézkedés, magánszemélyek automatikus, időtartam pedig, közösségi médiában, adott oldal, magánszemély fordult, horvát-szlovén határt, szlovén mezőgazdasági, tilosban halászó, jogi személyek, időráfordítással, kezdeményezéssel, finanszírozáshoz, sajtóértesülések,
© 2013 TVN.HU Kft.