Regisztráció  Belépés
Vívó Eb - Szilágyi Áron: a világbajnokságon még jobban kell vívnunk
... fontosabb verseny, a szezon lezárásaként a világbajnokság következik Kínában. Arra szeretnénk kihegyezni a formánkat, tehát négy hét múlva még jobban kell vívnunk, még többet kell kihoznunk magunkból az egyéni és a csapatversenyben is. Az lesz a legnagyobb erőfelmérő idén" - fogalmazott Szilágyi, aki egyéniben ötödik lett Újvidéken.
Mint kifejtette, örül, hogy az egyéni verse...
2018-06-23 13:02:13
Összetartozás
... úti-állomás,
aho...
2018-06-14 06:07:30
Ferenc pápa: Szegény Szentlélek, mekkora munkája lehet .....
... délelőtt a Szentatya folytatta a bérmálásról megkezdett katekézissorozatát. Hangsúlyozta, hogy a Szentlélek ajándékát mindnyájan azért kaptuk, hogy továbbadjuk másoknak, hogy kilépjünk magunkból, és egymás megszentelődésén munkálkodjunk.
Ferenc pápa katekézisének fordítását teljes terjedelme itt olvasható https://www.magyarkurir.hu/ferenc-pa pa/ferenc-papa-szegeny-szentl...
2018-06-07 11:23:14
Az Istenanya tekintetének ajándéka Csíksomlyón
... itt, mert szeretnénk valamit kérni, kiesdekelni Mária közbenjárása által az Istentől. Szeretnénk megtapasztalni kegyes, szerető anyai tekintetét. Egyrészről itt akarunk hagyni valamit magunkból, másrészről el akarunk vinni valamit ennek a helynek szentségéből. Új erőt szeretnénk meríteni belőle, a lélek erejét - amelyre oly nagy szükségünk van a hétköznapokban.

...
2018-05-20 22:12:08
Mivel mérgezzük a lelkünket és homályosítjuk el a fényünket?
... megnehezíteni bizonyos terhek az emberek életét, hogy a sorozatos kudarcok és kiábrándulások után már feladják az életterveik megvalósítását.

Ellenben, ha mindig kitisztítjuk magunkból az aktuális szennyeződéseket és rendszeresen foglalkozunk a múlt kiürítésével, akkor fokozatosan felerősíthetjük lelkünk fényét és valóságos csodává válhat a saját belső utazásunk.
...
2018-05-20 12:37:22
Női kézilabda BL - Grimsbö és Kiss Éva közösen döntött róla, ki védjen a hajrában
... legnehezebb idénye, de társaival végig hittek magukban, küzdöttek egymásért, és mivel csapatként a Győr volt a négyes torna legjobbja, megérdemelték ezt a sikert.
"Mindent kiadtunk magunkból, nem törődtünk az ólmos lábakkal" - fogalmazott Broch.
A Vardar orosz edzője, Irina Gyibirova kijelentette, az egész szezonban erre a mérkőzésre készültek, de a szerencse nem az ő ol...
2018-05-14 11:52:40
Szeretetnyelvek
...
Szeretetnyelvek
2012. november 29.

“Minél többet adunk magunkból, annál többet kapunk cserébe.

Arra van szükségünk, hogy olyasvalaki szeressen, aki szabadon döntött
mellettünk és aki meglátja bennünk a szeretetreméltót. Az ilyen szeretet
erőfeszítést és önfegyelmet kíván. ...
2018-05-12 14:52:10
Gyuri bácsi tanácsai
... létezik olyan betegség, amelyet ne befolyásolna a lelki állapotunk. Rendkívül fontos, hogy elegendő szeretet vegyen körül minket. Ezzel egyetemben nekünk is szeretetet kell árasztanunk magunkból, de nem csupán mások irányába, hanem önmagunk felé is. Az önszeretet, az önelfogadás kiemelkedő jelentőségű egy egészséges ember életében.

A hit és a lelki erő fenntartása nélkü...
2018-05-09 18:55:14
Kun Erzsébet: Párbeszéd a szeretetről
... Tulajdonképpen hogy terem a szeretet? - kérdeztem egyszer anyát.
- Magról vetik - nevetett rám.
- És honnan szerzik hozzá a magot?
- Nem kell azt szerezni. Belőlünk magunkból pereg. S megfogan a tenyér simogatásában, a szem pillantásában, minden ölelésben.
- Öntözni nem is kell?
- Dehogynem. Jó szóval.
- Nem könnyel?
- Ments ég. A könny só...
2018-05-06 08:44:50
Molesztálás, mint uralkodó- és szolgasorba taszító hatalom
... mert nem létezik Istenen kívül semmi és senki.

Ahogy a vertikális világok c. részben írva volt, Te és a világ vagy a világod, amit vetítesz magadból vagyis együtt vetítünk magunkból egyfajta másik dimenzióból, ahol valójában most is vagyunk és ebben a dimenzióban, mint egyfajta videójátékhoz hasonlatos figurákként megjelenünk életünk képernyőjén, fejjel, aggyal, lábbakk...
2018-04-29 13:28:43
1 2 3 .....................65 66 ..........97 98 ..........129 130 131 
Címkék: Vívó Eb, Szilágyi Áron, Szegény Szentlélek, Kiss Éva, Irina Gyibirova, szezon lezárásaként, világbajnokság következik, legnagyobb erőfelmérő, egyéni verse, bérmálásról megkezdett, helynek szentségéből, lélek erejét, emberek életét, sorozatos kudarcok, életterveik megvalósítását, aktuális szennyeződéseket, múlt kiürítésével, saját belső, négyes torna, ólmos lábakkal, egész szezonban, mérkőzésre készültek, ilyen szeretet, lelki állapotunk, önelfogadás kiemelkedő, egészséges ember, tenyér simogatásában, szem pillantásában, vertikális világok, világ vagy, világbajnokságon, szennyeződéseket, megszentelődésén, szeretetreméltót, csapatversenyben, szeretetnyelvek, felerősíthetjük, megtapasztalni, kiábrándulások, hétköznapokban, világbajnokság, tulajdonképpen, megvalósítását, homályosítjuk, katekézisének, simogatásában, megérdemelték, pillantásában, összetartozás, munkálkodjunk, videójátékhoz, megnehezíteni, lezárásaként, foglalkozunk, hangsúlyozta, befolyásolna, kiürítésével, rendszeresen, tekintetének, közbenjárása,
© 2013 TVN.HU Kft.