Belépés
Hogyan került át a Széchenyi-emlékmű a Városligetből a Széch
... járnak, keressék meg azt a földhöz rögzített réztáblát, ami az egykor itt álló Gloriette-nek állít emléket. Ez áll rajta:

E helyen fakasztott 74-c fokú, percenként 831 liter hozamú hőforrást tudományos vizsgálatai alapján végzett 971méter mély fúrással 1878. I. 21-én Zsigmondy Vilmos bányamérnök. E ma is működő forrás tette lehetővé a városligeti artézi fürdő létesí...
2018-05-30 21:15:05
Sok terem és talán olcsó is lesz idén a magyar szamóca
... mivel termesztése sok munkával és nagy tőkebefektetéssel jár.

A téli és tavaszi fagyok az idén nem okoztak érdemi kárt a magyar szamóca ültetvényekben, ezért a termelők a kedvező hozamú évekhez hasonlóan, 700-800 hektárról, mintegy 15 ezer tonna szamócát takaríthatnak be - közölte a FruitVeb Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács gyümölcsfőbi...
2018-04-29 20:52:30
Miért nem megy a matek a magyar diákoknak?
... a kérdés: vajon hogyan lehetnek a magyar tanulók hatékonyabbak a matektanulásban?

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 2,5% (KSH, 2017. szept.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.

Töltse ki kalku...
2018-02-12 08:19:38
Felminősítette Horvátországot a Fitch Ratings
... valutában kibocsátott államadósságának besorolását. Az új szuverén adósosztályzatok kilátása stabil.
Horvátország államadós-besorolása a pénteki felminősítés ellenére változatlanul a magas hozamú kategóriában van, egy fokozattal a befektetésre ajánlott sáv belépőszintje alatt.
Magyarországot a három piacvezető nemzetközi hitelminősítő mindegyike a befektetésre ajánlott s...
2018-01-12 23:37:38
Hamarosan a kormány elé kerül a pénzügyi tudatosság fejlesztésének stratégiája
... elérni, az első öt évben a hozam inkább mínusz volt, a második öt évben halmozódott fel egy jelentős plusz, egy olyan környezetben, amikor az infláció gyakorlatilag stagnált, ezért a magasabb hozamú állampapírok felértékelődtek. Ez azonban nem tartható fenn sokáig - tette hozzá.
Az MNB igazgatója is kiemelte, hogy az önkéntes nyugdíjpénztári befizetések nem csökkentek, rácáfo...
2017-09-21 15:23:14
Londoni elemzők: fogy a lendület a globális M&A-piacon
... augusztusban 2,9 százalékra csökkent az újonnan törlesztési csődbe került cégek aránya. A Moody's hangsúlyozza, hogy 2015 októbere óta első ízben süllyedt 3 százalék alá a hátralékossá váló magas hozamú cégadósok aránya a teljes portfólión belül.
A hitelminősítő azzal számol, hogy jövő augusztusban a törlesztési csődbe kerülő alacsony besorolású vállalatok aránya globálisan m...
2017-09-13 17:13:59
Enyhén csökkent a befektetési alapok vagyona júliusban
...
A hónap végén a Bamosz-tagok 6004 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban.
A közlemény szerint a múlt hónapban a vegyes, az ingatlan- és az abszolút hozamú alapoknál volt magas a tőkebeáramlás. A kiáramlás a pénzpiaci és a hazai rövid kötvényalapokat érintette. Júliusban a tőkeáramlások eredője 0,9 milliárdos pozitívumot mutat.
A pénzpiaci alapok vagyona 4...
2017-08-16 15:02:58
Bamosz: tovább gyarapodott a befektetési alapok vagyona júniusban
...
A szervezet hétfői közleménye szerint a befektetési alapoknál a tőkekiáramlások eredője 31 milliárdos pozitívummal zárt az elmúlt hónapban. Magas volt a tőkebeáramlás az abszolút hozamú és a vegyes alapoknál, a tőkekiáramlás számos tőkevédett alap megszűnése miatt ebben a kategóriában volt jelentős - írták.
A pénzpiaci alapok vagyona 3,3 százalékkal csökkent. A visszavá...
2017-07-17 18:33:23
A befektetési alapok vagyona májusban 44 milliárd forinttal nőtt
... szervezet tagjai május végén 6001 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban.
Májusban 33 milliárd forinttal több tőke áramlott az alapokba, mint amennyi távozott. Az abszolút hozamú, az ingatlan- és a vegyes alapoknál volt kiugróan magas a tőkebeáramlás, a pénzpiaci és a hazai rövid kötvény alapoknál pedig a kiáramlás volt jelentős. A befektetők továbbra is a magasabb...
2017-06-19 17:45:49
Tőzsde - Vegyesen zártak Ázsia és a csendes-óceáni térség irányadó tőzsdeindexei
... biztosítók esetben az univerzális életbiztosítási termékek értékesítését. Az Anbang egyik leányvállalatát májusban tiltották el három hónapra új termékek kibocsátásától, mert egyes, magas hozamú termékeinél, amelyekkel tőzsdén jegyzett részvények megszerzéséhez gyűjtött forrásokat, nem tájékoztatta megfelelően a befektetőket a kockázatokról.
Különösen jelentősen csökkent azo...
2017-06-14 10:22:39
1 2 3 .5 7 8 9 10 
Címkék: Felminősítette Horvátországot, Fitch Ratings, Zsigmondy Vilmos, FruitVeb Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet, magyar szamóca, magyar diákoknak, pénzügyi tudatosság, globális M&A-piacon, befektetési alapok, csendes-óceáni térség, földhöz rögzített, városligeti artézi, kedvező hozamú, magyar tanulók, csökkenő kamatkörnyezetben, betéti kamatok, pénteki felminősítés, magas hozamú, befektetésre ajánlott, három piacvezető, hozam inkább, jelentős plusz, olyan környezetben, infláció gyakorlatilag, magasabb hozamú, önkéntes nyugdíjpénztári, újonnan törlesztési, hátralékossá váló, teljes portfólión, hitelminősítő azzal, törlesztési csődbe, hónap végén, közlemény szerint, múlt hónapban, abszolút hozamú, hazai rövid, tőkeáramlások eredője, pénzpiaci alapok, szervezet hétfői, befektetési alapoknál, tőkekiáramlások eredője, elmúlt hónapban, vegyes alapoknál, tőkekiáramlás számos, kategóriában volt, kiáramlás volt, befektetők továbbra, univerzális életbiztosítási, államadósságának,
© 2013 TVN.HU Kft.